Deja vu - dežavu

poruka: 7
|
čitano: 4.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Deja vu - dežavu

Lijep pozdrav svima, ne vjerujem da postoji tema o ovome na ovom forumu, ali evo ja sam ju započeo. Zanima me zašto se to događa u životu? Neki navodno spominju da smo prije već živjeli i da sad ponovno proživljavamo sve to, ima i drugih tvrdnji ali trenutno nemam vremena o tome pisati pa ako netko zašto se to događa neka napiše, možete i vi ostali kojima se to događa to prokomentirati, kada vam se to najčešće događa, kad vam se zadnji put dogodilo, koliko je trajalo, što ste vidjeli, vaša mišljenja o tome... Slobodno pišite :D
P.S. Meni se to danas sigurno pet puta dogodilo... Prečudan osjećaj

14 godina
Re: Deja vu - dežavu
Ja obožavam taj osjećaj, ali nema to veze s nikakvim prošlim životom.

Stojim na semaforu, skrene Golf VI desno i bam, deja vu, mislim si da sam to sigurno već negdje vidio, ali sigurno ne u prošlom životu jer Golf IV tad nije postojao lol
Uglavnom, ja mislim da je to jednostavno obični osjećaj, ko ono kad ti u glavi počne odjednom "beeeeeeep", to se mozak pokušava "popraviti" pa ne uspije, deja vu je sigurno nešto takvo, ništa posebno.
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
10 godina
Deja vu - dežavu

Navodno obrada informacija u mozgu "kasni" pa se čini kao da smo to već proživjeli.

Zanimljivo, to mi se često događa kod pušenja marihuane :D.

17 godina
Deja vu - dežavu

Imam deja vu da tema o travi već postoji 

12 godina
neaktivan
Re: Deja vu - dežavu

Evo baš jutros dok sam kuckao kod za korisnički generator formi mi se učinilo da sam to jednom već odradio. Očito kratki spoj u mozgu.

Ako si stvarno imao déjà vu pet puta u jednom danu i ako se ta situacija ponavlja nemoj se igrati s tim - javi se svom liječniku!

10 godina
odjavljen
Deja vu - dežavu

Da, fakat treba reći da taj tzv. déjà vu može biti znak ozbiljnih bolesti. Pogotovo ako se ponavlja pet puta u jednom danu!

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
10 godina
Deja vu - dežavu

Danas jedan. Sjedim ja za kompum, u forum gledam, kad odjednom pustim "prdac", a kad ono proljev do grla, i shvatim da sam jednom to doživio.

Inače čudan osjećaj, meni je bio i više čudan jer sam osjetio toplo oko guzova, ali nema veze, preživio sam...

Lijep da umreš!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice