Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.178.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor
FlyBoy kaže...
dncrmt kaže...

Oly misli da je ovo za humor,pa evo:Proročanstva babe Vange

"Vangelia Pandeva rođena je 31. siječnja 1911., a umrla 11. kolovoza 1996. godine u Bugarskoj gdje je provela cijeli život. U dobi od 12 godina izgubila je vid u oluji, međutim unatoč sljepoći imala je dar proricati budućnost. Zbog tog svog dara poznata je postala već u dobi od 16 godina, a zbog tog neuobičajenog talenta posjećivali su je mnogi državnici među ostalima i sam Adolf Hitler za kojega kažu da je bio vrlo uzrujan kad mu je Vanga otrila budućnost.

Živi bili pa vidjeli!
"

Sad sam zbunjen, šta ipak nije na kraju smak svijeta 2012?

Tko će ga više znat?

Maye vs. Nostradamus vs. baba Vanga

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
Prorocanstva su mi se cinila nekako moguca sve do bolesti iz 2088. godine
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
Humor
2043. Europom vladaju muslimani. 2299. Francuzi se bore protiv muslimanske vlasti. Samo po ove dvije stavke se vidi da prica gluposti, francuzi bi se odmah drugi dan pobunili da im na vlast dodju muslimani, ne bi cekali256 godina!
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
Humor

već je bila ova baba, ne znam di al neko je stavia na na forum

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
Humor

Ma ona je baba vračara:

Njena proročanstva:

2009. Mesić će prdnut' od penzije!

2046. Alieni će se početi razmnožavati sa ljudima!

2116. Ljudi postaju kompjutori!

...sve gluposti do krajnjeg smaka svijeta kada će 5079. NOOBOVI ZAVLADATI SVIJETOM!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
Humor

...a evo sta se desi kad zbilja prestanete igrat WoW --

...počnete pričat sami sa sobom!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 20:53 (4ucker).
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

nije humor, no super je

e ne znam ko je sad tu glup al ja ne kontam

Pomozite eHrvatskoj! http://www.erepublik.com/en/referrer/InfernoTheCroat
16 godina
neaktivan
Inferno kaže...

nije humor, no super je

e ne znam ko je sad tu glup al ja ne kontam

Iznad piše Teach

a ispod kao sjena Learn - pogledaj malo

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
Humor

2291. Sunce se potpuno ohladilo... de ajde, koje gluposti...

I ono, ekspedicija na Veneru? wtf, šta čemo tamo, pa kaj nije ono, 500tinjak kelvina temperatura... nema niš zanimljivo gore... I ono za bolest, ljudi stare u nekoliko sekundi... neko je gledal previše filmova... a i da je tak, nebi se bolest stigla niti raširit, mislim, ono, ostariš u par sekundi i umreš... ono, domačin umre prije nego se bolest raširi...

Ontopic: -Falsificirao Mujo dolare, pa se hvali Hasi:

- Vid' bolan, kako sam napravio ovaj od 7 dolara.

- Ma, ne benavi, gdje ima od 7, nego odi ti još dok možeš i to promijeni kod nekoga tko se ne razumije.

Vraća se Mujo:

- Uspio sam, Haso! Sve sam promijenio u po 3 i po 4!Cool

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

2291. Sunce se potpuno ohladilo... de ajde, koje gluposti...

I ono, ekspedicija na Veneru? wtf, šta čemo tamo, pa kaj nije ono, 500tinjak kelvina temperatura... nema niš zanimljivo gore... I ono za bolest, ljudi stare u nekoliko sekundi... neko je gledal previše filmova... a i da je tak, nebi se bolest stigla niti raširit, mislim, ono, ostariš u par sekundi i umreš... ono, domačin umre prije nego se bolest raširi...

Ontopic: -Falsificirao Mujo dolare, pa se hvali Hasi:

- Vid' bolan, kako sam napravio ovaj od 7 dolara.

- Ma, ne benavi, gdje ima od 7, nego odi ti još dok možeš i to promijeni kod nekoga tko se ne razumije.

