Cement završava na NT i na to se ništa ne može reći (ne postoji riječ koja počinje na NT).Orka završava na KA I TO NIJE KALADONT JER SE MOŽE UPOTRIJEBITI DRUGA RIJEČ. npr.kanta
EDIT:nastavljamo sa riječi TabLA
Cement završava na NT i na to se ništa ne može reći (ne postoji riječ koja počinje na NT).Orka završava na KA I TO NIJE KALADONT JER SE MOŽE UPOTRIJEBITI DRUGA RIJEČ. npr.kanta
EDIT:nastavljamo sa riječi TabLA
Opet offtopic, ali to je takva igra barem kako sam ja igrao dosada. Ako kažeš riječ koja završava na -ka to je kaladont... Ili? Aj plz neka netko potvrdi već sam lud ovdje pa neka kaže koje je ispravno... sry na OT.
Nije, zato što se na riječ koja završava na KA može reći riječ koja ne završava na NT .Ne moraš ti na orka reći kaladont , nije to jedina riječ na ka.
Nije, zato što se na riječ koja završava na KA može reći riječ koja ne završava na NT .Ne moraš ti na orka reći kaladont , nije to jedina riječ na ka.
Pa kad se onda kaže kaladont?
I zašto se onda igra zove kaladont?
labirint
nova riječ samo za iMoljca: pi*ka
torent(i)
Pa kad se onda kaže kaladont?
Kada netko kaže riječ koja završava na nt onda netko drugi kaže KALADONT.
torent(i)
kaladont
nova riječ:čizma
mač
ačenje (proguglaj po netu za značenje)
njegovati
tiranija
jama
mamuza
zamp
zamp
wtf je zamp (osim zastite autorskih muzickih prava)?
mp bfbc2 :D
Nova riječ: orijentacija
Jabuka........
kamion
oniklo
lov
ovdje
jezero
rogovi
vitlo
lovina
NaŠE