Razmjenatelj: http://www.bug.hr/forum/user/xzero/11657.aspx
Primatelj razmjene: http://www.bug.hr/forum/user/mstaglicic/29666.aspx
Iskustvo:
Ja sam njemu poslao Samsung U600 (naravno neispravan,jer mu treba za dijelove),on meni 80mm i 90mm ventove.
Sve je prošlo u redu,je da sam malo odugovlačio slanje jer nisam stigao do pošte.
Ocjena:
5/5
Razmjenitelj 1:ja
Razmjenitelj 2:skank666
Opis: Da ne pišem samo loša iskustva o razmjeni hardvera evo jedno dobro. On meni tipkovnicu Roccat Valo(ne mogu naći link u temi jer je razmjena bila prije nešto više od mjesec dana) ja njemu WD blue 500GB. Dogovoreno u par mailova, posalo mi je i slike tipkovnice da vidim u kakvom je stanju.
Ocjena:5/5
Razmjenitelj 1: ja
Razmjenitelj 2: munjovoz
Predmet: miš
Opis: Dogovorili se da mu za miš pošaljem matičnu matsonic 1847c+ s procesorom(neznam koji je bio). Ja mu poslao 13.9. a on ništa još(još se nadam da oće, al je previše vremena prošlo da ne napišem ništa u ovoj temi). Ugl prvo se opravdavo s nekim privatnim problemima a sad više ni ne odogovara na poruke.
Ocjena: 0/5
Pričekaj ga, ipak ima problema sa zdravljem, nemoj biti preoštar...
Razmjenitelj 1: ja
Razmjenitelj 2: munjovoz
Predmet: miš
Opis: Dogovorili se da mu za miš pošaljem matičnu matsonic 1847c+ s procesorom(neznam koji je bio). Ja mu poslao 13.9. a on ništa još(još se nadam da oće, al je previše vremena prošlo da ne napišem ništa u ovoj temi). Ugl prvo se opravdavo s nekim privatnim problemima a sad više ni ne odogovara na poruke.
Pričekaj ga, ipak ima problema sa zdravljem, nemoj biti preoštar...
Pa nisam nešto preoštar, nisam ništa ružno napisao u poruci. Da je on meni napisao da ima problema s zdravljem i da će poslati kad bude mogao nebih ništa tu pisao (ovi privatni problemi što sam napisao nemaju veze s zdravljem). Sad nek stoji ovakva ocjena dok ne pošalje, kad pošalje lako je promjenit
Pa nisam nešto preoštar, nisam ništa ružno napisao u poruci. Da je on meni napisao da ima problema s zdravljem i da će poslati kad bude mogao nebih ništa tu pisao (ovi privatni problemi što sam napisao nemaju veze s zdravljem). Sad nek stoji ovakva ocjena dok ne pošalje, kad pošalje lako je promjenit
Kažem nemoj biti preoštar, u budućnosti :)
Poslat će ti on sigurno, ne brini, nije osoba koja bi te prevarila.
Zahvala forumašu 0verlord-u na poklonjenim mountovima za HR-02 AM2/3 socket.
Nisam ih nigdje mogao naći, tako da ovaj poklon od njega vrijedi još više.
Zahvala forumašu 0verlord-u na poklonjenim mountovima za HR-02 AM2/3 socket.
Nisam ih nigdje mogao naći, tako da ovaj poklon od njega vrijedi još više.
@Don, moraš linkat po pravilu i ako to ne uradiš neće bit ocjenjena ni bodovanje sve dok se ne središ kako treba. Ovo je moj dobronamjeran savjet.
Darovatelj: Ranko Kukumar
Primatelj: mar123
odlicno iskustvo, dao mi je besplatno origin key za battlefield bad company 2
Ocjena: 5/5
Darovatelj: 0verlord
Primatelj: Ja
Predmet: MBO Gigabyte sck.478
Opis: Tražio sam na poklon (ili uz naknadu) matičnu ploču za računalo koje će se donirati. Forumaš0verlord mi je poklonio mbo, platio poštarinu i još nagurao nekoliko pločica DDR-a.
Hvala mu od srca!
Još jedna pozitivna razmjena s MARKOZD15
Razmjenatelj: KRUSKAR
Primatelj razmjene:MARKOZD15
Iskustvo: Kao i prošli puta odlično. LINK moje teme tj. predmeta.
Ocjena:Dao bih mu 10 da se može. 5/5 preko skypea se razmjenili u 10tak minuta sve 5.
Darovatelj: forthdancer
Primatelj : Ninogolub
Iskustvo: on nudio hrpu stvari za razmjenu, ja rekao da mi treba mob SE K710, slušalice i web kamera, nisam imao ništa za razmjenu
a on reko samo onak da mi poklanja i šalje odmah na moj trošak, ja prihvatio i došao paket drugi dan i stvari su uredne i ispravne!
ocjena 5/5
Darovatelj:bumer
Primatelj:ja
Predmet:CM V8 Backplate
OPIS:javil se dotični forumaš i poklonil mi backplate i poslal o svojem trošku do mene.stvarno bez riječi,malo je takvih...još jedanput mu zahvaljujem.
OCIJENA: +5/5
Darovatelj: Dava
Primatelj:XXX-Man
Predmet:5V adapter
Opis: javio sam mu se da me zanima navedeni adapter i čovjek mi ga je poslao besplatno, čak nije htio ni da poštarinu platim...
Darovatej:ilija2010lukic
Primatelj:ja
Predmet:Athlon XP 2500+
Opis: ilija2010lukic nudio procesor koji je meni zatrebao, poslao ga je meni i sve radi.
Ocjena: 5++ (maksimalna koju mogu dati)
Razmjenatelj: rooswelt1991
Primatelj razmjene:ilija2010lukic
Iskustvo: Tražio sam ispravan sata hard disk nebitnog kapaciteta u zamjenu za nešto sa liste . rooswelt1991 se javio da mu treba sempron i da ima maxtor hard od 80GB. Meni pasalo i pristao. Čovjek bio susretljiv i sve pohvale. Hard NEMA bed sektora što mi je najbitnije i odlično radi.
Razmjena hardvera
između Nocio i mene
Dogovor je bio pločica 512MB DDR za USB memoriju 1GB, oboje poslali, sve stiglo, no zeznuo sam što nisam provjerio da li je pločica ispravna (nisam imao kako).
Ponudio sam novčanu nadoknadu, no ipak nije htio.
Ocjena: 5/5 za kolegu Nocio
Razmjenjatelj 1: Ja - Diplomat
Razmjenjatelj 2: marko-1995
Predmet: Termomtera za Zalman hladnjak
Iskustvo: ja sam poslao predmet primatelj ga je dobio ali on svoj predmet meni nije poslao!
Napomena: Ne mislim ulaziti u diskusiju sa ovim članom sve privatne poruke mogu dati na uvid modu koji će preko njih postaviti konačnu odluku -> da me prevario.
Napomena broj 2: Prevariti nekog za 20 kuna je sramota. Dnevno poklanjam 20 kuna sirotinji a ti kradeš.
Darovatelj: Diplomat
Primatelj(ja) Nello
Predmet: Logitech tipkovnica
Iskustvo: Poslao sam na upit za tipkovnicu dal je nekome otišlo i javio se na PP i rekao da nije i da rado meni pošalje tipkovnicu. Zauzvrat je tražio bon za bobon te sam mu poslao radi pokrića za poštarinu. Jučer podne poslana i danas ujutro mi donio poštar i iznenadio sam kako je paket brzo dostavljena i prošlo u sve najboljem redu i moram se zahvalit što je dobro zaštitio. Ajme trebalo mi pola sata da odmotam od trake selojtepa i neke zaštitne folije.
Isprobao sam i jako sam zadovoljan te ocjenujem sa višim rangom ocjene te zaslužio sa 5+/5.
I ima moju najveću zahvala te preporučam da je pouzdan i pošten!
Darovatelj: Diplomat
Primatelj: sudy_freak
Predmet: Sleeving 6 mm (~ 2metra)
Iskustvo: Još smo se prije čuli oko dotičnog sleevinga i rekao mi je da će ako bude imao viška poslati. Tako je i bilo, razmijenili par mailova. Poslano jučer, stiglo danas.
Dogovor je bio kao i s kolegom nellom da mu uplatim BonBon bon kao pokriće za poštarinu. Tako bijaše.
Također, preporučujem našeg starog poštenjaćinu Diplomata, nemojte ga zeznuti, neće ni on vas.
Razmjenatelj:Slegy97
Primatelj razmjene:Marcoxx
Predmet:[Razmjena] WoW acc
Iskustvo: Ponudio sam mu steam acc s Cod:BO i cod:mw3, kolega pristao, dogovorili se u nekoliko poruka, razmjenili podatke na skype-u, uglavnom pozitivno iskustvo!
Razmjenjitelj/primatelj razmjene: Pranja
Primatelj razmjene/razmjenjitelj: sudy_freak
Predmet[i]: Moja potražnja/njegova potražnja
Iskustvo: Dogovorili se u par poruka, razmijenili podatke, o svom trošku poslali, sve u redu. Što vam imam pisati puno
Ocjena:
- Pranja:5/5
- Meni:4,99/5 jer sam mu rekao poslati VGA kabel (misleći da ga imam, ali nažalost, nekome sam ga posudio). Obećao mu poslati ako dođem do kabela.
Razmjenatelj:Slegy97
Primatelj razmjene:Marcoxx
Predmet:[Razmjena] WoW acc
Iskustvo: Ponudio sam mu steam acc s Cod:BO i cod:mw3, kolega pristao, dogovorili se u nekoliko poruka, razmjenili podatke na skype-u, uglavnom pozitivno iskustvo!
mala promjena...
Iskustvo: Nakon 24h više se ne mogu logirati na wow, promjenjeni je mail i pass, na wow armoryu se vidi da je neko igrao dok nisam bio online..tek sad sam vidio da je Slagy07 vec nesto muljao(link), ali bi je i još uvijek je na white listi postenih prodavaca, tako da nisam gledao njegove poruke od prije...
cou sam se s prvotnim vlasnikom i on je rekao da ga je doticni prevario u vezi zamjene i da si je povratio svoj account natrag....tako da samo ja jos moram vratiti svoj steam natrag..
Razmjenjitelj/primatelj razmjene: Pranja
Primatelj razmjene/razmjenjitelj: sudy_freak
Predmet[i]: Moja potražnja/njegova potražnja
Iskustvo: Dogovorili se u par poruka, razmijenili podatke, o svom trošku poslali, sve u redu. Što vam imam pisati puno
Ocjena:
- Pranja:5/5
- Meni:4,99/5 jer sam mu rekao poslati VGA kabel (misleći da ga imam, ali nažalost, nekome sam ga posudio). Obećao mu poslati ako dođem do kabela.
Pošto je sudy već sve linkao,nema potrebe da duplamo pa ću samo potvrditi da je sve prošlo izvrsno.
Razmjenitelj1: MARKOZD15
Razmjenitelj2: RaZ0R9111
Predmet: kolega mi se javio u vezi ove teme. dao mi je dobru ponudu, ja njemu: Accelero+MS 400w+sluške+AC MX2, a on meni: Thermalright TR-03+Zalman Fanmate2+120mm vent+80mm vent.
Iskustvo:
meni je došlo sve lijepo zapakirano, isprobano, radi savršeno, kolega se javio, njemu također sve super. preporuka za poslovanje sa dotičnim forumašem.
Ocjena:
5/5
Primatelj: Nello
Darovatelj: F1-IVO
Predmet: Kingston USB 4gb
Iskustvo: Kolega mi je javio da je poslao ali mi je rekao da je poslana kao obično. no danas je stigla i poštar je od mene zatražio potpisanje pri primitku pošiljke.
Iznenadio sam se kako su stick ljepšeg izgleda i instalirao sedmicu i prošla u najbolje u redu.
Kolega, VELIKO VAM HVALA te ocjenujem s najvišem koju je dobio sa : 5+/ 5 !!!
Primatelj: zoharbizo
Darovatelj: Zoki B
Predmet: LG GT540
Prezadovoljan sam.Mob mi je stigao,u savrsenom stanju,na poklon sam dobio i 8GB memoriju uz onu od 2GB zajedno sa slusalicama,telefonom i garancijom.Sve je bilo uredno zapakirano.Preporucam trgovinu sa navednim forumasem,posten i fer clan ovoga foruma,malo ih je takvih.
evo jedno malo ''staro'' iskustvo
Razmjenitelj2: Ninogulub
Predmet: Sharkoon 120mm vent za USB Wifi.
Iskustvo: meni sve super, prezadovoljan sam, Nino je dobio vent sa puknutim navojem za vijak, krivim poštu za to, nepažljivi mesari.
Ocjena: 5/5 (Nino), 3.5/5 (Marko-sebi sam dao manje zbog pošte)
evo jedno malo ''staro'' iskustvo
Razmjenitelj2: Ninogulub
Predmet: Sharkoon 120mm vent za USB Wifi.
Iskustvo: meni sve super, prezadovoljan sam, Nino je dobio vent sa puknutim navojem za vijak, krivim poštu za to, nepažljivi mesari.
Ocjena: 5/5 (Nino), 3.5/5 (Marko-sebi sam dao manje zbog pošte)
Ma nesekiraj se, radi odlično u kućištu za upuh zraka a to se ni nevidi,
bitno da služi svrsi pišerafljen je s tri vijka i nije uopće glasan!!
Sve 5!!