Vraća se Mujo:

- Uspio sam, Haso! Sve sam promijenio u po 3 i po 4!Cool

to je hladnije nego sto mislis...Izlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
Humor

isprike ako je išta bilo..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Usred noći probudi Mujo Fatu:
- Fato, u WC-u imamo duhove!!
- Ma kakve duhove, Mujo?
- Kada sam ušao, svjetlo se samo upalilo, a kada sam izašao, samo se i ugasilo.
- E Mujo, opet si piš'o u frižider..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Umrli Talijan, Nijemac i Hrvat i dolaze oni pred Sv.Petra....
''Pa kako ste umrli, što se desilo'', pita Sv. Petar.
Prvo će Talijan: ''A kupio sam novi Ferarri i tako malo autocesta, gas, 300 na sat i je--ga spiz-io se…
Zatim Nijemac: ''A ja si kupio novi Porsche, pa isto tako autocesta, gas, kiša, sklisko, 300 na sat i sp-zdio se....
I onda će Hrvat: ''A ja si kupio novi Audi A8, isti kakav ima i susjed...''
''Da i ???'', pita Sv. Petar, ''pa kako si umro ???''
''…a od gladi''.

Priča djed unucima kako je bilo u ratu.
- "...i tako ja stojim na straži kad naiđoše četiri Nijemca... djeco, ja sam se usro..."
- "Zašto si se djede usro, pa to su samo četiri Nijemca?"
- "Ma sad sam se usro, a tad sam pobjeg'o."

Došao Mujo kući nakon pola godine s bauštele u Njemačkoj, opalio bi Fatu al’ ne mogu se nikako oslobodit djece.
Dosjeti se on pa kaže Fati:
- "Kad budemo ručali ti se kao slučajno polij juhom pa idi u kupaonu, a ja ću za tobom."
I tako, jedu oni a Fata tanjur juhe, pa u krilo i otrči u kupaonu, ustane Mujo i ode za njom.
Nema njih nazad i ode jedno od djece vidjet gdje su tako dugo.
Poviri kroz ključanicu, dotrči nazad i uplašeno sjedne za stol.
Pitaju ga ostali šta je, a on će:
- "Ko prolije juhu, j-b@t će ga babo!"

- Koja životinja ima dvije sive i dvije smeđe noge?
- Slon koji ima proljev

16 godina
neaktivan
Humor

Neki možda znaju, ni ovo nije baš humor, ali isto tako je fora!

Edit: još jedna slika...

Edit2: dodat još jedan text - prebrojte slova f ali samo iz jednog čitanja

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 10:34 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
Humor

i sta kad sam prebrojio ? u cemu je fora :S ?

xF: rebelsy
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

i sta kad sam prebrojio ? u cemu je fora :S ?

reci koliko si prebrojao?

16 godina
neaktivan
Humor

11

17 godina
neaktivan
Humor

9?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
Humor

8

17 godina
neaktivan
Humor

ne,9 ih je,prebroji opet

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
Humor

pa nemoze bit 8 kad ih ima 11 ... ja sam naso 11 ... -.-'

17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

pa nemoze bit 8 kad ih ima 11 ... ja sam naso 11 ... -.-'

jok 8 ih je

16 godina
neaktivan
Humor

nisam ni pokusao prebrojat u cemu je fora?

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan

Aj prebroj ovdje slova "f".

TEXT: Methionylglutaminylarginytyrosylglutamylserylleucylphenylalanylalanyl-

glutaminylleucyllysylglutamylarginyllysylglutamylglycylalanylphenylalanyvalylprolylp-
henylalanylvalythreonylleucylglycylaspartylprolyglycylisoleucylglutamylglutaminylse-
rylleucyllysylisoleucylaspartylthreonylleucylisoleucylglutamylalanylglycylalanylaspar-
tylalanylleucylglutamylleucylglycylglycylisoleucylprolylphenylalanylserylaspartylprol-
ylleucelalanylaspartyglycylprolythreonylisoleucylglutamiylasparaginylalanylthreony-
lleucylarginylalanylphenylalanylalanylglycylvalyltheonylprolylalanylglutaminylcystei-
nylphenylalanygllutamylmethionylleucyalanylleucylisoleucylarginylglutaminyllysylhi-
stidylprolylthreonylisoleucylpriIylisoleucylglycylleucylleucylmethionyltyrosylalanyla-
sparaginylleucylvalyphenylalanylasparaginyllysylgyycylisoleucylaspartylglutamylph-
enylalanyltyrosylalanylgutaminyllcysteinylglutamyllysylvalylglycylavlylaspartylseryl-
valylleucylvalylalanylaspartylvalyprolylvalylglutaminylglutamyllserylalanyprolyphen-
ylalanylarginylglutaminylalanylalanylleucylarginylhistidylasparaginylvaylalanylprolyli-
soleucylphenylalanylisoleucylcysteinylprolylprolylaspartylalanylaspartylaspartylasp-
artylleucylleucylarginyglutaminylisoleucylalanyylseryltyrosylglycylarginylglycyltyros-
ylthreonyltyrosylleucylleucylserylarginylalanylglycylvalythreonylglycylalanylglutamy-
lasparaginylarginylanylalanylleucylprolylleucylaspaaginylhistidylleucylvaylalanyllysyll-
eucyllysylglutamyltyrosylasaraginylglycylphenylalanylglycylisoleucylalanylprolylasp-
artylglutaminylvalyllysylalanylalanylisoleucylaspartylalanylalanyglycylalanylalanygly-
cylalanylisoleucylserylglycyserylalanylisoleucylbalyllsylisoleucylisoleucylglutamyyyl-
glutaminylhistidylasparaginylisoleucylglutamylprolyglutamyllysylmethionylleucylala-
nylalanylleucyllysylvalylphenylalabylvalylglutaminlylprolylmethionyllysylalanylalanylt-hreonylarginylserine

žnj
16 godina
protjeran
Humor

11 ih je 100%

ali nekin tvrde da ljudski mozak ne primječuje riječ of

Sk8er Boi
16 godina
protjeran
RazerDinoMan kaže...

Aj prebroj ovdje slova "f".

TEXT: Methionylglutaminylarginytyrosylglutamylserylleucylphenylalanylalanyl-

glutaminylleucyllysylglutamylarginyllysylglutamylglycylalanylphenylalanyvalylprolylp-
henylalanylvalythreonylleucylglycylaspartylprolyglycylisoleucylglutamylglutaminylse-
rylleucyllysylisoleucylaspartylthreonylleucylisoleucylglutamylalanylglycylalanylaspar-
tylalanylleucylglutamylleucylglycylglycylisoleucylprolylphenylalanylserylaspartylprol-
ylleucelalanylaspartyglycylprolythreonylisoleucylglutamiylasparaginylalanylthreony-
lleucylarginylalanylphenylalanylalanylglycylvalyltheonylprolylalanylglutaminylcystei-
nylphenylalanygllutamylmethionylleucyalanylleucylisoleucylarginylglutaminyllysylhi-
stidylprolylthreonylisoleucylpriIylisoleucylglycylleucylleucylmethionyltyrosylalanyla-
sparaginylleucylvalyphenylalanylasparaginyllysylgyycylisoleucylaspartylglutamylph-
enylalanyltyrosylalanylgutaminyllcysteinylglutamyllysylvalylglycylavlylaspartylseryl-
valylleucylvalylalanylaspartylvalyprolylvalylglutaminylglutamyllserylalanyprolyphen-
ylalanylarginylglutaminylalanylalanylleucylarginylhistidylasparaginylvaylalanylprolyli-
soleucylphenylalanylisoleucylcysteinylprolylprolylaspartylalanylaspartylaspartylasp-
artylleucylleucylarginyglutaminylisoleucylalanyylseryltyrosylglycylarginylglycyltyros-
ylthreonyltyrosylleucylleucylserylarginylalanylglycylvalythreonylglycylalanylglutamy-
lasparaginylarginylanylalanylleucylprolylleucylaspaaginylhistidylleucylvaylalanyllysyll-
eucyllysylglutamyltyrosylasaraginylglycylphenylalanylglycylisoleucylalanylprolylasp-
artylglutaminylvalyllysylalanylalanylisoleucylaspartylalanylalanyglycylalanylalanygly-
cylalanylisoleucylserylglycyserylalanylisoleucylbalyllsylisoleucylisoleucylglutamyyyl-
glutaminylhistidylasparaginylisoleucylglutamylprolyglutamyllysylmethionylleucylala-
nylalanylleucyllysylvalylphenylalabylvalylglutaminlylprolylmethionyllysylalanylalanylt-hreonylarginylserine

sva slova f su istaknuta

Sk8er Boi
17 godina
Humor

Ja prebrojao 10 slova F

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
protjeran
Humor

bio sam vrjedan

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
neaktivan
Humor

stvar je u tome da ljudski mozak ne prepoznaje rijec "of"   svi oni koji su tocno iz prvoga puta izbrojali koliko je slova f su GENIJI.

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

bio sam vrjedan

haha i ja isto imam tako slicno

vise mi ne salju opozorilo radi tog buga :D

svaki dan molim da tako ostane :P

17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

bio sam vrjedan

kako si cheata???

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
meluka kaže...

stvar je u tome da ljudski mozak ne prepoznaje rijec "of"   svi oni koji su tocno iz prvoga puta izbrojali koliko je slova f su GENIJI.

Super, ja sam GENIJE! Bas je to lijepo znat...
Nothing is true, everything is permitted...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice