Deadfake i problemi koji idu uz to

poruka: 20
|
čitano: 2.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi ovako - u razredu mi je prijatelj pokazao ovu stranicu www.deadfake.com a preko nje se mogu slati lazni mailovi. Tj. ti upises mail posiljatelja i primatelja i ovaj dobi mail kao sa mail koji su upiso ali nije od tamo u stvari dosao. E sad ja sam prijatelja htio zeznuti i poslo sam mu da je dobio ukor, a ovaj je popusio i to pokazao starcima, bez daje prije pogledao u footer maila jer je tamo pisalo da je deadfake mail. Sve je otislo do toga da su me on i jos jedan pretukli 2 dana kasnije i sad je to na policiji, a ja ne zelim da mi starci odu u zatvor zbog kradje identiteta. Molim vas da mi kazete kako mogu obristai dokaze da sam ja to ucinio. Hitno je jer ja ne znam da li ce policija doci pogledati moj mail na mom kompu i jos pogledati ponesto a niti ako hoce kada ce doci. Zato vas lijepo molim pomoc, i to hitno.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
RE: Deadfake i problemi koji idu uz to

ajooj sranja... et kad ne mislite glavom. najbolje ti sve priznaj i reci da je sve bila zezancija. nisi ti mislio ništ ozbiljno, samo si htio zeznuti frenda...

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina

Ah... Što da ti kažem?! Najbolje je sve odmah priznati i reći da je šala (tko prizna pola mu se prašta) jer bi bilo koje eventualno uklanjanje dokaza bilo otežavajuća okolnost za tebe.

Posljedice priznavanja "krivnje" su daleko manje u odnosu na posljedice otkrivenog zataškavanja i prikrivanja dokaza.

Druge alternative ti ne vidim.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 12:34 (cro_blue).
17 godina
protjeran

ajooj

premasno

kako si uspio se tako uvalit?

trebao si prve sekunde dok si vidio kamo je krenulo ić se ispričat

budi sretan da ne dobiš jos vise batina

izbrisi svu pirateriju s kompa (da ne dodje neka inspekcija)

nadji dadilju da ti kuha dok su starci u buksi

xD

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina

jjooj di si se uvalio jooj..jedostavno priznaj i pola ti se prasta i onda zamjesec dana si uzmi papagajke i lanac i pretuci ti tu dvojicu.Smijehsala

Uglavnom,to ti i nie neki frend kad te pretuko.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 12:36 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan

Dobro sam se nasmijo na ovu temu,ali ozbiljno kao sto su ti svi rekli  sve priznaj i gotovo.Ako budes lagao i ostalo samo ces se jos vise uvalit..

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 12:39 (Bili).
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

ajooj

premasno

kako si uspio se tako uvalit?

trebao si prve sekunde dok si vidio kamo je krenulo ić se ispričat

budi sretan da ne dobiš jos vise batina

izbrisi svu pirateriju s kompa (da ne dodje neka inspekcija)

nadji dadilju da ti kuha dok su starci u buksi

xD

ja se jesam ispricao, ali ovaj je bio uporan da me kazni zato jer sam ga zaje-zeznuo, a btw. moram onda i win-ove izbrisat jer nemam nista zivog originalnog softvera.

Fake_Alert kaže...

jjooj di si se uvalio jooj..jedostavno priznaj i pola ti se prasta i onda zamjesec dana si uzmi papagajke i lanac i pretuci ti tu dvojicu.Smijehsala

Uglavnom,to ti i nie neki frend kad te pretuko.

ma lako ja njih pretucem ali su oni meni dosli sledja i to direkt na pod pa se nisam ni stigo dignut i vec su me mlatili. a ako se primim lanca i papagajki oni nece prezivjet. a to da mi nije neki frend to znam od prije ali ga tako zovem iz navike.

P.S. reko sam istinu a sad cekam presudu... ali imam osjecaj da ce bit samo igranje zabranjeno. =)

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 16:56 (Matatata krele od zanata).
16 godina

hehe...Ma zezo sam se sa papagajkama i lancima Smijeh

javi kad budu rekli sta ce dalje bit..

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina

Ovo ne da je glupo... Osto sam bez riječi.

U footeru piše da je email lažan, pa ne vidim nikakvih problema. To što ovi nisu gledali, to je njihov problem.

16 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...

U footeru piše da je email lažan, pa ne vidim nikakvih problema. To što ovi nisu gledali, to je njihov problem.

ma nemoj, glupo je? sto sam ja dobio batina jer je ovaj nesposoban citati? ma neeeeeeeeeeee

16 godina
Matatata krele od zanata kaže...
vrucajanjetina kaže...

ma nemoj, glupo je? sto sam ja dobio batina jer je ovaj nesposoban citati? ma neeeeeeeeeeee

Za 2 tjedna ćeš se smijat tomu.

16 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...
vrucajanjetina kaže...

Za 2 tjedna ćeš se smijat tomu.

sinulo mi je i morao sam napisati - ovo je samo-prc - to mi svaka kaze

xD

znam da hocu, a sta je najbolje fkt mi se čini problem manji sad kad sam reko istinu.

16 godina
neaktivan

Jbg sta si se usosio a jos pise da je fake email onda ko im kriv sto neznaju citat -.-' reci da je to bila samo šala.... i da se nece ponovo dogodit i to je to... vjerojatno ti starci nece u buksu nadam se bar

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
16 godina
protjeran

Ma nece u buksu, pokazi mail i sto dolje pise , jedino mozes izac sa opomenom..

17 godina
neaktivan

fino priznaj i koristi proxy+telnet ubuduce :)

16 godina
neaktivan
bistri kaže...

sto je proxy znam ali telnet?

btw. od opomene nista dobio samo zabranu igranja "nasilnih igara", tj. samo kad staraca nema doma ili dok spavaju. =)

17 godina

stvarno je glup ako je popušio tu foru, i nemoj mislit da ce ti droti kopat po kompu i trazit ilegalni software... lol

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
bistri kaže...

sto je proxy znam ali telnet?

btw. od opomene nista dobio samo zabranu igranja "nasilnih igara", tj. samo kad staraca nema doma ili dok spavaju. =)

Sad kad je sve gotovo, ti njih dvojicu papagajkama izlupajBelji se

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan

Tuži ih zbog nanesene fizičke i psihičke boli.Zatim opet odi na deadfake i pošalju mu mail u kojem piše da ih zbog nanesene psihičke i fizičke boli tužiš u iznosu od 250,000Kn.Ako te opet pretuku,odi opet na deadfake i pošalji im mail u kojem piše da će u roku tjedan dana po njih doći policija i socijalna služba da ih prebace u remetinec pošto će im se suditi kao punoljetnicima.Na kraju,pobjedni iz grada na par mjeseci dok se stvar ne stiša,pusti bradu i obrij kosu.Namigiva

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Tuži ih zbog nanesene fizičke i psihičke boli.Zatim opet odi na deadfake i pošalju mu mail u kojem piše da ih zbog nanesene psihičke i fizičke boli tužiš u iznosu od 250,000Kn.Ako te opet pretuku,odi opet na deadfake i pošalji im mail u kojem piše da će u roku tjedan dana po njih doći policija i socijalna služba da ih prebace u remetinec pošto će im se suditi kao punoljetnicima.Na kraju,pobjedni iz grada na par mjeseci dok se stvar ne stiša,pusti bradu i obrij kosu.Namigiva

lol, ali ja sam spreman za sljedeci put. NO MORE. nikada me u skoli nisu tlacili pa nece ni sada. necu se spustiti na njihovu razinu stoga ih necu napadati, ali ako oni opet krenu zbog toga kaj sam ih prijavio policiji, vidit cemo ko ce koga tlacit. =) e da i nece im suditi kao punoljetnima, i brijem da ne bi popusili, nazalost. sva 3 imamo 15 god. al da je 16, hehe...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 15:16 (Matatata krele od zanata).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice