Ebay " Cancel transaction ? "

poruka: 10
|
čitano: 1.532
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molio bi nekog da mi pojasni ,što znači to kad ti seller pošalje zahtjev za "Cancel transaction" ?

Seler mi je poslao krivi item i kad sam ga kontaktirao on mi je poslao zahtijev " cancel transsaction "

Pitanje je dali će vratiti novac ako odgovorim pozitivno na zahtjev il što ?

Kako se postaviti dalje ?!

Hvala unaprijed !

13 godina
Re: Ebay " Cancel transaction ? "
CROIMANI kaže...

Molio bi nekog da mi pojasni ,što znači to kad ti seller pošalje zahtjev za "Cancel transaction" ?

Seler mi je poslao krivi item i kad sam ga kontaktirao on mi je poslao zahtijev " cancel transsaction "

Pitanje je dali će vratiti novac ako odgovorim pozitivno na zahtjev il što ?

Kako se postaviti dalje ?!

Hvala unaprijed !

Nepadaj na te fore. Hoce te "zeznuti" da budemo pristojni. Prijavi slucaj ebayu ili cekaj mozda ti dodje nesto skupo ako nisi puno platio :D.

16 godina
neaktivan

Daj,molim te objasni o ćem se radi ? Piše da ako ne prihvatim do prvog maja,transakcija će biti automatski prekinuta . 

Što točno trebam napraviti da mi vrati novac jer mislim da od samog početka mulja,prodaje jeftinije stvari,a onda pošalje nešt treće,kao ono " buyer neće skužiti razliku  ".

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 12:33 (CROIMANI).
17 godina

paypal?

13 godina

Ako si platio preko paypala, on moze uzeti novce a tebi poslati nista. Jer male stvari nemaju tracking number. "free shipping".

16 godina
neaktivan

Uopče te ne kužim ništa, pa ja sam dobio stavku ,kako mi onda neće poslati ništa. Konkretno sam pitao ako znaš što znači zahtijev " Cancel transaction " ?

17 godina

Nisi mi odgovorio na pitanje. Jel paypal?

Ako je, prekini transakciju, ako ne dobiš pare nazad pokreni dispute na paypalu i dobit ćeš novac nazad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 23:14 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan

nije paypal,zapravo plaćeno jest paypal-om no zahtjev"cancel transaction" mi je poslao Ebay.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 9:24 (CROIMANI).
17 godina
CROIMANI kaže...

nije paypal,zapravo plaćeno jest paypal-om no zahtjev"cancel transaction" mi je poslao Ebay.

pa OK, otkaži transakciju, ako ti ne vrati pare otvori dispute na paypalu i dobiš pare nazad.

9 godina
odjavljen

Ako nema tracking number pravi se blesav i otvori case na ebayu a ako ima tracking onda prijavi slucaj prodavcu preko poruke na ebayu a ako ti ne odgovori opet otvri case na ebayu. Ja ne bih prihvatio nista dok to ebay ne rijesi ili ti ne vrati pare. Ako otkazes transakciju vjerovatno je to kraj price jer si dobrovoljno pristao na otkazivanje...Vjerovatno ti je to poslao da ti ne vrati pare ili zamijeni proizvod.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice