Dakle? :D
Cilj nam je navesti sve licnosti na slici
http://img844.imageshack.us/img844/2064/c9d38d208ff23b09329b8ea.jpg
Dakle? :D
Cilj nam je navesti sve licnosti na slici
http://img844.imageshack.us/img844/2064/c9d38d208ff23b09329b8ea.jpg
uf previse ih je...
Hitler,Bruce Lee,Džingis Khan,Mariyln Monroe,Elvis Presley,Vasco De Gamma,Alber Einstein,Dalaj Lama,Abraham Lincoln,Saddam Hussein,Napoleon Bonaparte,Miky Tyson,Vladimir Putin,Pele,Lenjin,De Gaulle,Godfather :D
Prvi koje sam vidio Bruce Lee i Napoleon, za ostalo neznam, neda mi se trošiti oči.
Edit: Evo i Einstein sjedi dolje. :D
vidim hitlera, bruce leeja
morgan freeman
DUMB.
Lenjin, Presley, Lee, Hitler, Dzingis kan, Chaplin, Putin, Einstein, neki faraon, Clinton, Staljin, Napoleon, Che Guevara, Monroe Marilyn, Gandhi, Rade Šerbedzija, Ćiril, Mao Zedong, Castro, onaj tip iz kuma, Bush, prince Charles.
Dosta od mene.
desni, save image as...
this one's a keeper.
edit:
Pele, Aristotel?, Džingis kan, Hitler, Mozart, Charlie Chaplin, Putin, Einstein, Abraham, Ghandi, Air Jackson :), Cezar, Bush, Jaser Arafat, Princ Charles, Pavarotti, Marilin Monroe, Marlon Brando u kumu, Fidel, Che Guevarra, Napoleon, Churchill, Brue Lee, De Gaulle, Bill Clinton, Sadam Husein, Mao Zedong, Elvis, Staljin, Shakespeare, Abe Lincoln, Kraljica Elizabeta?, Majka Tereza, Mike Tyson?, Hemingway, Kofi Annan, Gorbačov, Van Gogh.
ganhdi,chaplin,einstein,neka engleska kraljica,putin
neda mi se vise :P
Bilo bi zgodno kad bi opisali gdje se ko nalazi...ali nije potrebno
Bilo bi zgodno kad bi opisali gdje se ko nalazi...ali nije potrebno
moji su u skroz dolje
Shirley Temple klinka pored Einsteina
Našo sam čaplina i onog americkog pretsjednika lincona i još par
Bruce Lee, Pele, Hitler, Vasco da Gama, Chaplin, Einstein, Socrat, Sadam, Lincoln, Jordan, Corleone, Gandhi, Orwille Wright, Christoper Shole, Castro, Napoleon, Xiang Liu, Pavarotti, Majka Terezija, Mao Zedong, Aristotel, Putin, Bush, Freeman, Monroe, princ Charles, Picasso, Dalaj Lama, Jingis Kan, Margaret Tacher, Tyson, Che Guevara, Hirobumi Ito, Staljin, Elvis, Gaj Julije Cezar...
Onaj na drugom stolu iznad Tysona, s pticom, izgleda ko Mark Twain. Eto njega sam jedino skuzio, a da ga niste nabrojali već
Eno i Billa Clintona nazdravlja gore kod faraona onog.
Osama Bin Laden
Osama Bin Laden
Gdje je Bin Laden, gdje ga ugleda? :)
Napoleon, Einstein, Michelangelo, Galileo Galilei, Cezar, onaj glumac iz Kum-a, Lincoln, Staljin, Lenjin, Bruce Lee, Bill Clinton, Dalaj Lama, Hitler, "Abraham", Charlie Chaplin, Mike Tyson (ptuj...ispade uho iz usta
), Džingis Kan, neka engleska kraljica (Victoria....valjda
) Fidel Castro, Merlin Monroe, Vivaldi, Elvis, Majka Tereza, Bin Laden, Michael Jordan i to je sve zasad.....samo nezz jel ima Tesle tu negdje 
Osama Bin Laden
Tamo gore desno kod onog reda kod piramida
Aristotel, džingis kan, bruce lee, napoleon, fidel castro, che guevara, marilyn monroe, cezar, pele, elvis,bush, lincoln, vivaldi, princ charles,sokrat, majka terezija, michael jordan, ghandi, morgan freeman, pavarroti, picasso, margaret thatcher, einstein, putin, mike tyson, hitler, chaplin, vasco da gamma, dalaj lama, sadam hussein, lenjin,rade šerbedžija,
Osama Bin Laden
Tamo gore desno kod onog reda kod piramida
Vidi stvarno, je*o majku jest se zamaskirao! :D
sve je stavio osim pape ivana pavla II i tesle
dobra je slika ali bas zbog toga mi je nepotpuna
Stvarno fora slika, ima li jos kakvih slika na tu foru?
Prvo sam uočio Alberta Einsteina.Ova slika krasi moj desktop,baš je gala
ja sam prepozno one iza u bjelom što se šeču do piramide, to je slikano u bosni
a dobro sad šalu na stranu prvi koji mi je zapeo za oko je einstein,,,
terminator?
a koga prepoznajete na ovoj slici
?
a koga prepoznajete na ovoj slici
?
Sve