Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.208.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
Humor

Sigurno je već bilo, al je meni najsmješniji video na youtube-u :)

15 godina
neaktivan
Humor

{#}.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
Re: Humor
cod2playahhh kaže...
Student pao na ispitu iz logike, priđe profesoru i reče : " Ako pogodite uzimam jedinicu i odlazim, ako ne znate odgovor dajte mi pet i odlazim.
Profesor nakon kraćeg razmišljanja : " Ok, prihvaćam! " Student: " Što je to legalno, a nije logično, logično, a nije legalno, a što nije niti logično niti legalno ?? " Profesor je dugo razmišljao, nije našao pravi odgovor i dade studentu peticu. Nakon t...oga ga je pitao za odgovor...student je odmah odgovorio: " Vi, imate 63.g. i oženjeni ste 35.-godišnjakinjom, to je legalno, ali nije logično. Vaša žena ima 25.-godišnjaka za ljubavnika, što je logično, ali nije legalno. Vi date peticu ljubavniku vaše žene makar je trebao pasti na ispitu, što nije niti logično, niti legalno.. :D

nisam znao da nije legalno imati ljubavnika/ljubavnicu {#}

and the heavens shall tremble
17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

Nelogičan vic o logici.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Humor

Sad cepidlačimo oko viceva. Nije kažnjivo delo samo po sebi, ali jeste u pitanju prekršaj koji može predstavljati valjan povod za raskid ranije sklopljenog ugovora (braka) koji bi pri tom mogao imati značajne finansijske posledice (kod podele zajedničke imovine). Dakle, nije nelegalno, ali ti sud itekako naplati. ;)

15 godina
neaktivan
Humor

Zaustavi policajac narkomana u autu:
- Vozačku i prometnu.
- Brate, ja ne znam gde sam!
- Jel znaš ti ko sam ja? - kaže mu policajac.
- Šta je ovooo brate? Ja ne znam gdje sam, ti ne znaš ko si.

... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
15 godina
neaktivan
Humor

surface vs ie :D

Pričam i serem bezveze
14 godina
odjavljen
The Unforgiven kaže...

To su Windowsi,zbog toga ih volimo. XD

Da su bolji,bili bi gay.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...
The Unforgiven kaže...

To su Windowsi,zbog toga ih volimo. XD

Da su bolji,bili bi gay.

Ko je reko da ih volimo....?

Oni nemogu biti bolji,al i dalje su gay...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan
RonoN kaže...

Kad već cjepidlačimo legalno je ali nije legitimno.Iako Immanuel Kant smatra preljub nelegalnim ako se prekršio dani zavjet.Iako kad bi slijedili Kanta cijeli svijet bi se raspao.

ONtopic:

Novovjenčani par je bio u braku dva tjedna. Muž, iako jako zaljubljen nije mogao dočekati da izađe van i zatulumari sa svojim prijateljima, pa je rekao svojoj novoj ženi:

- Draga, vraćam se odmah.
- Gdje ćeš dušo? – pitala je žena.
- Idem u kafić ljepotice. Idem na pivicu.

A žena odgovori:
- Želiš pivo ljubavi?

Otvorila je vrata hladnjaka i pokazala mu 25 različitih vrsta piva iz 12 raznih zemalja: Njemačke, Nizozemske, Japana, Indije, itd. Muž nije znao što napraviti, a jedino što mu je palo na pamet da kaže bilo je:
- Da malena… ali u kafiću… znaš… imaju ledene čaše…

Nije stigao ni završiti rečenicu kada ga je žena prekinula govoreći:
- Želiš ledenu čašu najdraži?

Uzela je veliku kriglu iz zamrzivača, ledenu tako da se naježila čim ju je uzela u ruke. Muž, već pomalo blijed kaže:
- Da, dušice, ali u kafiću imaju i one super grickalice… Neću dugo, odmah ću se vratiti. Obećajem. OK?
- Želiš grickalice medeni?

Otvorila je ormarić i počela vaditi chips, kikiriki, kokice…
- Ali mila moja… u kafiću… znaš… psuju i govore ružne riječi.

- Želiš ružne riječi, kretenu? Popij svoje hebeno pivo u svojoj hebenoj ledenoj krigli i pojedi te hebene grickalice, ti si sada oženjen i nigdje ti ne ideš! Jasno shupčino!

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Humor
Sto je najbrze na svijetu?

Biolog:
-Treptaj oka.Dogodi se u trenu a da nismo toga ni svjesni.

Fizicar:
-Svjetlost.Pritisnete prekidac i svjetlost dolazi brzinom od 300000 km/s.To je najbrze na svijetu.

Filozof:
-Misao. U trenutku vas odvede na bilo koje mjesto na svijetu.

Seljak:
-Slusao sam vas naucnike i shvatio da je najbrzi proljev.Kad te stigne stigne te,trepnuli vi okom,pritisnuli prekidac ili bilo sto pomislili vec ste se us*ali!
14 godina
neaktivan
Humor

Japanke iz kine :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 20:21 (Space Invader).
14 godina
neaktivan
Humor

english lvl 9999

--------------------------
15 godina
neaktivan
Humor

Nakon dugog nagovaranja, muž je odveo ženu na prvu partiju golfa u njezinom životu, i što je bilo očekivano njezin prvi udarac je završio u prozoru predivne kuće u blizini golf igrališta. Muž je poludio: "Upozorio sam te da budeš oprezna, sad ćemo morati otići tamo, ispričati se i platiti štetu na prozoru". 
I tako je par otišao do kuće i pokucao na vrata. Iznutra se začuo ugodan glas: "Uđite." Kad su ušli imali su što vidjeti, ne samo da je prozor bio razbijen, i staklo posvuda po podu, nego se razbila i prekrasna antikna vaza. Na naslonjaču je ležao mlađi muškarac: "Da li ste vi par koji je razbio prozor?" 
"Da, gospodine, strašno nam je žao" 
"Oh, nije se potrebno ispričavati, Zapravo, ja sam Vam vrlo zahvalan. Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi više od 1000 godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu Vam ispuniti tri želje. Ako vam ne smeta svakome bih ispunio po jednu želju, a zadnju bih ostavio za sebe. 
"Oh, to je odlično." kaže muž. Razmislio je na trenutak i rekao: "Želim milijun dolara svake godine do kraja moga života." 
"Nema problema" rekao je duh. "To je najmanje što mogu učiniti, uz to garantiram Vam dug i zdrav život. A sad vi gospođo, sto vi želite?". 
"Želim ogromnu kuću sa slugama u svakoj državi na svijetu," kaže ona.
"Računajte da je sređeno" kaže duh. "I ne samo to, vaš dom će uvijek biti siguran od požara, provalnika i drugih prirodnih katastrofa." 
"A sada," kažu muž i žena zajedno, "koja je tvoja želja?" 
"Pa dobro, kako sam bio zarobljen vise od tisuću godina, moja želja je da imam sex sa Vašom ženom." 
Muž pogleda ženu i kaže, "Pa draga, znaš da smo oboje bogati, imamo sve te kuće i novce, što kažeš?" Ona je razmišljala trenutak i rekla, "Znaš, nije mi svejedno, ali s obzirom na sve, mogla bih to podnijeti, ali što je s tobom dragi?" 
"Draga, znaš da te volim," kaže suprug. 
"I tako duh i žena otiđu uz stepenice, gdje su proveli ostatak dana uživajući jedan u drugom. Duh je bio nezasitan. Nakon neka tri sata non-stop sexa, duh se okrene i pogleda ženu direktno u oči. "Koliko godina imate ti i tvoj muž?" – upita 
"Pa oboje imamo oko 35 godina" odgovori žena. 
"Bez zajebancije, 35 godina i još obadvoje vjerujete u duhove?" 

16 godina
mate960 kaže...

english lvl 9999

I speak english very best and i become bester and bester with weather.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
mate960 kaže...

english lvl 9999

my grammer is gooder.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
sirka666 kaže...
mate960 kaže...

english lvl 9999

my grammer is gooder.

Fish.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan
mate960 kaže...

english lvl 9999

:)

[url=http://profile.xfire.com/bazenko][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bazenko.png[/img][/url]
16 godina
Humor

Evo još malo engleskog

Reality is wrong. Dreams are for real.
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
sirka666 kaže...
mate960 kaže...

english lvl 9999

my grammer is gooder.

but you is not better than I is

14 godina
Humor

Kad smo već kod engleskog...

16 godina
Humor

U ovoj drzavi ne znas kaj je gore, kad ti Paravinja stane il kad ti Cacic ne stane :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 0:34 (Don Strongtoni).
14 godina
odjavljen
Don Strongtoni kaže...

U ovoj drzavi ne znas kaj je gore, kad ti Paravinja stane il kad ti Cacic ne stane :P

Ili kad Sanader kupi auto.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ili kad Sanader kupi auto.

I ne baš

13 godina
neaktivan
Humor

Svi se žalimo na vrućinu, ali u svakom slučaju je lakše naći metar hladovine nego metar drva. {#}

Tony Soprano
16 godina
neaktivan
Humor

Odlučio mali Mujica popraviti ocjene u školi da mu tata Mujo kupi novi bicikl. Učio i učio, popravio par ocjena, i još mu ostala jedinica iz fizike.

Javi se Mujica da odgovara, profesorica ga izvede pred ploču i reče:

- Mujice, bio si loš cijele godine, evo pitat ću te nešto lagano samo da te se riješim.

Mujica se veselo smješka, a profesorica se zamisli i upita:

- Dobro, Mujice, otkud dobivamo struju?

Mujica kao iz topa odvrati:

- Iz džungle!

Profesorica ga zbunjeno gleda i pita:

- Pa kako iz džungle, Mujice?

Mujica sigurno odgovori:

- Pa kad nestane struje, moj babo uvijek viče: koji je majmun isključio struju!

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 22:13 (alexspalato).
15 godina
neaktivan
Humor

šta reći osim lol

15 godina
neaktivan
Humor

Dođe peder doktoru i kaže:
- Nešto me smeta u guzici!
Doktor pogleda, izvadi krastavac i pita:
- A što je ovo?
Peder se samo nasmiješi. Slijedeći dan ponovo dođe peder doktoru sa smetnjama u guzici. Doktor pogleda, izvadi bocu Coca-Cole i kaže:
- Pa dobro, dajte malo pazite što radite.
Dođe peder i treći dan, s istim bolovima u guzici. Doktor pogleda, izvadi ružu i upita:
- Pa što je sad ovo?
- Mali znak pažnje.

14 godina
neaktivan
Humor

i tako ja otisao na google, vidim neke brojke ovo ono u googlov logo , ajd da saznam nesto vise o tome,kliknem na to i kliknem ja  na hr wikipediu da vidim o cem se radi, ono o Alanu Turingu , i vidim da ima nesta kratko o njemu , no sigurno je u tome kratkome napisano njegova najbitnija postignuća,njegove radove , i za sta je sve zasluzan i dobijem ovo:

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice