nije bitno jeli postoji disi ili ne( a postoji i to to znas ),bitno je da si skonto ili skuzio sve druge rijeci.....
..otis'o si,sarme nisi prob'o..
nije bitno jeli postoji disi ili ne( a postoji i to to znas ),bitno je da si skonto ili skuzio sve druge rijeci.....
..otis'o si,sarme nisi prob'o..
Pitala učiteljica Ivicu što je to katastrofa.
Ivica odgovara: "To je kad lisica zakolje kokoši."
Učiteljica: "To nije katastrofa, to je šteta." Sutradan učiteljica pita isto pitanje ...
Ivica odgovara: "To je kad avion u kojem se voze svi nasi politicari eksplodira i padne u ocean."
Učiteljica: "Bravo Ivice, to je katastrofa."
Ivica: "Ali nije šteta
Profesionalna deformacija - sipaš neki sok,pa nakriviš čašu da ne bi bilo pjene..
Jedan za forum.
A gdje vam je pecat za mali oglasnik i ukidanje starog oglasnika sa foruma ?
- Hajde sad pritisni 2. dugme.
- Ma neću, prošli put si me poprskao.
- Hajde, hajde, hajde!
I on pritisne, kad ga još veći mlaz vode poprska i svi počnu da se smiju.
- Hajde sada pritisni ovo 3. dugme!
- Ma neću!
- Ma hajde da vidiš šta ovo treće radi! Znaš kako je dobro!
Ovaj pritisne i padne mu kanta vode na glavu! Svi se ponovo smiju.
- Ma dobra ti je ova soba zabave, mi u Rusiji imamo nešto slično, dođi ti sa mnom na par dana u Rusiju da ti pokažem…
Kasnije u Rusiji Obamu svi fino dočekaju, i Putin ga odvede u jednu sobu.
- Hajde pritisni ovo dugme.
Obama pritisne i ništa se ne desi, a oko njih se svi smiju.
- Šta je ovo? Ništa se nije desilo zašto se smiju???
- Ma pusti ih, nego pritisni ovo drugo dugme!
Pritisne i opet se ništa ne desi a svi počinju da umiru od smijeha.
- Ništa se ne dešava, a vi se ponovo smijete!
- Samo pritisni 3. dugme pa ćeš videti šta se dešava, hajde, hajde!
Pritisne Obama i 3. dugme kad ono svi se valjaju po podu smijući se, a ništa se nije desilo!
- Bjeeeži Putine, kod tebe nije uopće zanimljivo. Odo’ ja nazad u Ameriku…
- Koju Ameriku?!?
Razmišlja jedan pedesetogodišnjak koji se zabavlja sa dvadesetogodišnjom djevojkom:
-Ako se oženim njom, ja 50 a ona 20... ide to. Kad ja budem imao 60 ona će imati 30... i to može... Kad budem imao 70 ona će imati 40. I to ide. Kad ja budem imao 80 ona će biti baba od 50 godina! Neću se ženiti! Šta će mi baba!
Čovjek ulazi u zavod za zapošljavanje u Sarajevu, i vidi oglas za prazno mjesto 'GINEKOLOŠKOG ASISTENTA'.
Vidno zainteresiran, upita službenika za šalterom za podrobnije informacije o praznom mjestu.
- "A - to... Da, da... aha, evo ga... pođe čovjek za šalterom preturajući po papirima. Dobro, znači vaš posao bi bio da pacijentkinje pripremite za pregled ili operaciju.
VI biste im pomagali da skinu donji veš, da udobno legnu na stol, onda bi im oprali određene djelove. Zatim bi nanosili pjenu za brijanje, i brijali stidne dlačice,i na kraju biste utrljavali balzam na te iste djelove,kako bi one bile potpuno spremne za zahvat.
Za to bi dobivali mjesečnu plaću od 2.500?.
Na kraju ako ste zainteresirani, morali biste otići do Tuzle...
- "A što do Tuzle?"
- "E, tamo vam je kraj reda!!!!!
Ne znam dali je ovo za smijati ili plakati
ZAGREB – Prema dojavi centra 112, jutros oko 8:15 sati na Kanalskom putu kod kućnog broja 8 došlo je do sudara
dvaju automobila u kojima su se nalazile dvije romske obitelji. Prema prvim informacijama u sudaru je ozlijeđeno
40-ak osoba od kojih je tek jedna zatražila liječničku pomoć. Neslužbeno, radi se o ženi koju je muž pretukao prije
nego što su sjeli u automobil.
Iako se još uvijek čeka službeno izvješće PU zagrebačke, prema prvim informacijama s terena radi se o dvije
poznate romske obitelji Oršušima i Hudorovićima koji su već dulje vremena u sukobu oko rasporeda krađe bakrene
žice. Dvije obitelji vozile su se u automobilima marke Lada Niva te Zastava 10.Iz PU zagrebačke doznajemo kako će
očevid vjerojatno potrajati satima budući da je, za početak, potrebno utvrditi kako je moguće da se u Ladi Nivi
nalazilo 17 Oršuša, a pogotovo kako se u Zastavu 10 natrpalo čak dvadeset i troje Hudorovića. U trenutcima dok ovo
pišemo hrvatskoj policiji u pomoć pristižu trojica stručnjaka za prometne nesreće iz Švicarske te 2 majstora Tetrisa
iz Japana koja će pokušati rasvijetliti okolnosti ovog neobičnog slučaja..
Uzroci nesreće u ovim trenutcima još uvijek nisu poznati, no očevici kažu kako bi odgovoran mogao biti Ivan Hudorović
koji je, vozeći se na krovu Zastave 10, ocu za volanom pokušao pripaliti cigaretu.
Sami Hudorovići oštro opovrgavaju ove optužbe tvrdeći da su za nesreću krivi mrski Oršuši.
”Nej’ me jebat! Ja cigaru spalim zatvorenih očiju. Oršuši su krivi! Vidjeli su priliku da nas se napokon riješe! Njima
dobro ide pos’o i mogu si priuštiti da se voze u turama dva puta po sedamnaest! Računaju jebiga, ako nas
sedamnaest i pogine, opet je sedamnaest ostalo! Gorivo skupo, ja nemam tol’ko para da se vraćam po nekoga.
Eno, mala Đulnaza, tri godine, mi u auto, a ona da joj se kaki. Sad nek pješke ide, ne čeka Šebo nikoga, kako će
da se nauči drugačije!” kaže Šebif Hudorović.
U trenutcima zaključenja ovog članka nismo uspjeli doći do izjave Oršuša čiji je automobil, prema našim izvorima
iz policije, vozio osmogodišnji Đejmsdin.
Frend mi se danas pohvalio da ima slavnu ličnost u kvartu. Cigo po imenu Alpačino. Prezime ne znam.
Za one koji neznaju i stavljaju ovdje socijalne probleme i slično:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Humor
Logika najgledanijeg hrvatskog serijala "Krv nije voda": Majka prica normalnim štokavskim hrvatskim jezikom, jedna kćerka prica kajkvaski, a njezina sestra (druga kćerka) razvlaci dalmatinski. Seems legit..
got to be kiddin me
A gdje ti je pečat?