elektra
Uz to joj puštaj Sandmana bar 16. puta dnevno da i propjeva
Uz to joj puštaj Sandmana bar 16. puta dnevno da i propjeva
hahahah, joj nisam bas neki fan Metallice
Hahahaha a imena. Evo par:
- Jovanka
- Coderka
- Bo (Black ops)
- Sandy (Bridge)
- Kalašnjikova
- Asusnjača
- Ella (ne pitaj tko je al znaj da je PIČ*A IPO)
- Bugofilka.....
I vote for Miranda :)
Titovka, Staljinka, Lenjinka, Musolinijka, Churchilka, Hitlerovka, Hirohitovka... samo dodaj ka na kraj xD
Jadranka
Jadranka
Eh, vidis, o tome sam razmisljala. Veliki sam obozavatelj J. Kosor ( daj, nemojte me sad popljuvat ) ! Ili mozda Jaca, iako ne volim taj nadimak. Ipak, odlucila sam da ne zelim ljudska imena, vec prava zivotinjska. (:
ma dobro dosta svih brozova, nacista, fasista, komunista i slicno. pa ljudi ja imam 'samo' 14 godina. hahahaha
Možda po likovima crtića? Snjeguljica?
joj daaa, po pokemonu nekom >.<
awww
fly pikachu fly

Darinka
ili mrvica
nazovi ju maglenka x)
Evo pogledaj malo, ima zanimljivih imena.. http://pokemondb.net/pokedex/national
ma dobro dosta svih brozova, nacista, fasista, komunista i slicno. pa ljudi ja imam 'samo' 14 godina. hahahaha
Gdje živiš?
Ili neonka,paprenka,kalasnjikova...

Mislim da je forum.hr bolji forum za tebe...
Riba je savršeno ime za papigu.
Uriel ?
Da je muška, pasalo bi ime Tesla :)
Kokica
Ja sam imao papigu prije 8 godina, zvala se Tikica. Bila je izuzetno privrzena ljudima, plavo-bijelog perja, često bi slijetala na rame ili ruku. Često smo je puštali da leti kuhinjom. Nazalost, isao sam 3 dana na more. Iako smo joj ja i moji roditelji ostavili dovoljno hrane, promijenili grebalicu i opskrbili je za ugodan broavak u krletci, na povratku je zatekosmo tužnu, nije vise pjevala i cvrkutala, iduće jutro nađena je naopačke mrtva. Umrla od tuge. Stavio sam je u kutijicu od jednog lijeka (lupocet mislim), ponio motiku i pokopao je u vrtu nedaleko kuće. Dan-danas se sjetim tih trenutaka i suze mi navru na oči...