- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
glavni lik može govoriti gledateljima nešto bez da ga ostali čuju.
Ukoliko u saobraćajnoj nesreći strada dijete, u 99% slučajeva mu se lopta otkotrljala na cestu, a vozač ju nije vidio! Trebali bi djecu u vrtiću učiti da ne se ne igrate u parku pored ceste, a ne da paze kada da prelaze ulicu
A ninja izbaci 1000 klikera i svi polome ruke i noge
Mada smo svi znali kako će ovo završiti, i dalje je smješno.
kada bomba koja treba da ubije 100 ljudi odbrojava zadnjiu minutu znaci da bi trebala explodirat za 10 minuta i zaustavit ce bombu tako sto ce prerezat crvenu zicu u zadnjoj sekundi
8. Svi brojevi telefona pocinju na 555.
to je zato sto na te brojeve u americi nemozes nikog uznemiravat jer su fiktivni nesto kao u hrvatskoj 988
A da stavim baku, a?
Mene tvoj djed podsjeća na Leonarda da Vincija. Baš mi je simpa. ;)
kako ste se ufuralu u te filmove, hahahah :DD
EDIT:eo nes bzvz :D
dali leptir kad se zaljubi osjeća ljude u stomaku?haha:D
kako se zove dlaka na rubu cmara?
sacmarica
pricaju 2 muhe u restoranu i dodje im konobar i pita ih sto ce narucit.
prva muha: ja cu govno s lukom
druga muha: a meni dajte govno bez luka
i sad prva gleda drugu muhu i pita je:
a zasto neces s lukom?
druga na to odgovori:
ma jel',pa da mi poslije smrdi iz usta !
xD
Dosadno vam je? Zasto ne bi ste unistili neku web stranu pucajuci okolo i unistavati elemente web strane (pogotovo reklame)
BUG forum se malo teze unistava, treba pucati mnogo...zilav je. Ja sam vec unistio microsoft.com....nista nije ostalo.
Korisno: 0%
Zabavno 100%
Dosadno vam je? Zasto ne bi ste unistili neku web stranu pucajuci okolo i unistavati elemente web strane (pogotovo reklame)
BUG forum se malo teze unistava, treba pucati mnogo...zilav je. Ja sam vec unistio microsoft.com....nista nije ostalo.
Zabavno 100%
Ovo je nešto najluđe što sam ikad vidio! Forum je jako težak, 10000bodova sam skupio na ovoj stranici hehe
Ja ne kužim, jel sam glup ili kaj, kak da druge stranice uništavam?!
EDIT: Skužio
Ja ne kužim, jel sam glup ili kaj, kak da druge stranice uništavam?!
Stavi si onaj link u bookmarks, zatim otvori stranicu koju želiš, te samo klikni na taj bookmark kreni sa uništavanjem stranica
Zabavno 100%
Pucao si na mene ..golorukog? Sram te bilo (:
Pucao si na mene ..golorukog? Sram te bilo (:
Mene izgleda ni nanosuit nije uspio spasiti
negativac se može pobjediti iako su šanse nikakve.
čovjek može pobjeći od 50 ljudi koji pucaju na njega.
U filmu Texas Chainsaw Massacre, iako je djevojka pilom (ne motornom) odrezala leatherface-u ruku, on ju je ipak mogao punom snagom napasti čak 10-ak minuta kasnije!
inace, taj film je po istinitom dogadaju...
Došao Thompson u Beograd i u sred centra izvadi hrvatsku zastavu, počne mahati s njom i viče Hrvatska..Hrvatska..Hrvatska..
Prođe pola sata, ljudi prolaze i nitko se ne obazire !?
Nakon sat vremena javi se jedan Beograđanin ; "Šta je bre ti s tom zastavom !?
Idi bre lepo u Zagreb na trg pa tamo probaj vikat Hrvatska...Hrvatska.."
Uzmite mačku i vucite je po ćilimu do varnica
......u udžbeniku fizike za osmi razred osnovne škole, autora Azize Skoko i Kasima Imamovića, mačka može poslužiti za "zanimljivi" eksperiment čiji je cilj stvaranje elektriciteta.
Tako se djeci savjetuje da uzmu jednu mačku, na svu sreću ne više od jedne, ili "komad nečega što je maljavo".
[edit]
Ljudi odavno se nisam ovako valjao od smijeha
LOL
....radje uzmite jaknu! e, da mulac nebi dobio od macke po bogu kad bi je vukao za rep po tepihu.. (jel to cilim)!
ZOMg!¨LOL! nemrem belivet! a ja sam mislio da su nasi nakladnici idioti! al to nitko ne cita osim djece! nije ni cudno sto su/smo syebani
Nekoliko stvari mi padaju u oko gledajuci sliku i citajuci tekst:
- Da li primecujete da beba na slici dira u uticnicu?
- Kaze, i pita se, "Sta je potrebnoJedna macka ili komad necega ROFL
- Ugasite svijetla i napipajte jaknu LOL
- Macke, i drugi maljavi predmeti ce nagomilati elektricitet kada ih vucete preko cilima
- Mozda ce te vidjeti i varnice kako bljeskaju izmedu mace i cilima! LOL2
*bes ga. Meni nije jasno sta ce se desiti ako ovakav udzbenik imaju dijeca u Africi? Mozda ce pisati Jednog tigra, lava ili komad necega
Nisu naveli da li je dovoljan obican, persijski ili leteci cilim
hahhahaha
This brutal sexual maneuver comes from the streets of Zagreb, Croatia for several reasons. The first is that no one works a full day in Zagreb. They instead spend hours each day sitting around, consuming coffee ............
...It is one of the hardest languages and is filled with so many stupid rules, that only 60% of Croatians can properly write in their own language (jel` ovo istina?)