Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.062.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
odjavljen
RE: Humor
luckyluke kaže...

.

cuj, tehnicki ima orginalni (jer ga nije krekirao)

i solve my problems with the gun
16 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

Epic fail Cool

Nadam se da nas nece Miro suspendirat zbog TU xD

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
luckyluke kaže...

.

cuj, tehnicki ima orginalni (jer ga nije krekirao)

Dosta ljudi koriste crackane igre iako imaju originale. Jednostavno ne žele svaki puta ubacivati cd za provjeru, imati ono idiotsko ograničenje za broj instalacija ili pogotovo ovo sranje od zaštite.

Osobno da sam kupio AC2 original odmah bi ga crackao - ako idem negdje s laptopom ne bih je mogao igrati ako nema u blizini nekog wireless-a. Spajanje na tuđe kućne mreže ne dolazi u obzir, a isto tako i neigranje onoga za što sam pošteno iskeširao pare.

Inače da ne offtopičarim:

Razgovaraju dva dječaka:
- Meni je jučer umrla baba.
- Stvarno?
- Da.
- A od čega?
- Od gripe. Srećom ništa opasno.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 18:46 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Dosta ljudi koriste crackane igre iako imaju originale. Jednostavno ne žele svaki puta ubacivati cd za provjeru, imati ono idiotsko ograničenje za broj instalacija ili pogotovo ovo sranje od zaštite.

Osobno da sam kupio AC2 original odmah bi ga crackao - ako idem negdje s laptopom ne bih je mogao igrati ako nema u blizini nekog wireless-a. Spajanje na tuđe kućne mreže ne dolazi u obzir, a isto tako i neigranje onoga za što sam pošteno iskeširao pare.

Ali nisam čul da nekome radi crackirani AC2....

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Humor

pa onda sam i ja krakiran jer sam rođen izvanbračnoSmijeh.mene su skinuli preko torrentaSmijehSmijehSmijeh

ALLAHU AKBAR
17 godina
neaktivan
Humor

Evo FAQ s neke stranice iz USA koja daje savjete mladim majkama

Q:Trebam li imati djece poslije 35?

A:Ne, 35 komada je dosta.

Q:JA sam dva mjeseca noseća. Kada mogu očekivati da će se dijete maknuti?

A: Kad ode na fakultet.

Q:Kako ću znati jesu li moje jutarnje mučnine trudnoća ili gripa?

A:Ako je gripa, bit će vam bolje.

Q:Moja žena je pet mjeseci noseća i toliko je čangrizava da to ponekad prelazi sve granice.

A: I? Koje je vaše pitanje?

Q:Kakva je razlika između žene u devetom mjesecu trudnoće i manekenke?

A:Nikakva (Ako muž trudnice zna šta je dobro za njega)

Q: Moj porodiljni instruktor kaže da neću osjećati bol tokom trudova već pritisak. Da li je u pravu?

A: Da, ako tornado zove snažnom zračnom strujom.

Q:Kad je najbolje vrijeme za uzeti epiduralnu narkozu?

A:Odmah nakon što zatrudnite.

Q:Ima li razloga da ja budem u porođajnoj sali dok je moja žena ima trudove?

A: Ne, ako ne znate značenje riječi "alimentacija".

Q Što znači kada se dijete rodi sa zubima?

A:Znači da će mlada majka možda još jedanput razmisliti o dojenju.

Q: Da li baš moram tuširati bebu?

A: Ne ako mijenjate pelene veeeoma brzo.

Q:Naša beba se rodila prije dva tjedna. Kada mogu očekivati da će se moja supruga početi osjećati i ponašati normalno?

A: Kada dijete ode na fakultet.

(ISTINA)

Tijekom svemirske utrke šezdesetih godina NASA je skužila da im treba kemijska olovka koja će pisati u uvjetima nulte gravitacije i skučenim prostorima svemirske kapsule.Nakon pomnog istraživanja i razvojnih procesa, izumili su kemijsku olovku koja je bila potpuno upotrebljiva i funkcionalna u tim ekstremnim uvjetima. Cijena cijelog procesa je bila 960 000$.

SSSR, suočen sa istim problemom upotrebio je olovku.

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

.....

(ISTINA)

Tijekom svemirske utrke šezdesetih godina NASA je skužila da im treba kemijska olovka koja će pisati u uvjetima nulte gravitacije i skučenim prostorima svemirske kapsule.Nakon pomnog istraživanja i razvojnih procesa, izumili su kemijsku olovku koja je bila potpuno upotrebljiva i funkcionalna u tim ekstremnim uvjetima. Cijena cijelog procesa je bila 960 000$.

SSSR, suočen sa istim problemom upotrebio je olovku           

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
17 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
micho0305 kaže...

.....

(ISTINA)

Tako vam je ljudi izmisljen flomaster :D

17 godina
neaktivan
Humor

BOG Vs SOTONA

I Bog naseli zemlju s brokulicama, karfiolom, špinatom i zelenim i žutim povrćem svih vrsta, tako da Čovjek i Žena mogu živjeti dugim i zdravim životom.

I Sotona stvori McDonalds. I McDonalds stvori dupli cheesburger za 15kn.I Sotona reče Čovjeku: "Oš i pomfrit?" I Čovjek reče:"Dupli". I Čovjek se udeblja.

I stvori Bog bezmasni jogurt, da Žena može održavati figuru i biti poželjna svome Čovjeku.

I Sotona smrznu jogurt, pospe ga čokoladom, lješnjacima i sjajnim raznobojnim komadićima šećera. I Žena se udeblja.

I reče Bog :"Ženo, probaj moju svježu, hruskavu zelenu salatu"

I Sotona doda majonezu, komadiće pancete i ribani masni sir. I bijaše sladoled za desert. I Žena se udeblja.

I reče Bog: " Poslah ti pregršt zdravog povrća i maslinovo ulje da shuhaš fini objed"

I Sotona prinese 20 ćevapa s lukom kajmakom i ajvarom, tako velikih da stanu na dva tanjura. I Čovjek dobi kile a njegov kolesterol skoči prema nebesima.

I stvori Bog tenisice za jogging i Čovjek se riješi viška kilograma.

I stvori Sotona satelitsku TV s daljinskim upravljačem da Čovjek nebi morao ustajati iz fotelje da promjeni program. I dobi Čovjek kilograme.

I reče Bog :" Ej Luciferu, sad si pretjerao!" I stvori Bog krumpir bez imalo masnoće s prirodnim vitaminima, mineralima, glukozom i zdravim vlaknima.

I uze Sotona nož, oguli krumpir, izreže ga na listiće i sprži u dubokoj masnoći. I posoli ga da bude fini.I uze Čovjek Čips i daljinski i udavi se u kolesterolu. I reče Sotona "To je dobro"

I Čovjeka lupi infarkt.

I vidje to Bog i stvori četverostruki srčani by-pass

I stvori Sotona Mirovinski Fond..

(to be continued..)

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
odjavljen
micho0305 kaže...

I Sotona stvori McDonalds. I McDonalds stvori dupli cheesburger za 15kn.I Sotona reče Čovjeku: "Oš i pomfrit?" I Čovjek reče:"Dupli". I Čovjek se udeblja.

.....

I stvori Bog krumpir bez imalo masnoće s prirodnim vitaminima, mineralima, glukozom i zdravim vlaknima.

Što je bilo prije, pomfrit ili krompir?

OT:

I sedmog dana čovjek stvori Boga na vlastitu sliku i (ne)priliku :-P

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
Luxy2501 kaže...
micho0305 kaže...

.....

(ISTINA)

Tako vam je ljudi izmisljen flomaster :D

:D

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Humor

Prava istina o

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Humor

ma ovaj znate al ga nisam pročitao u temi:

Došlo proljeće i sad, stari Jozo treba prekopat vrt, ali, osamdeset godina, težak je to posao a i sin Stipe u zatvoru.

Napiše sinu pismo,kaže mu koji je problem i u roku odmah dobije odgovor:

" Stari, NIKAKO nemoj kopat po vrtu, tamo sam sakrio svu lovu iz pljački i dva leša..NIKAKO NE KOPAJ"

Eto ti sutra kod starog u vrtu osvanu specijalci, forenzičari, bojna policije. Sve raskopaju i ne nađu ništa. Lijepo se izvine starome Jozi,zamole ga da ih na tuži i odu.

Dobije stari za par dana pismo od sina:

"Stari, oprosti, ali u ovim uvjetima to je najbolje što sam mogao učiniti za vrt."

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
Humor

Ulovi Mujo ajkulu i ona mu obeca ispuniti jednu zelju da ju pusti natrag u more.
-Reci jednu zelju!
Mujo kaze:
-Hocu da mi je qrac do poda!
-Dobro- kaze ajkula i odgrize mu obje noge.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Humor

ee, ovo se zove

It's gonna be Legen.......waait.....wait for it....DARY!!!
16 godina
protjeran
Humor

Lolčić xD

Heh Heh
16 godina
neaktivan
Humor

šta je ovaj sanjo da mi je znat Cool

Na sreču nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 13:18 (CreaToR).
15 godina
neaktivan
Humor

Ovo ste vjerojatno vec vidjeli al svaki put je smijesnoOsmijeh..........

............

The quieter you become the more you are able to hear...
15 godina
neaktivan
Humor

Pogledajte

.....xD

www.nq-klan.tk
17 godina
Humor

Evo dvije reklame

Druga je kraljevska. SmijehSmijeh

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
Humor

Leet Speak Smijeh

EDIT: link za sliku jer se ne vidi baš na forumu

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 15:28 (RazerDinoMan).
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Leet Speak Smijeh

eo i ja stavio :D

15 godina
neaktivan
Humor

- Dragi doktore, pomozi te mi, Fata uopće ne uživa kad je guzim!

- Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok je ti guziš!

Mujom tako i uradi... maše crnac, Mujo guzi a Fata mrtva hladna. Za neko vrijeme ustane Mujo i kaže crncu:

- A hajde ju ti guzi a ja ću mahati!

I tako i bude... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbuđenja, kad će ti Mujo na to:

- Vidiš kako se maše, pi*da ti materina ...

Smijeh

EDIT:Dolazi Perica kod učiteljice:

- Učiteljice, da l' biste mi pokazali sise?
- Perice!
- Dat ću vam 100 dinara.
- Hm. To je četvrtina plaće. Može!

I pokaže mu ona sise.

- Učiteljice, da l' biste mi pokazali i pi*ku?
- Perice!!
- Dat ću vam još sto dinara!
- Hm! Hm! Sve skupa pola plaće. Može!

I pokaže mu ona i pi*ku.

- Učiteljice, da ja vas malo pohebem?
- Perice!!!!
- Dat ću vam još 200 dinara!
- Oho ho! Sve skupa cijela plaća. Može!

Pohebe on nju i ode. Učiteljica se obuče i ode u zbornicu. Kad je došla u zbornicu. Pita je ravnatelj:

- Jel vam onaj mali Perica doneo plaću?

Zaustavlja čovjek policajca na ulici i pita ga:

- Iiiiizviinite, gggggdje sse ooovdje nnnalazi šššššškola za mmmucanje?

A policajac će:

- Šta će ti škola, super mucaš!

The stupid one have the brains,But the stupid ones have the balls ^^
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 16:31 (juicyfruits12).
16 godina
neaktivan
Humor

Huh? U oba 2 slučaja the stupid one?

And...
SEKS:
TRAGICNI:lmas s´kim,nemas s´cim.
KOMICNI: lmas s´cim,nemas s´kim.
STUDENTSKI: imas s´kim,imas s´cim,nemas gde.
FILOZOFSKI: imas s´kim,imas´s´cim,imas gdje,ALI CEMU?

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Huh? U oba 2 slučaja the stupid one?

And...
SEKS:
TRAGICNI:lmas s´kim,nemas s´cim.
KOMICNI: lmas s´cim,nemas s´kim.
STUDENTSKI: imas s´kim,imas s´cim,nemas gde.
FILOZOFSKI: imas s´kim,imas´s´cim,imas gdje,ALI CEMU?

Hahaha nisam ni skuzio ... :D

The smart one have the brains,But the stupid ones have the balls ^^
16 godina
neaktivan
Humor

ko zna slovenski nek ovo prevede zvuci smijesno Namigiva

http://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/1042349429

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 16:57 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Zapisano u činjenici da je slovenski premijer Borut Pahor odlučio za jednu od najneobičnijih značajki, kao što politika u povijesti nogometa, kao dobro."Pahor, kao što znamo, odlučio osobno napisati pismo Seppu Blatterju, predsjednik Fife, koji će se tražiti da se Slovenija u momčadi za Svjetsko prvenstvo takes - Hrvatsku!" Tportal piše u svojoj 'vijesti'. TPortal kao što je ovaj 'citat' Pahor: "Razumijemo radosti, Sportski uspjesi koje okuplja sve Slovenci, a dok smo shvatili da troškove organiziranja, putovanje, smještaj, trening i sve ostalo što ide uz ove krize, međutim, tijekom vremena. Zato sam pitao FIFA duhu dobrosusjedskih odnosa, ostavljajući grad našim slovenskim prijateljima u Hrvatska. "Blatterjevega od Communications Office doći na zahtjev Slovenije, piše u nastavku tPortal.V tPortalovci ćete uživati hrvatske reprezentacije izbornik Slaven Bilić kako je napisano, nije uspio dobiti njegov komentar za gitaru vježbe, koje su nedavno potpuno plaćene. Doduše to je bio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković potez protiv Slovenije tako impresioniran da je obećao da će se hrvatska reprezentacija od sada uvijek osjećati nedostatak pripreme.        Tako google translator kaže Smijeh

16 godina
neaktivan
Looka kaže...
TopForumaš kaže...

Zapisano u činjenici da je slovenski premijer Borut Pahor odlučio za jednu od najneobičnijih značajki, kao što politika u povijesti nogometa, kao dobro."Pahor, kao što znamo, odlučio osobno napisati pismo Seppu Blatterju, predsjednik Fife, koji će se tražiti da se Slovenija u momčadi za Svjetsko prvenstvo takes - Hrvatsku!" Tportal piše u svojoj 'vijesti'. TPortal kao što je ovaj 'citat' Pahor: "Razumijemo radosti, Sportski uspjesi koje okuplja sve Slovenci, a dok smo shvatili da troškove organiziranja, putovanje, smještaj, trening i sve ostalo što ide uz ove krize, međutim, tijekom vremena. Zato sam pitao FIFA duhu dobrosusjedskih odnosa, ostavljajući grad našim slovenskim prijateljima u Hrvatska. "Blatterjevega od Communications Office doći na zahtjev Slovenije, piše u nastavku tPortal.V tPortalovci ćete uživati hrvatske reprezentacije izbornik Slaven Bilić kako je napisano, nije uspio dobiti njegov komentar za gitaru vježbe, koje su nedavno potpuno plaćene. Doduše to je bio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković potez protiv Slovenije tako impresioniran da je obećao da će se hrvatska reprezentacija od sada uvijek osjećati nedostatak pripreme.        Tako google translator kaže Smijeh

da google prevoditelj kak sam zaboravil na njega Sramim se

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice