Događaji koji su obilježili 2010 ?

poruka: 4
|
čitano: 1.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ja ću u slikama:

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 18:08 (ulinsky).
17 godina

morao sam  {#}

slika se neće ništa vidjeti pa evo linka

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan

Moje viđenje prema važnosti i značajkama za IT svijet koji su se desili u 2010 godini :

• iPad ( 2010 če zvat godina tableta zbog pojave iPad-a )
  • Oracle preuzima Sun ( loše i dobro )
  • Cloud Computing ( u oblake sve )
  • Android ( razvijanje i verzije pokazuje da Android developeri ne spavaju )
  • Samsung  ( ne zna se koji proizvod bolji od drugoga, Galaxy serije zasigurno obilježile ovu ogdinu )
  • Kinetic ( ima i drugih , bilo ih je i prije, ali Kinetic svima prirasta srcu )
  • Windows Phone 7 ( značajno i razočaravajuće, vidjet čemo što če bit u 2011 )
  • iPhone 4 ( retina, retina retina, facetime, dragulj sam za sebe, napoželjniji gadget prema svim testiranjima )

what is the Matirx ?
18 godina

1. Izlazak Metro 2033 koji je pomaknuo granice grafike i razmazio nas da očekujemo još više, još ljepše igre

2. Nvidija Fermi arhitektura : Iako je bio manje više fail, podigao je toliko hypea i svađe ( čak i na ovom forumu ) da je ovo jedan od upečatljivijih lansiranja grafičkih kartica

3. Microsoft Kinect : Malo smo krenuli prema budučnosti kakvu smo nedavno vidjeli u SF filmovima. Iako nije savršen, treba samo bolju softversku podršku i bit će jako dobar.

4. PS3 Jailbreak : Nakon što je Sony napravio sranj* i onemogučio Linux na PS3, crackeri su se odlučili osvetiti i crackirati PS3.

5. Cloud Computing : Nagli rast ove usluge koja će naše hard diskove ostaviti praznima :P

Nije sortirano po važnosti ni nekom redosljedu.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 22:52 (Ad4pt3r).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice