- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ha Ha baš bi volio vidjeti ih u sezoni lova na veprove ili nešto slično da ometaju lovce...
Ala bi bilo bježanije kroz šume i polja, a meci fijuću iznad glava.
Ha Ha baš bi volio vidjeti ih u sezoni lova na veprove ili nešto slično da ometaju lovce...
Ala bi bilo bježanije kroz šume i polja, a meci fijuću iznad glava.
Hunger Games.
Ne razumijem zašto koji ku*ac glumiti idiota i smetati ljudima kojima je to jedino preostalo u penziji. To je isto kao da ja njoj dođem dok ona recimo crta i da joj proljevam vodu po papiru... Nek gledaju svoja posla, ribe se ionako kote ko lude, a ovim ljudima je to jedina zabava.
Ja bih te idiote bacio u vodu gladnim ribama... Onda bih uzeo mobitel i snimao...
Ja bih te idiote bacio u vodu gladnim ribama... Onda bih uzeo mobitel i snimao...
Ne jedu ni ribe govna.
ali pazi ti kretena, nemaju pametnog posla u zivotu sto se i vidi na izgledu te balave zenske, i onda dodu ljudima na natjecanje i pocnu zahebavat, a da je ludi dida povuko pistolj onda bi eto pisalo ludaci na ribiciji a ne kreteni dosli zahebavat pa zavrsili upucani. a sto je najbolje ljudi ni ne ubijaju ribu, vracaju je natrag u vodu.
Ne razumijem zašto koji ku*ac glumiti idiota i smetati ljudima kojima je to jedino preostalo u penziji. To je isto kao da ja njoj dođem dok ona recimo crta i da joj proljevam vodu po papiru... Nek gledaju svoja posla, ribe se ionako kote ko lude, a ovim ljudima je to jedina zabava.
*mrijeste
Ako mislite da imate problem, zamislite problem čovjeka
iz Malezije koji je ženi rekao da poslovno putuje u Kinu
Boeingom777....i sad ne smije izići iz stana svoje ljubavnice...
Pita ciganka batmana u Banovicima: 'Hoces da ti Gotham?'
U Saudiskoj Arabiji se napili Bosanac, Srbin i Hrvat. Privede ih policija sultanu i on kaze:
- "Posto niste znali da se ovde ne pije necu vas puno kazniti. Svaki ce dobiti po 50 puta bicem po ledjima, ali svaki moze da trazi jednu zelju u vezi sa batinama, a ti Bosanac imas pravo na 2 zelje."
Hrvat kaze:
- "Prije nego sto me pocnete mlatiti svezite mi jastuk na ledja."
Nakon 25 udaraca spade jastuk.
Srbin kaze:
- "Prije nego sto me pocnete mlatiti svezite mi 2 jastuka na ledja. Nakon 25 udaraca spadose oba jastuka."
Bosanac kaze:
- "Prva mi je zelja 100 udaraca umjesto 50."
Sultan se cudi, ali dobro.
- "A druga mi je zelja: Svezite mi Srbina na ledja!"
Pjesma o sexu
Kaže učenica profesorici:
- Napisala sam pjesmu o seksu.
- Dobro, da čujemo.
- Ustanem rano, idem u školu, učim, malo se igram, opet učim, spavam i sve tako...
- I dobro, a gdje je tu seks? - pita profesorica.
- Pjesma se zove "Jebeš takav život"
- "Ima li kruha?"
- "Nema."
- "Ima li kiflica?"
- "Nema."
- "Ima li bureka?"
- "Nema."
- "Pa bolan, šta ima?"
- "Pa evo,.....radi se."
- "Ima li kruha?"
- "Nema."
- "Ima li kiflica?"
- "Nema."
- "Ima li bureka?"
- "Nema."
- "Pa bolan, šta ima?"
- "Pa evo,.....radi se."
ja nemam nego 100 KM pa da platim dam ih
a on ce:
cuj jarane namam ti ja sitnih sad nego 'ajd se ti jos jednom zaleti..
Policija ima akciju na alkoholizirane vozace. Naravno, smjeste se ispred najprometnije birtije i cekaju.
Oko fajrunta krenuse svi van, promatraju policajci i primjete jednog koji izlazi na parking i pokusava naci svoj auto, pada, pa proba jedan auto otkljucati, proba drugi, opet pada i nakon dobrih pola sata padanja po parkingu i trazenja svog auta, u meduvremenu parking se ispraznio, on napokon pronalazi auto i krece kuci.
Naravno, patrola koja ga je promatrala odmah ga zaustavi i gurnu mu alkotest koji pokaze 0,0 promila. Gleda ga policajac u nevjerici i veli:
'Ma daj kako to imas 0,0 promila, a tu padas po parkingu vec vise od pola sata?
Vozac odgovara: 'Hebi ga, veceras sam ja morao biti mamac'....
Žali se Mujo Hasi:
- Crko mi bojler, ba!!
Pita Haso:
- Kada?
- Ne kada, bem te gluva, bojler!!!
U malome parku stoje dva kipa: jedan prikazuje golog muškarca, a drugi golu ženu. Gledaju jedno u drugo već stotinu godina. Jednog dana s neba se spusti anđeo i jednostavnom kretnjom oživi oba kipa.
- Kao nagradu za vaše strpljenje tijekom svih ovih vrućih ljeta i ledenih zima - reče anđeo - darujem vam život na pola sata kako biste napravili ono za čime najviše žudite. Kipovi se značajno pogledaju i otrče u grmlje.
Anđeo je čekao, dok se iz grmlja čula vika. Nakon 15 minuta kipovi se vrate zadihani i nasmijani.
- Još vam je ostalo 15 minuta - reče anđeo.
- Sjajno! Hoćemo li ponovo? - upita muški kip.
- O, da, molim te - odgovori ona. - Ali, sada se zamijenimo! Ovaj put ću ja pridržavati goluba, a ti mu seri na glavu!
Hoćeš da se igramo silovanja?
- Neću!
Opaaaaaa već smo počeli