OloVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
alamanAH
alamanAH
AhmED
edamER
EritrocIT
itisON
onomatopeJA
Isuse kako me živcirate, pa nitko nezna kako se igra kaladont????!!! Pa nema osobnih imena, država i neznam ja čega!!!! NEMA PONAVLJANJA RIJEČI SA PRETHODNE STRANICE!!!! OMFG!!!
@Linkonsaan
WATAFAK!!!??? Pa nisi čuo za Aluminij??????????????????????!!!!!! Alamanah!??!!??? Itison!!??? WTF?? WTF??? WTF???!!!!!!
ONkologiJA
Isuse kako me živcirate, pa nitko nezna kako se igra kaladont????!!! Pa nema osobnih imena, država i neznam ja čega!!!! NEMA PONAVLJANJA RIJEČI SA PRETHODNE STRANICE!!!! OMFG!!!
@Linkonsaan
WATAFAK!!!??? Pa nisi čuo za Aluminij??????????????????????!!!!!! Alamanah!??!!??? Itison!!??? WTF?? WTF??? WTF???!!!!!!
ONkologiJA
Dijete, skrati doživljaj i ne pucaj svoje frustracije ovdje po forumu. Ako se tvoj vokabular sastoji od samo par riječi nije moj problem. Potraži na interentu ili u kakvom riječniku šta znače riječi alamanah i itison.
itisON
A što je to?
Volio bi odigrati riječ ali sam malo zbunjen koja je zadnja?
itisON
A što je to?
Volio bi odigrati riječ ali sam malo zbunjen koja je zadnja?
Jesi li čuo za ćilim, tepih, e pa itison je jedna vrsta te prostirke. Ćilim se u večini slučajeva proizvodi od prirodnih materijala kao što je vuna, a itison od vještačkih materijala. U Bosni se jako dobro zna razlika između jednog i drugog i šta predstavljaju. Da li ti je sada išta jasnije ili ti trebam to detaljno objasniti?
Jesi li čuo za ćilim, tepih, e pa itison je jedna vrsta te prostirke. Ćilim se u večini slučajeva proizvodi od prirodnih materijala kao što je vuna, a itison od vještačkih materijala. U Bosni se jako dobro zna razlika između jednog i drugog i šta predstavljaju. Da li ti je sada išta jasnije ili ti trebam to detaljno objasniti?
Meni je sve jasno samo tebi nije i nema potrebe se tako bahato ponašanje, pitao sam što je to bez provokacija...
Mogli bi završiti s offtopičarenjem i nastaviti igrati obični kaladont bez stranih riječi i imena itd...
Nova riječ: RučnIK
naklON
NAdlaktiCA
ONkologiJA
daljinsKI
kinetičKA energija
ENglesKI
...
nova: krigLA
@tiby, VALVE zaboravio sam da nema imena...sorry
acetON
OnaniraNJE
(jeli može, ako ne, slobodno zanemarite ovaj post, novi sam)
VodostAJ