Ok, ali koje mi onda gitare savjetuješ u tom cjenovnom rangu ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa rekao ti je, konzumcaster pere i neke puuuno skuplje gitare, rađe si kupi to i neko pošteno pojačalo, kao uzmeš neki tranzistorski šrot samo će te demotivirat.
Inače ako netko ne vjeruje da je konzumcaster dobar može ga slobodno doć probat kod mene (lijepo setupirat, svira odlično)
Pa rekao ti je, konzumcaster pere i neke puuuno skuplje gitare, rađe si kupi to i neko pošteno pojačalo, kao uzmeš neki tranzistorski šrot samo će te demotivirat.
Inače ako netko ne vjeruje da je konzumcaster dobar može ga slobodno doć probat kod mene (lijepo setupirat, svira odlično)
Potpisujem
Može mi netko reći što znači napravit novi setup.
Može mi netko reći što znači napravit novi setup.
Naravno, to znači podesiti zakrivljenost vrata, visinu žica i pickupova i intonaciju tako da gitara bude ugodnija za sviranje i da zvuči kako treba.
Jel ima gdje tutorial za to napravit jer mislim kupit električnu gitaru iz konzuma pa neću to sam znati napravit ili bolje da dam nekom ko se kuži u gitare da mi to napravi.
Jel ima gdje tutorial za to napravit jer mislim kupit električnu gitaru iz konzuma pa neću to sam znati napravit ili bolje da dam nekom ko se kuži u gitare da mi to napravi.
Ima, kako ne.
http://www.glazbeni-forum.com/showthread.php?t=15854
Ima na još dosta mjesta na netu, probaj guglat ako ti ovo nije dovoljno.
Ja cu se prijaviti na ovu akciju:
http://novatv.hr/clanak/novosti/dm.html
Ali samo prvi dio Asturias-a mogu poslati jer je ogranicenje 2 minute.
Sretno s tim.
Ja cu se prijaviti na ovu akciju:
http://novatv.hr/clanak/novosti/dm.html
Ali samo prvi dio Asturias-a mogu poslati jer je ogranicenje 2 minute.
Ja nemam razred :(
Nije mi što će cijeli razred sa jednom gitarom.
Upravo svirao na JTM-u 45 kod frenda, ajme mene jooooooooooooooooooooj.
Ja bi tak htio JCM 2000 :D :D
Sad mogu umrjeti.
Ja bi tak htio JCM 2000 :D :D
Dobar zvuk, ali veliki problemi s kvarovima. Mrežni trafo premalen i grije se, lampe na pcbu, dva pcba jedan iza drugoga... blablabla. Pitaj servisere pojačala šta misle o njemu
Iako mom gitaristu radi već jako dugo, ali on ima neki limited edition.
Zato je JMP od drugog gitarista prava pouzdana mašina hehe a o zvuku da ne pričam, još s les paulom...
ne znam je li ovo maš mijesto za ovo napisat ali:
Prodajem EL.Gitaru: Epiphone Les Paul Special 2 Ebony
stara malo više od 2 godine, savršeno očuvana nema ogrebotina...
Ima pojas sa strane a uz nju prodajem i pojačalo Laney LX20 (15W, 8") te 2 kabela za povezivanje gitare i pojačala...
Ako je netko zainteresiran neka mi pošalje PM ili nazove na 0923030505
Ima pojas sa strane a uz nju prodajem i pojačalo Laney LX20 (15W, 8") te 2 kabela za povezivanje gitare i pojačala...
I ti baš od svih glazbenih foruma, oglasnika , njuškala, nađeš bug forum za prodavat gitaru.
Usput kolika je cjena
Evo opet mene . Trebao bih vas još pitati koji točno model gitare podrazumijevate pod Konzumcastera jer u Konzumu ima više modela gitara, dakle koji je točno model onaj hvaljeni koji je čak bolji od puno skupljih gitara? Vidio sam da ih ljudi hvale na sve strane pa bih si kupio jednu
. Hvala puno na odgovoru!
Evo opet mene . Trebao bih vas još pitati koji točno model gitare podrazumijevate pod Konzumcastera jer u Konzumu ima više modela gitara, dakle koji je točno model onaj hvaljeni koji je čak bolji od puno skupljih gitara? Vidio sam da ih ljudi hvale na sve strane pa bih si kupio jednu
Dođi u Konzum i reci da želiš onu električnu gitaru za 500kn, točnije 499.
Nema tu puno filozofije.
Ok, hehe, HVALA . Znači to je taj hvaljeni model od prošle godine.
Da.
I ja ću ga najvjerojatnije uzeti ovaj tjedan...
di mogu nabavit neck pickup za squier u hr?
U bilokojem malo bolje opremljenom dućanu s glazbenom opremom.
di mogu nabavit neck pickup za squier u hr?
Megamusika, music shop...
I ti baš od svih glazbenih foruma, oglasnika , njuškala, nađeš bug forum za prodavat gitaru.
Usput kolika je cjena
ako misliš uzimat pošalji poruku pa ćemo se dogovriti...
U bilokojem malo bolje opremljenom dućanu s glazbenom opremom.
stvar da svugdje gdje sam gledo su to pickupovi koji dodu po 400-500kn jedan a to je meni preskupo jel sam vidio da ljudi prodaju squierove pickupove koji su skinuti s doticnih gitara po 150-200kn cijeli set a to meni i treba ali sam nazalost zakasnio a sada nevidim nigdje
Da.
I ja ću ga najvjerojatnije uzeti ovaj tjedan...
Kad uzmeš, obavezno javi dojmove .
Stratocaster=Konzumkaster, furka na taj oblik, otuda naziv...
Danas upiknuo Konzumcastera, platio samo 399kn...