U vezi ovog "debelog":
1. Lik se zove Casey Haynes i ovaj patuljak ga je navodno maltretirao mjesecima. Uostalom, ovaj koji je snimao je gremlinov prijatelj i htio ga je snimiti kako se kur*i. Casey je izbačen iz škole, a roditelji pravog zlostavljača su tužili i školu i Caseya.
2. Ovo je dosta aktualno na 4chanu (/b/tardi spammaju mail škole i obožavaju bucu koliko vidim), ne znam kako je tek sad to dospjelo ovdje s obzirom da dosta forumaša prosljeđuje fore i slike s /b/-a na forum. Ja sam prvi video s Caseyem na youtubeu gledao još u ponedjeljak, sad je već obrisan.
3. Casey je postao meme i zovu ga Zangief Kid, prema Zangiefu iz igre Street Fighter zbog njegovog komboa (0:23):

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
A i nadležni neće riješiti problem, on nažalost ostaje van ustanove, jer nadležne uglanom i nije briga, tako da, vrlo mi je drago da ga je bucko raspalio, jer sam slab na one koji su žrtve nasilja i ismijavanja, puno puta sam se potukao da obranim prijatelja jer ne trpim "face" kojima je to fora... (mene nisu baš dirali, bojali su me se te face, jer sam bio poznat kao opaki, visok i jak, crn, samozatajan, uvjek ozbiljne face).