Zašto sam morao u google slike upissati "sick piercing"?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto sam morao u google slike upissati "sick piercing"?
nesto najodvratnije sto sam vidio.
Stvarno ne kužim što ti je tu odvratno....
tebi se to ne gadi? ona slika u prvom redu gdje si je ona zena probila ono necu rec kroz kaj.
tebi se to ne gadi? ona slika u prvom redu gdje si je ona zena probila ono necu rec kroz kaj.
Ne ja se uopće ne gadim na one slike....
Decko:
Istetoviracu drvo na stomaku.
Djevojka: Zasto?
Decko: Da ti bude hlad dok mi pusis

I googled Blue Waffle.
I googled lemon party!
I googled Blue Waffle.
Damnnnn
I googled Blue Waffle.
You idiot! 
I googled Blue Waffle.
Too old.
Sjede dvije djevojčice i igraju se u pijesku, jednog dana dolazi pedofil i daje im po jedan bombon. Sutradan isto i tako mjesec dana. I na kraju kaže jedna djevojčica drugoj:
Dok nas ovaj kresne, dobit ćemo šećernu bolest.
- Zdravo, ti si novi baby sitter?
- Ne, ja sam novi mother f****r!
Otišao Mujo u padobrance. Treba on skakati po prvi put, ali kaže on svom zapovjedniku:
- Sanjao sam sinoć moju tetku i ona mi je rekla da mi se padobran neće otvoriti.
- Daj ne lupetaj Mujo. Evo ti moj padobran, ako ne vjeruješ da će se otvoriti.
Skoči Mujo i otvori se njemu padobran. Kad pokraj njega nešto proleti:
- Mujo!!! Jeb*m ti tetku!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Razgovaraju Rus i Amerikanac tko je hrabriji. Amerikanac:
- Ja sam se popišao na Bijelu Kuću.
- A ja sam se usrao pored Lenjinovog mauzoleja usred bijela dana nasred Crvenog trga.
- Bravo! Samo, moram ti nešto priznati. Ja sam se popišao na Bijelu Kuću tako da me nitko nije vidio.
- I ja ti moram nešto priznati. Ja čak nisam ni hlače skinuo.
tharazim posa o infomaticara ( tihpkam 2o sloa u svekuhndi) zaintrefisirani ne mi se ajave... xD
-Matija,zašto si iznad kuće nacrtao
zeleni dim-pita ga učiteljica.
-Zato što mama kuha špinat
Zasto mala muha place?
-Zato sto joj mama jede govna
Ulazi Haso u kuću kod Muje i vidi Muju kako si gura kobasicu u dupe i jauče, pa ga upita:
- Bolan Mujo, a što to radiš sa tom kobasicom?
- Ma izvadio sam zub pa mi je zubar reko da nedelju dana jedem na drugu stranu.
Ne znam da li spada u ovu temu ali me se neki dan dogodilo da kada sam došao u banku, rekao sam službenici da želim uploadati novac na račun.
Čudno me gledala a ja nisam ništa skužio dok nisam izašao iz banke.
Pouka:
Nemojte spavati manje od 5 sati.
.
koji vrag je ono u rupi...crvi?
to tebi humor?? e da mi je tebe vidjet sa takvom nogom pa bi vidio jel bi bio humor
jesam ja rekao da je to humor?,vidim da je u prijasnjih par poruka bilo bas te odvratne slike,pa sam i ja stavio...bas me zanima sta je ovo
aj majke ti di si ti to našo..ja u zadnjih 30 postova ništa nevidim, mrtvac
cudite se ko picek glisti :D
crvi jedu mrtvo tkivo u rani i tako rana brze zacjeli
Ne znam da li spada u ovu temu ali me se neki dan dogodilo da kada sam došao u banku, rekao sam službenici da želim uploadati novac na račun.
Čudno me gledala a ja nisam ništa skužio dok nisam izašao iz banke.
Pouka:
Nemojte spavati manje od 5 sati.
Evo što se meni na sličnu foru dogodilo.
Jutarnji vlak (u 6 sati). Ulazi kondukter, kaže: "Karte molim". Ja mu odgovorim, mrtav 'ladan: "Košarkaaaa!"
On onako stao, ja od smijeha mu nisam mogao reći da imam godišnju.
Pa vi gledajte previše GitakTV.
Dijelila dva debila bombone, i jedan dijeli: jedan meni, jedan tebi, jedan meni, jedan tebi, jedan meni, jedan meni, jedan meni, jedan meni...
A drugi ga prekine:
A jedan tebi?
MOzda nekome ne bude smijesno ali neki dan setam ja sa cukom i prolazim pokraj grupice tinejdjera od 3 momka i jedne cure. I sada cura je digla ruku i umjesto da jednom momku kaze ''Give me five'' ona je njemu rekla ''fist me'' :))))))
Evo imam 2 sa jucerasnje kasnonocnog TS3 :DD ( mozda vam nece bit smjesno kako je nama bilo , jer kad to cujes glasom tog decka hahah ;D )
1.
" zobac " : Daj nadi jos jedan war fakEEE .. sutra vec necu moc igrat ..
" fakEEE " : Ma neda mi se .. zasto nebi mogo sutra igrat !?
" zobac " : Ma iskljucit ce mi struju sutra ..
" fakEEE " : Zasto? xD
" zobac " : Ma nisam platio racun za vodu !
( smijanje 5 minuta xDDD )
2. ( ovo je za zajebat frenda, pokusajte prodat ;) )
" zobac " : Idu 3 pedera polagat ispit za pedera .. Ispit se sastojao od toga da svakom pederu se gurne nes u sup**, i ako pogodi sta je to, prosao je .. Ide 1. i gurnu mu bananu .. Pitaju ga sta je to ? On tocno odgovori, banana !
Ide 2. i gurnu mu pivsku flasicu takoder .. Pitaju ga sta je to ? On odgovori tocno, pivska flasica ! Ide 3. i njemu gurnu ono .. joj kak se zove ono na cem se drzi metla jaaj .... ( natjeras ga da ti odgovori, kao nemres se sjetit )
" lac " : Drska ! Drska noo !!
" zobac " : Bravo , polozio si ! :D
Mujo i Haso dozivjeli brodolom i ostali na maloj santi leda... Nakon sati i sati cekanja Mujo povice
- "Spaseni smo eto Titanika."
-Šta crnogorac radi u banci?
-Leži na parama!