....
Tutorial Drivera...
....
Tutorial Drivera...
Pažljivo gledajte, ovo ću vam pokazati samo jednom:
Pažljivo gledajte, ovo ću vam pokazati samo jednom:
http://www.jutarnji.hr/instruktor-za-bombase-samoubojice-greskom-ubio-sebe-i-ucenike-nesreca-na-treningu-odnijela-21-zivot/1163978/
samoubojice-što ih je više,to ih je manje
tko od vas vjeruje u telekinezu
neka digne moju ruku
Našla sam kod muža u mobitelu kontakt "Besplatan seks"...Nisam izdržala i nazvala sam ...
Zazvonio je moj mobitel... Kad nisam pukla ... Konj jedan,konjski !!!
(malo-manje-blago NSFW)
Pitali Albanca kakve školjke najviše voli, a on odgovara:
Srednjoškoljke.
Dragi kolege,
Ako za Valentinovo ne mozete biti sa svojom dragom, mozete joj po meni poslati cvijet.
Od sutra posebna ponuda: platite jedan cvijet, a ja dostavljam cijelu kitu!
Sve informacije u PM
Ako nekome treba za Valentinovo...slobodno si kopirajte
Draga ______________,
sretno ti Valentinovo!
Umjesto da ti kupujem poklone i trošim ____________ (teško zarađeni / posuđeni/ ukradeni) novac, ove godine sam ti odlučio napisati pismo, jer sam ____________ (romantičan/ hipster / škrt).
Otkad sam te prvi put ugledao, znao sam da si _____________ (žena mog života / žena / u mom vidnom polju) i da nas čeka velika _____________ (ljubav / avantura / brakorazvodna parnica).
Čak i danas, nakon toliko _____________ (dana / mjeseci / godina), svaki put kad te pogledam, srce mi poskoči, a u želucu osjećam ____________ (leptiriće / ljubav / žgaravicu jer si napravila prejaku sarmu ali te svejedno volim jer si bar napravila sarmu, za razliku od moje bivše koja je bila manekenka i nije htjela ni jest, a kamo li skuhat' nešto konkretno).
Kad sam s tobom, osjećam se kao _________________ (tinejdžer / potpun čovjek / najsretniji čovjek na svijetu), i nadam se da ćemo biti zajedno _____________ (još jako dugo / zauvijek / dok me ne ostaviš jer se više ne trudim kao prije i ostavljam čarape po podu i ne zatvaram zubnu pastu iako si mi rekla da ju zatvaram 900 tisuća puta jer ti to ide na živce).
Ti si ___________ (sir / tanjur / želatina) mojem cheesecakeu (sve je dobro, al' napiši sir), ti si ___________ (mjesečina / sol / zalutali češki turist) mom oceanu, majoneza mom __________ (sendviču / pomfritu / čaju)… Ovo možeš izbaciti jer sam ja očito gladan i idem pojest nešto pa se vratim.
Moja ljubav prema tebi je snažna kao _________ (Chuck Norris / adamantij / Nokia 3310), vječna kao ___________ (Svemir /Mišo Kovač / čekanje vlaka HŽ-a kad pada snijeg) i duboka kao (Tihi ocean / crna rupa / hrvatska korupcija).
Moj život bez tebe bi bio ________________ (prazan / besmislen / težak kao otvaranje tegle krastavaca s masnim rukama).
Da mogu, kupio bih ti ____________________ (cijeli svijet / životnu zalihu cheesecakea/ kuću s bazenom i poslugom da nikad više u životu ne moraš raditi), ali ne mogu jer ____________________ (sam iz Hrvatske / nisam Nadan / je sve dobre stvari iz Monopolya života već kupila Marina Lovrić Merzel).
Ono što ti mogu obećati je da ću uvijek ________________ (biti tu kad me trebaš / otići van kad ti idem na živce / imati čokoladu u džepu za tebe), da ću svaki dan _____________ (pospremiti stan / oprat suđe / pospremiti stan i oprat suđe) jer znam da si umorna kad se vratiš s _____________ (posla / kave / shoppinga) i da ću te svaki dan podsjećati da si _______________ (najbolja na svijetu / najljepša na svijetu / smršavila).
I nikad, ali baš nikad te neću _____________ (prestati voljeti / prevariti / zaprositi preko naslovnice Storya).
P.S. Sve moje bivše su u usporedbi na tebe ______________ (užasne / užasne / užasne). I debele. I smrde.
Voli te tvoj ___________ (dečko / muž / razrednik).
Hahahahaha...ja sam iz Istre,i to iz istog grada kao i naš Kajin i ja stvarno neznam di je ta akcija (kupiš 1 dobiješ dva)?! Očito on ima bolje veze nego ja..
Jednog dana na velikoj farmi desilo se da je konj upao u živo blato i nikako da se izvuče.
Vidio je koku i rekao joj da brzo zove farmera u pomoć.
Koka je otišla po farmera, ali pošto ga nije našla, uze Mercedes,
doveze ga do močvare, zaveza konopac za branik, baci konop konju i tako ga spasi.
Nekoliko dana kasnije, koka je upala u blato i nikako da se iščupa.
Kad ugleda konja, reče mu: "Idi brzo po Mercedes, propadoh."
Konj joj reče:
- "Nemamo vremena za to, nego ću ja da se propnem preko bare,
a ti se uhvati za moju kitu."
Koka to i uradi i bi spašena!
POUKA: Ako ti je kita k'o u konja, ne treba ti mercedes da pokupiš koke!
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Da nisam danas dobio kekse uz kavu ne bih ništa umočio za Valentinovo
Dečko: Da li je tvoj bivši imao Golfa 2?
Cura: Da, otkud znaš?
Dečko: Pa vidim kako mi lupaš vrata od BMW-a!
Definitvno najjača izjava na svijetu: " Za Željku Komšića tvrdim da je političko nedonošče pobačeno na izborima". - Milorad Dodik
Koja je razlika izmedju romantike i perverznosti?
Romantika je kada legne ženska uzmeš pero i polako je maziš po tjelu.
Perverznost je dok je na peru jos uvek kokoška!
-----------------------------------------------------------------------
U radno vreme na ulici sretne žena muža koji je u ruci nosio cveće.
Sva besna pita ga: "Kome nosiš to cveće?"
Muž zatečen odgovara:
"Sekretarici."
Žena na ivici histerije: "Znači tako, sekretarici cveće, a ženi kita!"
Muž sleže ramenima:
"Hoćeš li onda ti cveće???"
-----------------------------------------------------------------------
Sede Mujo i Haso na obali, pecaju i pijuckaju pivo.
- Mislim da ću morati da se razvedem – reče Mujo – žena sa mnom već dva meseca ne progovara ni reč.
Haso otpije gutljaj pa reče:
- Razmisli, nije lako opet naći takvu ženu.