Lijep pozdrav svima, ne vjerujem da postoji tema o ovome na ovom forumu, ali evo ja sam ju započeo. Zanima me zašto se to događa u životu? Neki navodno spominju da smo prije već živjeli i da sad ponovno proživljavamo sve to, ima i drugih tvrdnji ali trenutno nemam vremena o tome pisati pa ako netko zašto se to događa neka napiše, možete i vi ostali kojima se to događa to prokomentirati, kada vam se to najčešće događa, kad vam se zadnji put dogodilo, koliko je trajalo, što ste vidjeli, vaša mišljenja o tome... Slobodno pišite :D
P.S. Meni se to danas sigurno pet puta dogodilo... Prečudan osjećaj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stojim na semaforu, skrene Golf VI desno i bam, deja vu, mislim si da sam to sigurno već negdje vidio, ali sigurno ne u prošlom životu jer Golf IV tad nije postojao lol
Uglavnom, ja mislim da je to jednostavno obični osjećaj, ko ono kad ti u glavi počne odjednom "beeeeeeep", to se mozak pokušava "popraviti" pa ne uspije, deja vu je sigurno nešto takvo, ništa posebno.

Navodno obrada informacija u mozgu "kasni" pa se čini kao da smo to već proživjeli.
Zanimljivo, to mi se često događa kod pušenja marihuane :D.
Imam deja vu da tema o travi već postoji
Evo baš jutros dok sam kuckao kod za korisnički generator formi mi se učinilo da sam to jednom već odradio. Očito kratki spoj u mozgu.
Ako si stvarno imao déjà vu pet puta u jednom danu i ako se ta situacija ponavlja nemoj se igrati s tim - javi se svom liječniku!
Da, fakat treba reći da taj tzv. déjà vu može biti znak ozbiljnih bolesti. Pogotovo ako se ponavlja pet puta u jednom danu!
Danas jedan. Sjedim ja za kompum, u forum gledam, kad odjednom pustim "prdac", a kad ono proljev do grla, i shvatim da sam jednom to doživio.
Inače čudan osjećaj, meni je bio i više čudan jer sam osjetio toplo oko guzova, ali nema veze, preživio sam...