- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima ko onu verziju parodije gdje se govori o negom nogometu, za neki transfer i to
U Beogradu pobjegao lav iz zoološkog vrta i na ulici napao neku djevojčicu.Vidjevši to, jedan prolaznik skoči i pohrva se s lavom, te ga zadavi golim rukama. Sljedećeg dana "Politika" objavi naslov:
-HRABRI SRBIN SPASIO DEVOJČICU!!! Istog jutra dođe ljutit čovjek u redakciju: "Sljušajte vi, ja sam onaj koji je zadavio ljava, i ja nisam nikakav Srbin!" Sljedećeg dana "Politika" osvane s novim naslovom: -HRABRI JUGOSLOVEN SPASIO DEVOJČICU!!! Ubrzo eto opet junaka jos ljućeg: "Opet ljažete! Nisam ja Jugosljoven!"
"Pa šta si onda čoveče u p. materinu!?" "Aljbanac!" I tako trećeg dana "Politika" izađe s ispravljenim naslovom: -RAZULARENI ŠIPTAR UBIO LAVA, MILJENIKA DECE!!
*Budi se cigo nakon operacije:
-Doktore ne osjećam noge!!
Doktor:
-Morali smo ih oprati..
*Ulazi žena u taxi i kaže:
- Budite pažljivi i vodite računa, ja sam majka osmero djece!
- Ja da budem pažljiv??
Oženio Crnogorac Bosankui prvu noć već što su legli izvalio se Crnogorac pa kaže:
- Oj djevojko, da je sad Crnogorka već bi me skinula!
Skine ti njega Bosanka, opet će ti on:
- Da je tu Crnogorka ona bi ga i digla!
Bosanka se namučila dok mu je ćunu digla kad će ti on:
- Crnogorka bi sad na njeg sjela!
Pukla Bosanka, pa pošla na vrata. Sav začuđen Crnogorac pita:
- Gdje ćeš sad?!
- Šta gdje ću?! Je.bo ti sebe, da je Bosanac tu je.bo bi i mene i tebe i otišao tražiti drugu!
Hrvatski huligani najbolji na svijetu :D
- Dobro bolan Haso...... nekakvi smo prijatelji yebo ga ti.... kako si mi mogo yebavat ženu?
- Ama samo sam htio vidjeti bolan razliku između tvoje i moje.....
- Pa što mene nisi pito yebem te blentava......?
Pa kaj nitko ovdje nije gledal Normalnofobiju??
Imaj na umu da pola njih se ovdje nije ni rodilo kad su Ziher i Streha radili gluposti, pa to je bilo prije 15 godina
Pa kaj nitko ovdje nije gledal Normalnofobiju??
Imaj na umu da pola njih se ovdje nije ni rodilo kad su Ziher i Streha radili gluposti, pa to je bilo prije 15 godina
Moglo je biti i prije 25 godina, ali problem je što nije smiješno, a tema je humor.
https://www.facebook.com/video.php?v=355072048012964
Evo jedan zanimljiv video klip :D
Mene je nasmijalo do suza