HW, periferija i oprema made in Eu

poruka: 7
|
čitano: 2.668
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HW, periferija i oprema made in EU

Pozdrav svima upoznatima na ovu temu...

Ako možete nabrojati neke proizvođače ili proizvode koji imaju oznaku Made in EU. Znači, laptopi (Fujitsu Simens u Njemačkoj), projektori, all in one pc (kao npr. Apple ima u Irskoj), monitori (znam da Samsung ima u Rumunjskoj), printeri itd.

Često mi treba oprema s porijeklom iz EU zbog projekata koji to zahtijevaju, pa ako netko ima informacije o tome, hvala!

P.S. Možda ako zna netko od Bug uredništva više o ovoj tematici da se oglasi u ovoj skromnoj temi :P

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Re: HW, periferija i oprema made in EU
eterna luchar kaže...

Pozdrav svima upoznatima na ovu temu...

Ako možete nabrojati neke proizvođače ili proizvode koji imaju oznaku Made in EU. Znači, laptopi (Fujitsu Simens u Njemačkoj), projektori, all in one pc (kao npr. Apple ima u Irskoj), monitori (znam da Samsung ima u Rumunjskoj), printeri itd.

Često mi treba oprema s porijeklom iz EU zbog projekata koji to zahtijevaju, pa ako netko ima informacije o tome, hvala!

P.S. Možda ako zna netko od Bug uredništva više o ovoj tematici da se oglasi u ovoj skromnoj temi :P

To je ono šta je ostalo u europi...Sve ostalo-Amerika i Kina,nažalost

18 godina
eterna luchar kaže...

To je standardan problem, kontaktiraj sve sistem integratore da ti nađu soluciju.

To ne ide baš tako gledajući po webu.

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
eterna luchar kaže...

To je standardan problem, kontaktiraj sve sistem integratore da ti nađu soluciju.

Znam da ne ide baš tako, nitko nije rekao da ide baš tako, već sam pitao da li tko ima sličnu situaciju. Da li ti imaš neki konkretan odgovor ili pišeš ono što već znam?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 14:23 (eterna luchar).
18 godina
eterna luchar kaže...
Old Iggy kaže...
eterna luchar kaže...

Znam da ne ide baš tako, nitko nije rekao da ide baš tako, već sam pitao da li tko ima sličnu situaciju. Da li ti imaš neki konkretan odgovor ili pištš ono što već znam?

Sudjelovao sam u n takvih tendera, uvijek se nađe rješenje.

Koja ti sve oprema treba? Objavljen natječaj?

17 godina
neaktivan
Naravno da se nađe rješenje, moguće je tražiti izuzeće ako roba ne postoji u EU (npr. fotooprema), natječaj nije objavljen... U pitanju je projektor (to sam našao Digital Projection)... Ali ovo je čisto radi informacija za ubuduće. Ako netko zna da je njegova oprema sastavljena ili napravljena u EU da napiše...
10 godina
neaktivan

Derogacija se uvijek može tražiti ali to nije rješenje.

Laptopi - Fujitsu i Končar
Desktop - HP i Samsung (monitori)
TV LED  - Grundig

koji je model projektora Digital Projection

Imaš li iskustva sa printerima i Fotoaparatima.

Sve ovo i onako prestaje 1.7.2015. kada više neće biti potrebna EU potvrda

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice