Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.064.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor
VirtUoso kaže...

Haha:D

Najjače od svega, Mojsijev izraz lica. Smijeh

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
Humor

Kad smo već kod sinkronizacija:

"Namestiš li korak!"

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 1:51 (Bichanich).
16 godina
neaktivan
Humor

Neznam dal je ovo već bilo, ali neće štetit ako bude 2 puta   Smijeh

16 godina
neaktivan
17 godina
Humor

20.7.1968 godine ...komandant svemirske letjelice Apollo 11, Neil Armstrong, bio je prvi covjek koji je spustio nogu na Mjesec. Nakon toga izgovorio je cuvene rijeci: "Ovo je mali korak za covjeka, ali veliki za covjecanstvo". Ove rijeci culi su milijuni ljudi na Zemlji. Prije nego ce iskljuciti aparat za komunikaciju za Zemljom, Armstrong je dodao jednu enigmaticnu recenicu: "Sretno, gospodine Gorsky!" Mnoge osobe koje su tada radile u NASA-i pomislile su da se radi o nekom sovjetskom rivalu. Nakon sto su pregledali sve liste kosmonauta, ustanovili su da nikakav Gorsky nije naveden u njima. Svaki put od tada kada bi se Armstrong pojavio pred novinarima, oni su mu postavljali pitanje da im razjasni znacenje te recenice. Svaki put on bi se samo nasmijao. 5.7.1995. u Tampa Bayu, Florida, jedan je novinar ponovo postavio to pitanje, staro tada 26 godina. Ovaj put Armstrong je odlucio da napokon odgovori. Gospodin Gorsky bio je vec dugi niz godina mrtav, te je astronaut pomislio da je doslo vrijeme da razjasni ovu misterioznu recenicu. Daleke 1938. Neil je bio djecak i igrao je bejzbol sa svojim prijateljem. Lopta je odletjela u susjedno dvoriste, gdje su stanovali gospodin i gospodja Gorsky. Neil je otisao po loptu, i dok ju je uzimao, zacuo je kako gospodja Gorsky urla svome muzu: "Da ti popusim?!? Ti bi da ti ja popusim, jeli?!? E, pa hocu, ali kad ovaj klinac u dvoristu bude hodao po Mjesecu..."

16 godina
I.Kk kaže...

slika je super

treba napravit da je chuck norris na prvoj

michael
17 godina
neaktivan
Humor

Trovremenski Taft:

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
odjavljen
Humor

Predobro Smijeh

"U jest puk'o Rifet, kru' te rodi"

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Humor

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 16:32 (cuspajz).
17 godina
cuspajz kaže...

Ha Ha žestoko...

Ali komentari su ono "nema šta" tipično balkansko dobrosusjedstvo.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
cuspajz kaže...

Ha Ha žestoko...

Ali komentari su ono "nema šta" tipično balkansko dobrosusjedstvo.

baš carski

niti si naša repka nije drugo zaslužila

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
cuspajz kaže...

Komentari su prestrasni. Kad pogledate sve skupa. Na nacionalnoj razini se pljuju,  a kad pogledas sa zdrave moralne strane - svi su isti.

16 godina
neaktivan
Humor

Instaliro sam windows 7 pa sam malo istrazivo novi paint :D
Tko je ovo gledao sigurno zna |||

|||

:D :D
MOJ AVARTAR = JAMES HATFIELD lool
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 20:06 (GRDI-146).
16 godina
neaktivan
Humor

LoL

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 20:13 (xZero).
16 godina
neaktivan
Humor

utapam tugu u alkoholu,ali ku*va naucila plivat...Smijeh

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Humor

Sanaderov profil na fejsu u zadnjih nekoliko dana...

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
macak kaže...

Sanaderov profil na fejsu u zadnjih nekoliko dana...

ovo je vec bilo i na ovoj temi i na temi smijesne slike

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
Humor

Chuck Norris se ukaza Gospi, umiva se domestosom, ugriza je komarca....lol

Chuck Norris se ukaza Gospi!
17 godina
Humor

Evo jedne neki dan uslikane :D

(inace KM je marka u BiH, 1KM=3,7kn (otprilike))

Najjeftinije mjesto u gradu Najjeftinije mjesto u gradu
We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
goodye kaže...

Evo jedne neki dan uslikane :D

(inace KM je marka u BiH, 1KM=3,7kn (otprilike))

Auuu koje pojeftinjenje, cijena obara sa nogu. Osmijeh

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan
Humor
Kupio Haso novi laptop
Došao Mujo i kaže: Haso jesi li to kupio novi laptop
Haso: Jesam jarane... Ima Intel dual core 2,0, mobilnu grafičku, 3GB rama
Dobar je solidan za mene
Mujo: To-šiba ko' ludo
Haso: Nije nego je Lenovo
Mujo: Ee hebiga onda...
16 godina
neaktivan
Humor

"Držač za čaše"

- Halo, je li to tehnicka podrska?
- Da, kako vam mogu pomoci?
- Drzac za case na mom PC-u je polomljen a komp je jos pod garancijom. Je l' se moze popraviti?
- Izvinite, jeste li rekli: "Drzac za case?"
- Da, to je pricvrsceno na prednjoj strani mog kompa.
- Molim vas izvinite ako zvucim zbunjeno, to je zato sto jesam zbunjen. Jeste li vi dobili taj deo na promociji, na sajmu? Kako ste dobili taj "drzac za case"? Ima li on neku oznaku na sebi?
- Dobila sam ga sa kompjuterom. Ne znam nista o nekoj promociji. Od oznaka ima samo "4X" na sebi.
U ovom trenutku tehnicar je morao da prekrije slusalicu u napadu smeha. Ta osoba je koristila ladicu od CD-ROM drajva kao drzac za case i onda se ladica odlomila...

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
Humor

Izmislili Amerikanci kompjuter koji sve zna i koji odgovara na sva pitanja. Da bi bili sigurni, posalju jednog Amerikanca, jednog Rusa i Husu da ga isprobaju. Odlazi Amerikanac u sobu u kojoj se nalazi kompjuter, ali se ubrzo vraca i govori kako je kompjuter na sva moguca pitanja dao tacan odgovor. Isto se desava i sa Rusom.

Na kraju odlazi Huso i ne vraca se citav dan, pa ni sutradan...
Zabrinuti Amerikanac i Rus ulaze u sobu i zaticu komjuter kako radi k'o lud, iz njega se pusi, iz stampaca lete dokumenti, soba puna papira.... Zbunjeni, pitaju Husu:
- "Sta si ga to, Huso, matere ti pit'o?"
Huso:
- "Nemam ljudi pojma, samo sam ga s vrata pit'o - STA IMA?"

15 godina
protjeran
Humor

ovo je samo šala, ne nacionalna predrasuda... molim susjede iz BiH da shvate !!!

Što radi bosanac nakon ekonomskog?

-prebaci skelu na filozofski

15 godina
neaktivan
xZero kaže...

"Držač za čaše"

- Halo, je li to tehnicka podrska?
- Da, kako vam mogu pomoci?
- Drzac za case na mom PC-u je polomljen a komp je jos pod garancijom. Je l' se moze popraviti?
- Izvinite, jeste li rekli: "Drzac za case?"
- Da, to je pricvrsceno na prednjoj strani mog kompa.
- Molim vas izvinite ako zvucim zbunjeno, to je zato sto jesam zbunjen. Jeste li vi dobili taj deo na promociji, na sajmu? Kako ste dobili taj "drzac za case"? Ima li on neku oznaku na sebi?
- Dobila sam ga sa kompjuterom. Ne znam nista o nekoj promociji. Od oznaka ima samo "4X" na sebi.
U ovom trenutku tehnicar je morao da prekrije slusalicu u napadu smeha. Ta osoba je koristila ladicu od CD-ROM drajva kao drzac za case i onda se ladica odlomila...

xZero kaže...

Izmislili Amerikanci kompjuter koji sve zna i koji odgovara na sva pitanja. Da bi bili sigurni, posalju jednog Amerikanca, jednog Rusa i Husu da ga isprobaju. Odlazi Amerikanac u sobu u kojoj se nalazi kompjuter, ali se ubrzo vraca i govori kako je kompjuter na sva moguca pitanja dao tacan odgovor. Isto se desava i sa Rusom.

Na kraju odlazi Huso i ne vraca se citav dan, pa ni sutradan...
Zabrinuti Amerikanac i Rus ulaze u sobu i zaticu komjuter kako radi k'o lud, iz njega se pusi, iz stampaca lete dokumenti, soba puna papira.... Zbunjeni, pitaju Husu:
- "Sta si ga to, Huso, matere ti pit'o?"
Huso:
- "Nemam ljudi pojma, samo sam ga s vrata pit'o - STA IMA?"

al ti stvarno nisi naucio pameti u 8mjeseci...jel to nije moglo u jedan post??????????

...it's only business...
16 godina
neaktivan
Humor

LoL

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

LoL

da sigurno ce doc do njega Smijeh

16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
macak kaže...

Trovremenski Taft:

Tko je čovjek sa slike?

PROTEGA (neka afera)

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2010/01/10/0008006.html?pos=n0

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 15:56 (GRDI-146).
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
BannedOnThisForum kaže...
leon321 kaže...

joś sat vremena nisam mogao zaspati!!...

WTF gdje si iskopao "mehko" š

LoL pa to i kažem Belji se

ś? nije teśko xD

[url=http://www.rewards1.com/index.php?referrer_id=992682][img]http://www.rewards1.com/images/referralBanners/02.jpg[/img][/url]
16 godina
neaktivan
michael kaže...

ovo sam našto link na jednom drugom forumu

za one koji nisu vidjeli

Meni se čini da nisi ti ništa naša, nego da si registriran na tome forumu Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice