Gadafi je Mrtav RIP

poruka: 145
|
čitano: 16.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Gadafi je Mrtav RIP
Landser_33 kaže...

Gaddafi je tipičan primjer megalomanskog ultrahedonista koji se potpuno ogradio i otuđio od svoga naroda, slično kao Tito - samo vremena su se promijenila, Gaddafiju neće nitko doći na sprovod kao našem dragom bravaru.

blokat će te "balavče"

13 godina
protjeran
Gadafi je Mrtav RIP

Zašto, jer sam dao svoje iskreno mišljenje o pokojniku? Koliko vidim, ne koristim nikakve vulgarizme i pristojno se izražavam.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 22:03 (Landser_33).
16 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

sada kada im dode shell,brith petrol,,razni trgovacki lanci,kada im talijani pokupuju banke,kada nebudu vise imali ništa besplatno,kada nece zdravstvo imati besplatno,kada ce morati platili svaku knjigu za skolu vidit ce divote jamerike,a i skuzit ce sto je kapitalizam i demokracija za manje od 50 godina bit ce kruha gladni

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 22:12 (razer1911).
17 godina
Gadafi je Mrtav RIP

ne trebate se svadjati.  razmijenimo pokoju rijec oko pukovnika i sve 5.

da sam kojim slucajem regjular desni element,ni meni nikada nebi sjelo ispod skalpa,zasto je joži doslo 186 drzavnika i delegacija.

inace,  da horor bude veci. sve ljude koji u svemu vide komunizam i ljevicarenje,pa cak i u kinder jajima...odmah mi se ukaze lik breivika... finog decka iz norveske.   isto je imao jasne stavove :)

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
13 godina
protjeran
Gadafi je Mrtav RIP

Ne znam čemu usporedbe s očito bolesnim čovjekom. Ne vjerujem da je tu itko sposoban za tako nešto, iako - Breivik se zauzeo za svoje stavove (ne znam koliko su to mediji pumpali), samo na pomalo krivi način, nažalost.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 22:15 (Landser_33).
16 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

Jedna prigodna...

Made with GIMP ;) Made with GIMP ;)
All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 22:16 (drnde).
13 godina
protjeran
drnde kaže...

Jedna prigodna...

Imao je stila, to mu se mora priznati!

Amat Victoria Curam.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Evo sto je sve napravio za Libiju.. C/P od nekoga tko je ovo vec na forumu objavio

Europska Unija i Amerika duguju Libijskoj državi 200 milijardi dolara za isporučenu naftu. 2012 godine ističu koncesije velikih naftnih kompanija koje polažu pravo na Libijsku naftu. Gadafi je zatražio vraćanje duga i zaprijetio je da će u suprotnom sklopiti međudržavne ugovore sa drugim zemljama i kompanijama. Zbog toga je došlo do ovog neviđenog razaranje Libije.
Da li je Libijski građanin imao razloga buniti se protiv režima Muamera el Gadafija? Mislim da nije. Ako gledamo standard Libijskog naroda i povlastice koje im pruža država imali su vrlo lijep i lagodan život. Živjeli su kao mali bogovi.

Libija ima 6,5 miliona stanovnika, a ima 14 miliona registriranih automobila.
Ako neko hoće studirati u bilo kojoj državi u svijetu on podnosi molbu i država mu osigurava stan, hranu, automobil, besplatno školovanje i mjesečnu stipendiju od 2300 dolara.
U Libiji se ne plaća voda, struja, plin i porez, a krediti se daju bez kamata.
Ako u roku od pet godina ne možete vratiti kredit, država ga otpisuje ili vraća za vas.
Svaki punoljetni građanin Libije, kada napuni 18 godina, dobiva ključeve od stana.
Ako hoćete kupiti auto vi dajete 20-30% od cijene, a ostalo dotira država.
U Libiji za 10 dolara možete kupiti 85 litara benzina ili nafte.
U Libiji je hrana gotovo besplatna, 10kg kruha košta 0,15 dolara.
U Libiji njihovi građani ne rade fizičke poslove, sve su stranci.
Živio sam 10 godina u Libiji po raznim gradovima i nikada nisam vidio ni jednog prosjaka na ulici.
Libijci ne idu raditi po bijelom svetu jer za to nemaju potrebe.
U Libiji ni jedan građanin nije izbačen ili mu je oduzet stan ili auto zato što nije mogao vratiti kredit, što nije rijedak slučaj po ovim takozvanim demokratskim zemljama koje su se okomile na Libiju.

Problem je to kaj mnogi nit ne znaju za te činjenice, i kakvo je stanje bilo u Libiji prije i u vezi ovih dugova Amerike i Europe o tome se u običnim kontroliranim medijima ne govori jer ne paše močnicima.{#}{#}

Uglavnom sve je to jedan veliki cirkus i teška svinjarija, svjetskog poretka i močnika koji s tim dirigiraju no doči če vrjeme za naplatu prljavština to sigurno u ovom ili onom obliku.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

da nadodam jos nest on nije smio bit uhvacen ziv i da mu se sudi,jer bi mogao puno toga reci na suđenju,kao i bin laden..amerika ga ubila to se zna

godinama su se druzile zemlje druge sa njime,a odjednom razbojnik  

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 22:19 (razer1911).
17 godina
neaktivan
Landser_33 kaže...
drnde kaže...

Jedna prigodna...

A Breivik tek, kako je on samo skockan bio, saka bi ga štela!

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
Gadafi je Mrtav RIP

lool

daj molim te,moze ta prigodna u vecoj rezi,pa upaj na mediafire ili slican servis za download.   necu je stavit za wall,vec je cool zbog slicnosti sa iPokojnikom.

13 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
Landser_33 kaže...
drnde kaže...

Jedna prigodna...

A Breivik tek, kako je on samo skockan bio, saka bi ga štela!

Ispada kao da mu se divim što je ubijao jadnu indoktriniranu djecu, teško.

Amat Victoria Curam.
17 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

sad stvarno....

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

lool

daj molim te,moze ta prigodna u vecoj rezi,pa upaj na mediafire ili slican servis za download.   necu je stavit za wall,vec je cool zbog slicnosti sa iPokojnikom.

problem je sto ne mogu naci vecu sliku a da valja {#}  

ovo je s nekog portala...

Nasao sam haha {#}

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 0:12 (drnde).
13 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

sad stvarno....

Maminjova reakcija kada ugleda novinare... čemu facepalm btw? Koja je njegova svrha ako ne želiš objasniti što točno ismijavaš u mom prijašnjem postu?

Amat Victoria Curam.
17 godina
Gadafi je Mrtav RIP

ako gdje uhvatis vecu...zagimpaj jednu {#}

mrak slika.  dobra mu je ona zastitnica u pozadini.  komad zene.

15 godina
protjeran
razer1911 kaže...

sada kada im dode shell,brith petrol,,razni trgovacki lanci,kada im talijani pokupuju banke,kada nebudu vise imali ništa besplatno,kada nece zdravstvo imati besplatno,kada ce morati platili svaku knjigu za skolu vidit ce divote jamerike,a i skuzit ce sto je kapitalizam i demokracija za manje od 50 godina bit ce kruha gladni

ahahaha kako loše.iskopirao si ovo sa 24sata kao najbolji komentar :D

17 godina
neaktivan
Landser_33 kaže...

Maminjova reakcija kada ugleda novinare... čemu facepalm btw? Koja je njegova svrha ako ne želiš objasniti što točno ismijavaš u mom prijašnjem postu?

Ismijavam tvoj komentar gdje ti jedino pozitivno kod njega vidiš da je imao stil za oblačenje.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
Landser_33 kaže...

Ismijavam tvoj komentar gdje ti jedino pozitivno kod njega vidiš da je imao stil za oblačenje.

Ti si usporedio Gaddafija i Brevika po tom pitanju, ne ja. Osobno ne vidim puno pozitivnih osobina u ''pukovniku'' osim njegovog stila za oblačenje - nekada tradicionalistički, nekada militaristički, ali uvijek skladno {#}

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 22:50 (Landser_33).
17 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

Ne, ja sam samo na neki način dopunio tvoj post{#}

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
Gadafi je Mrtav RIP

pukovnik-poglavik votever {#}

14 godina

Evo ti za wall torrente :)

http://dl.dropbox.com/u/20590482/gaddafi.png

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
13 godina
protjeran
torrente kaže...

Odakle si ti iskopao Poglavnika sad?

Amat Victoria Curam.
17 godina
OriginalEXE kaže...

svaka cast na trudu.  lool  interna stvar izmedju mene i jednog frenda...ovaj wall mi dodje kao narucen.  tnx

Landser_33 kaže...
torrente kaže...

Odakle si ti iskopao Poglavnika sad?

zasto smatras da su pukovniku potrebni navodnici?  sasvim legitiman cin na osnovu njegove vojne izobrazbe,te revolucionarnih zasluga.

13 godina
protjeran
Gadafi je Mrtav RIP

Osobnog sam mišljenja da se viši časnički činovi zaslužuju uspomoć zasluga u vojnim akcijama, on se izgleda probio u vojsci na drukčije načine - ponudio je konspiratorima moć koja je neodoljiva pa su brzo pristali na izdaju. I što se tiče te revolucije (ajmo je tako nazvati ako ti to odgovara), ustvari ništa drugo nego puč koji vjerojatno nije puno unaprijedio životni standard prosječnog Libijca.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:14 (Landser_33).
17 godina
Gadafi je Mrtav RIP

sve to je stvar percepcije pojedinca i njegovih gledista koja su unaprijed utabana pravocrtnim smijerom. puc/revolucija/branje pamuka/pecenje kokica, grah je tako pao i ostao 42 godine. 

umjesto da bude marsal,on je pukovnik.  pa kod nas su koliko me sjecanje sluzi i tajnice u kancelarijama pukovnici.

13 godina
protjeran
torrente kaže...

sve to je stvar percepcije pojedinca i njegovih gledista koja su unaprijed utabana pravocrtnim smijerom. puc/revolucija/branje pamuka/pecenje kokica, grah je tako pao i ostao 42 godine. 

umjesto da bude marsal,on je pukovnik. pa kod nas su koliko me sjecanje sluzi i tajnice u kancelarijama pukovnici.

To je zato jer pružaju junački felacijo mnogobrojnim generalima (po potrebi istovremeno) {#} - unaprjeđenje stoga neminovno slijedi.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:13 (Landser_33).
17 godina
Gadafi je Mrtav RIP

{#}.

no ,jedna era je gotova.  sumnjam da ce im biti svijetla buducnost.  sarkozi nije gratis trosio kerozin i eurofajtere.  sada je samo potrebno prikopcat cijevi i pumpat...uz simbolicnu nadoplatu.   sve ostalo ce doci samo od sebe.  pdv, plombiranje zuba 600kn i ostale blagodati slobode u beskonacnost.  

13 godina
Gadafi je Mrtav RIP

Tek sada slijedi tesko razdoblje za Libiju...

13 godina
protjeran
Gadafi je Mrtav RIP

Next NATO Mission: Kim Jong-il

Al' ovaj je malo tvrđi orah, a narod još stoput indoktriniraniji, možda da prije probaju sa Ahmadinedžadom {#}

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:23 (Landser_33).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice