Kako smirit kasalj!! zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 66.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako smirit kasalj!!

Evo meni je pocelo prije par dana. Kao neki suhi kasalj. ali sada ne prestajem kasljat. dobio sam neko smece od tabletica uzimat svakih 12 sati protiv tog suhog kaslja ali jos nista ne pomaze-mislim da cu si pluca iskaljat. valjda nije upala pluca. sto je najgore dobro se i osjecam i nemam temperatutu. sta li moze biti? koje cajeve da pijem i sta da radim? do utorka mi to mora proci jer idem za zagreb. zahvaljujem se svima na prijeldozima

16 godina
neaktivan
Kako smirit kasalj!!

Pij čaj od kamilice s medom, uvijek pomaže meni :)

17 godina
neaktivan
RE: Kako smirit kasalj!!
divines kaže...

Evo meni je pocelo prije par dana. Kao neki suhi kasalj. ali sada ne prestajem kasljat. dobio sam neko smece od tabletica uzimat svakih 12 sati protiv tog suhog kaslja ali jos nista ne pomaze-mislim da cu si pluca iskaljat. valjda nije upala pluca. sto je najgore dobro se i osjecam i nemam temperatutu. sta li moze biti? koje cajeve da pijem i sta da radim? do utorka mi to mora proci jer idem za zagreb. zahvaljujem se svima na prijeldozima

Zakuhaj vodu kao da radiš čaj, skini se sa štednjaka i natrpaj unutra kamilice, i samo stani poviše toga i udiši one pare što isparavaju, meni uvijek pomogne, alternativna inhalacija Namigiva.

Btw. Stavi krupnu kamilicu a ne onu u vrećicama, eventualno kad se ohladi možeš procijediti i popiti.

No one gets left behind.
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
divines kaže...

Zakuhaj vodu kao da radiš čaj, skini se sa štednjaka i natrpaj unutra kamilice, i samo stani poviše toga i udiši one pare što isparavaju, meni uvijek pomogne, alternativna inhalacija Namigiva.

Btw. Stavi krupnu kamilicu a ne onu u vrećicama, eventualno kad se ohladi možeš procijediti i popiti.

trenutno nemam krupne kamilice. mogu onu iz vrecica i koliko da stavim kolicine?

17 godina
neaktivan

trenutno nemam krupne kamilice. mogu onu iz vrecica i koliko da stavim kolicine?

Ja obično stavim dvije vrećice ako nemam one krupne, trebalo bi biti dosta.

No one gets left behind.
17 godina
neaktivan
Kako smirit kasalj!!

ROFL koje su to teme.Čaj i amen hahaah

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti
17 godina
Kako smirit kasalj!!

jedan slavonski: preprženi šećer (smrdi za poludit dok ga raviš) i toplo mlijeko, možeš dodat i žlicu meda. meni pomaže uvijek. alternativa: domaća šljivovica

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
neaktivan
Kako smirit kasalj!!

Nemoj uzimat ljekove, samo radiš štetu svom organizmu. Jačaj svoj imunitet, uzimaj puno voća(vitamini i antioksidansi) po mogućnosti domače uzgojeno, brini se o svom organizmu pa da do kašljanja ni ne dođe. A ako i dođe sreži u korijenu - iscjedi koji limun, puno tekućine pij, i koji češnjak...Smijeh

www.val.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 13:59 (wanderer).
17 godina
Kako smirit kasalj!!

čaj sa rumom!

Inače domaća rakija sve lijeći.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 13:59 (BORG).
16 godina
neaktivan
Kako smirit kasalj!!

Meda i limuna.

alrighty then
15 godina
protjeran
Ovo sta dark_wizz predlaze pomaze, samo trenutno, al pomaze. Dakle, secer rastopit dok ne postane karamel i u to u salici dodat mlijeka. Garantiran prestanak kaslja u 10min!
Don't be mean to me.
17 godina
neaktivan

Aj ma sve sam probao. jedino mi je malo pomoglo ovo sa secerom i mlijekom te kamilicom. ali jos uvijek kasljem i grlo a i pluca su me pocela bolit. Ako ima jos kakvih prijedloga bit cu zahvalan ili da mi preporucite neke tablete za cuclanje da ublazi kasalj?

17 godina
neaktivan
divines kaže...

Aj ma sve sam probao. jedino mi je malo pomoglo ovo sa secerom i mlijekom te kamilicom. ali jos uvijek kasljem i grlo a i pluca su me pocela bolit. Ako ima jos kakvih prijedloga bit cu zahvalan ili da mi preporucite neke tablete za cuclanje da ublazi kasalj?

Ako su te pluća počela boljeti, može biti zbog konstantnog napinjanja dok kašlješ, ili, pogoršavanja bolesti, nadajmo se da je ovo prvo.

U svakom slučaju savjetujem ti da ode do doktora, ako po ništa, onda po savjet, vjerujem da on zna više od svih nas zajedno. Namigiva

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:55 (thuglife).
17 godina
divines kaže...

Strepsils od limuna i meda ili one plave najjace!

TrustNo1
17 godina
neaktivan
divines kaže...

Do doktora da ti posluša pluća. Pazi se upale pluća, nije to mala stvar.

Jel teže dišeš ili te "samo" bole pluća?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:54 (Penryn).
16 godina
neaktivan
Kako smirit kasalj!!

deeptroath? anyone? Smijeh (shalim se)

Ne diraj bubamaru dok spava!
16 godina
odjavljen
divines kaže...

Jesi bio kod liječnika?

Ja nemam potpis!?
17 godina
Kako smirit kasalj!!

Domaća travarica (sa pelinom i ostalim zdravim biljem i naravno pravom šljivovicom kao temeljem:), naravno u nekim umjerenim količinama.

Ak to ne pomogne, dalje može i rakija solo... Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
divines kaže...

Do doktora da ti posluša pluća. Pazi se upale pluća, nije to mala stvar.

Jel teže dišeš ili te "samo" bole pluća?

ma samo osjecam manju bol u plucima kad kasljem

17 godina
neaktivan

A idem sutra do doktora...morat cu :D

16 godina
odjavljen
divines kaže...

To si trebao odmah napraviti.

Ja nemam potpis!?
17 godina
kingmedo kaže...
divines kaže...

Zsšto ići doktoru kad možeš pitat na informatičkom forumu Osmijeh

16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
kingmedo kaže...
divines kaže...

Zsšto ići doktoru kad možeš pitat na informatičkom forumu Osmijeh

Da, još jučer sam mislil pitat kaj se takva tema može otvorit na informatičkom forumu ^^

Taj sam... :D
17 godina
Looka kaže...

Da, još jučer sam mislil pitat kaj se takva tema može otvorit na informatičkom forumu ^^

heh a zašto ne bi mogla? ima tu i medicinara a ne samo ETF-ovaca i FER-ovaca.. ;)

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
Kako smirit kasalj!!

OMG! Bugovci su postali doktori.... Izlanuo se

Imam pitanje! Boli me prst,hoću li umrijeti? xD ajde "doktori" pomagajte xD

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
hoces sine nema ti spasa, smrt je neizbjezna. On topic: takoder djelim misljenje da je ova tema apsolutni promasaj.
http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
16 godina
neaktivan
Kako smirit kasalj!!

sad sam zvao vidovitog milana.

veli da stišćeš F1 do 6 ujutro.

"garantuje izlečenje !"

17 godina
neaktivan
magicmist kaže...

sad sam zvao vidovitog milana.

veli da stišćeš F1 do 6 ujutro.

"garantuje izlečenje !"

hahaha otvori mi se firefox help =)) ma dobro je,dobio sam neke tablete koje kljucam i pomaze uz sve ovo

16 godina
protjeran
Kako smirit kasalj!!

maxflu, ljuta rakija i malo zelenog od lokalnog dobavljača riješava sve uho-grlo-nos probleme

16 godina
neaktivan
divines kaže...

....odi doktoru???!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice