Imam problem digo sam se prije kojih 45 min sa temperaturom 38.7 a u četvrtak imam test kojeg moram pisat jel ima ko kakav prijedlog da ozdravim do četvrtka???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem digo sam se prije kojih 45 min sa temperaturom 38.7 a u četvrtak imam test kojeg moram pisat jel ima ko kakav prijedlog da ozdravim do četvrtka???
Reci mami nek ti skuha kokošju juhu, leži, pij čaj, i kupi si recimo lekadol +C u prahu, i sutra si ko novi.
Ako imaš test odeš samo na taj sat napišeš i ideš doma
Ti ostali sati su ti opravdani naravno
Ako je obicna temperatura i prehlada uz ovo gore navedeno bi trebao za 1 dan ozdraviti :) ; ako nemas neki slab imunitet :P
Sad ćemo još i doktori postat??? (mislim na forum)
Puuno limunade. Ne limuna u čaju.
Kuhano vino sa punoooo meda, dobro zagrijana prostorija , par debelih deka i znojenje, time laps dva dana :)
1kg janjetine ili cevapi i ko nov si
BTW: nemoj stavljati limun u caj,jer gubi svoje sastojke,,pokusaj onako sirov
Mislin da je najbitnije unosit u sebe vitamin c. I to najbolje u limunadi, ili sirov limun (manje vjerojatno da ćeš volit).
100% radi:
Popij 2 Andola(ona za temperaturu-obicna),dooobro ispari noge,utopli se i spavanje!
Znojiti ces se poput parne lokomotive i ujutro ces se osjecati kao da te je pregazio valjak,ali za par sati sve prestaje i ti si kao novi!
Hvala svima na prijedlozima
ja sam sa tom temperaturom redovno isao u skolu...
kako god, poslusaj sta su ti gore napisali i neces pogrijesiti...
Ovako mladiću.Ja ti nikada nemam prehladu ili gripu dužu od jedan dan,zato što ležim i mirujem,pijem vitamine i puno čaja.To ti je moj jedini savjet
Ja sam ti nedavno imao temperaturu dvije sedmice 37-37.5, al' bila upala grla
Ako je obična prehlada, topla prostorija i odjeća, krpi kiselog kupusa (vitamin c), pij paracetamol po potrebi, čajevi, ma znaš ona klasika ;), ak' ti ne bude bolje (a trebalo bi da ti bude, ako nisi totalna zamlata) odradiš test i dec it, a ako ne bude, odi samo na čas kada je test, i drito doktoru, ako je temperatura 2+ dana veća, treba konzultirati ljekara ;) (ovo 2+ dana nije striktno, ovisi o imunitetu), btw, nek' ti se javi Englithened Phoenix, on ti je student medicine, pa nek' ti objasni ;)
Lol, meni je normalna temperatura 37,4 - sta sam ja cijeli zivot bolestan