nVidia 8600 GTS > 740 kn klikni i nasmij se!
ajmo svi nazivati lika i isprdati ga
Može zamjena za 8600 GT uz moju nadoplatu?
01 0981915858 nazovi pa vidi
Može zamjena za 8600 GT uz moju nadoplatu?
01 0981915858 nazovi pa vidi
.
Da mi je samo baciti pogled na pie-chartove statistike unesenih rijeci....
Hahahaha pokreće sve igre čak i crysis 2
Today, I went for a walk. Halfway through, a homeless man came out from an alleyway and called me a "Mudblood". I laughed at the obvious Harry Potter reference. My relaxing morning walk turned into a terrifying morning run when he chased me with a wand. FML
-=-=-=-
Today, I got 2 creams for a skin condition. The one for my face says "Don't expose skin to sun after use of this product". The one for the rest of my body says "This product relies on exposure to the sun". In other words, I have to be outside as much as I can, naked and with a box on my head. FML
E, eee, danas sam još jedan dobar čuo. XD
Idu dvije funkcije šumom i sretnu integral. Jedna pobjegne, a druga se izderivira od straha. XD
Nije mi odličan ko onaj sa derivacijom, al kaj ćeš.
http://www.iskuliraj.com/najgluplji-lopov-na-svetu/
Koji likac...lolcina :D
vojska
kabum nikola, bilo već
OT:
Sretnu se dva gluva penzionera i pita prvi:
- "Jel ti ideš sad na pecanje?"
Drugi:
- "Ma jok, idem na pecanje."
Prvi:
- "A ja mislio ti ideš na pecanje!"
Radnici će direktoru:
"Oprostite direktore, nismo primili plaću za tri meseca!"
Direktor: "Oprošteno vam je!"
wat song ?
I'll f*ckin shoot myself!
Proklinjem dan kad sam pustio tu pjesmu..
Nejde iz glave..hahaha
jedna mudra :
Šta si se zagubio ko pinokio u kubiku drva
Svađaju se musliman, budist i katolik čiji je bog pravi. I svađaju se oni tako satima i nikako da se dogovore i na kraju nema druge nego odluče skočiti s litice. Kog bog spasi, taj je očito u pravu.
Stanu oni iznad litice i prvi istupi budist. Raširi ruke, pogleda u nebo, skoči i stane govoriti: "...Buda, Buda, Buda, Buda!...", na pola puta nista, kad vidis 10 metara pred pad uspori i pocne lebditi.. Drugi na red dođe musliman, skoči on i krene govorit "Alah, Alah, Alah, Alah...", i dum tresne na zemlju mrtav. Gleda to katolik i kaže..."ma nema šanse, moj je bog pravi." I sklopi ruke i skoči i krene govorit: "...Bog, Bog, Bog, Bog, na pola puta nista, Buda, Buda, Buda, Budaaaaa!!!"
Svađaju se musliman, budist i katolik čiji je bog pravi. I svađaju se oni tako satima i nikako da se dogovore i na kraju nema druge nego odluče skočiti s litice. Kog bog spasi, taj je očito u pravu.
Stanu oni iznad litice i prvi istupi budist. Raširi ruke, pogleda u nebo, skoči i stane govoriti: "...Buda, Buda, Buda, Buda!...", na pola puta nista, kad vidis 10 metara pred pad uspori i pocne lebditi.. Drugi na red dođe musliman, skoči on i krene govorit "Alah, Alah, Alah, Alah...", i dum tresne na zemlju mrtav. Gleda to katolik i kaže..."ma nema šanse, moj je bog pravi." I sklopi ruke i skoči i krene govorit: "...Bog, Bog, Bog, Bog, na pola puta nista, Buda, Buda, Buda, Budaaaaa!!!"
Buda nije bog.
Budisti nemaju boga.
Buda nije bog.
Budisti nemaju boga.
I katolički se zove jahve?
Buda nije bog.
Budisti nemaju boga.
I katolički se zove jahve?
Moze se nazivat i "Bog", ali da, Buddha nije bog, nego samo prosvjetljena osoba, zacetnik budizma.