Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.062.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
RE: Humor
perodigitron kaže...

hahah zna mali sta treba(dere koda mu je dvadeset lol){#}

evo od mene:

svi zaviruju al to ce ih kostat!

17 godina
neaktivan
Humor

Panj koji govori:d

Panj koji govori Panj koji govori
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan

Željko, Željko...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 8:45 (DrNasty).
15 godina
neaktivan

14 godina
neaktivan
Humor

Vozi lik BMW-a i zabije se u kontejner, iznerviran izlazi iz auta da vidi štetu, a u istom trenutku izlazi i cigo iz kontejnera i kaže:
- "Brate, hoćeš da se dogovorimo ili da zovem muriju?!"

17 godina
moderator
Humor

Al ste nadrobili smeća, offtopica i prepucavanja. Ne upuštajte se u raspravu sa trollovima.

15 godina
neaktivan
Humor

Look at your comment. Back to? mine. Back to yours NOW BACK TO MINE. Sadly, it isn't mine. But? if you stopped trolling and started posting legitimate crap it could LOOK like mine. Look down, back? up, where are you? You're? scrolling through comments, finding the? ones that your comment could look like. Back at mine, what is it? It's a highly effective? counter-troll. Look? again,? MY COMMENT IS NOW? DIAMONDS.Anything? is possible when you think before you comment or post.

I'm on a computer

EDIT: Mislim poruka se ne odnosi na nekoga posebno. To je prvi komentar ovog videa.

Your Ego Is Writing Checks Your Body Can't Cash
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 10:48 (Gain).
16 godina
neaktivan
Humor

Najveći hebač u BiH a i šire

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
15 godina
neaktivan
Humor
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 11:47 (SeFiKuCkA).
15 godina
neaktivan
Humor

Čak Noris je drmnuo Struju!!!

16 godina
neaktivan
Humor

PAS I KEKSI   

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 11:53 (alexspalato).
15 godina
neaktivan
naki007 kaže...

Čak Noris je umro od dosadnih fora na njegov račun!

16 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
naki007 kaže...

Ma Čak Norris je došao po smrt a ne obrnuto.Ajmo svi sad thumbs down(MOLIM VAS){#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 12:14 (alexspalato).
16 godina
neaktivan
alexspalato kaže...
Lockerzboy kaže...
naki007 kaže...

Ma Čak Norris je došao po smrt a ne obrnuto.Ajmo svi sad thumbs down(MOLIM VAS){#}

a slusaj kad vec molis {#}

16 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

A kad već moliš....

15 godina
neaktivan
Humor

hahah bmw{#}

zlatko
15 godina
neaktivan
Humor

Kako su Krstili Žaka Houdeka???  Kanaderom :D

16 godina
neaktivan
naki007 kaže...

malo sam se upišao u gače od smijeha{#}.Najbolji vic do sada

16 godina
neaktivan
naki007 kaže...

ahahahah vrištim....

sad si se iskupio za ono s Čakom Norisom

16 godina
neaktivan
Humor

evo {#}

14 godina
protjeran
Humor
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 12:34 (kristijan696).
15 godina
neaktivan
Humor

Obavezno pogledajte{#}

zlatko
16 godina
neaktivan
zizla kaže...

Obavezno pogledajte{#}

haahahhahahahhahaah gledao sam to.......vrištao sam od smjeha....hahahaahahahahahhaahahahahaha

14 godina
neaktivan
zizla kaže...

Obavezno pogledajte{#}

A lol... kolko će još to puta bit..

15 godina
neaktivan

A  jbg nisam znaoo

{#}

zlatko
16 godina
odjavljen
Humor

Dok je djevojka odgovarala na postavljeno pitanje, profesor se čučao na stolici. U jednom momentu, stolica pukne a profesor padne na pod.  Djevojka koja nije mogla da izdrži, prasne u smijeh.  Ustaje profesor, i brišući svoj kaput govori:  - "Jaooo, kolegicee, što mi padosmo!"

Uhvatili srbi grupu Bosanaca i grupu Crnogoraca i tako vodili su oni njih nekom livadom, kad pita Crnogorac Bosanca:  - "Jel jado gdje nas ovo vode?"  Bosanac:  - "Sta ja znam, valjda da nas strijeljaju."  Crnogorac:  - "Dobro je dobro, ja pomislio da radimo nesto."

Filozofiraju dva pijanca kako treba imati mjeru u piću, tek će ti jedan od njih:  - "Znaš šta, ja prije nisam imao mjeru u piću a sad imam. Pijem dok se ne userem."

Francuzi kažu da su Englezi najveći pederi na svetu. Englezi kažu da su Francuzi najveći pederi na svetu. Mi im samo verujemo na reč.

Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku.   - Sa šesnaest godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka sa životnim žarom.   - U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna djevojka sa stabilnom osobnosti.   - S 23 godine sam našao vrlo stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.   - S 27 godina našao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao držati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio da nađem djevojku koja ima jasne ciljeve.   - Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.   - Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i tražim samo djevojku s velikim sisama.

Šta uradi Etiopljanin kad nađe krišku hljeba?  - Otvori pekaru.

Dobio dedo Bingo u 82.-oj godini života u vrijednosti od 3 miliona maraka. Pitaju ga šta će da uradi sa tim novcem, a on kaže:  - "Kupit ću javni wc i postavit ga na centar grada."  Pitaju ga:  - "Pa zašto?" a on odgovara:  - "Pa nek se svako može posrat na moju sreću

Rodilo se mrtvo dijete i doktor pita roditelje koje mu ime žele dati, a oni u isti glas:  - "ŽIVKO!

Šta je etiopljanin kada obuče kožnu jaknu?  - Kost i koža

Što bi sad radio Michael Jackson da je živ?  - Grebao po lijesu.

"Reci mi poglavice Oblače koji pluta, kako uspiješ smisliti ime za svako dijete koje se rodi u našem selu?"  - "Pa vidiš sine, to je mene naučio još moj otac. Kad se ujutro probudim prvo što ugledam daje mi inspiriaciju za novo ime. A zašto me to pitaš Dva psa koji se yebu?"

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 13:51 (skank666).
15 godina
neaktivan
posudio sam u skoljskoj knjiznici knjigu sa vrlo interesantnim grafitima, (inace sam volim crtat, ali ne ovo tagganje sta klinci danas rade nego oni pravi, umjetnicki :) )
evo nekih koji su me zaintrigirali a neki i nasmijali do boli ;)

život je kurva..... a onda umreš -.-

mlađe je slađe, u danjašnje doba i iskusnije....

postanite biseksualci, udvostrucite si sanse :D

čuvaj se moždanog udara, da ne završi kao udar u prazno ....

budem ih još tavio, neki su ironični, ne direktno smiješni, tako da, ako neshvaćate, razmislite malo....
The quieter you become, the more you are able to hear
16 godina
Humor

S čime Žak Houdek gricka nokte??

S majonezom.

Google is NOT your friend!!!
16 godina
odjavljen
Humor

Ulazi pilot Mujo u putnicku kabinu aviona i obraca se putnicima:  - "Postovani putnici, jedan motor nam je krepao, a drugi radi na 30%. Vec smo poizbacivali sav teret, ali to nije dovoljno. Da sretno sletimo na najblizi aerodrom cemo morati zrtvovati dio putnika. Necemo nikoga diskriminirati na osnovi boje koze, nacionalne pripadnosti ili sexualne orijentacije. Stoga moramo biti pravedni i ici prema abecedi. Prema izlaznim vratima neka se odmah upute: arapi, bisexualci, cigani, crnci, zatim slijede homosexualci..."

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Humor

Ulazi covek u trgovinu i unutra situacija: prodavacica place, ispricava se svim silama, a covjek stoji pored pulta i vice:
"P{#}da ti materina, u zivotu necu krociti ovamo. Ima da se zalim gazdi ima da letis sa posla jesi li me cula...", i izleti van.
Ovaj koji je upravo usao pridje devojci, a ova
cim ga primjeti pocne brisati suze i uz usiljen osmeh kaze:
"Izvolite..."
Covjek je pita jel treba pomoc ili sta, a ona sa osmjehom odgovara:
"Neka hvala sve je u redu izvolite..."
"Mogu li dobiti jednu kovertut?"
"Svakako koja velicina imamo standardne, vece, manje..."
"Obicnu molim vas."
"A koju boju imamo plave, zute, crvene, bijele, zelene, narandzaste..."
"Molim vas dajte plavu ali brze posto autobus samo sto nije krenuo, zakasnicu..."
"A koju plavu, imamo parisko plave, blijedo, tamno, morsko plavu..."
"Molim te obicnu plavu ali brze..."
"A koji oblik, imamo u obliku srca, trokuta, kruga..."
"Molim vas obicnu cetverokutnui kovertu ali brze autobus vec krece..."
Donese plavu kovertu i kaze:
"A da vam ne treba mozda markica?"
"Treba, daj jednu," i gleda autobus kako odlazi...
"A za unutarnji ili vanjski promet?"
"Unutarnji molim vas."
"A koju cete: imamo sa likom ljudi, zivotinje, razne prirodne ljepote, znakove..."
"Molim vas - brze - dajte zivotinju."
"A koju cete, imamo: sisare, ptice, gmizavce..."
"Molim vas ptice..."
"Imamo grabljivice, selice, letace..."
"Molim vas - grabljivicu - ali brzo!!!"
"A imamo orla, sokola, lesinara, ..."
"Molim vas orla..."
"A imamo surog, americkog..."
"Molim vas surog orla..."
"A imamo ga kako hrani mlade, kako leti, kako sjedi u gnijezdu..."
"Dajte kako leti molim vas...."
"A imam kako leti iznad kanjona, iznad mora, ..."
"Dajte bilo koji sto prije..."
U tome trenutku ulazi unutra covek sa pocetka ovog vica i nosi - govno u ruci! Prilazi pultu, pogleda prodavacicu i baci govno na pult i kaze:
"EVO, PI{#}A TI MATERINA, ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA WC PAPIRA!"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nekoliko minuta nakon ponoći, napori pljačkaša da isključe sigurnosne uređaje u banci, urodili su plodom. Ušli su u osigurane prostorije banke, tražeći jedan ili dva velika sefa puna novca i raznih drugih vrijednosti koje su građani povjerili na čuvanje banci. Na njihovo veliko iznenađenje, umjesto jednog velikog sefa, u toj prostoriji otkrili su stotine malih sefova. Vrlo brzo uspjeli su provaliti šifru jednog od tih malih sefova, ali kada su ga otvorili, unutra su našli samo kanticu pudinga... Kasnijom rekonstrukcijom sigurnosne audio kazete u banci, jedan od provalnika rekao je:

- Pa dobro, barem nećemo ostati gladni!

Otvorivši drugi sef, iznenađenje je bilo jednako... i u njemu se nalazila samo kantica pudinga... Naravno, puding su pojeli... i nastavili otvarati sef za sefom. U svakom sefu nalazile su se sa kantice pudinga. Nisu pronašli niti jednu jedinu novčanicu, dijamant ili bilo kakvu drugu vrijednu stvar, osim pudinga. Razočarani tim otkrićem, provalnici su jednako nečujno napustili banku punih želudaca, ali ništa bogatiji nego što su ušli. Slijedeće jutro, lokalne novine objavile su na naslovnici veliki naslov:

JUTROS OPLJAČKANA NAJVEĆA BANKA SPERME U IRSKOJ!

This is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 15:26 (pnv).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice