Čime se vi namjeravate počastiti od tehnologije za Božić?
Ipak nam se bliži vrijeme darivanja...
Čime se vi namjeravate počastiti od tehnologije za Božić?
Ipak nam se bliži vrijeme darivanja...
Mislim da Božić nije materijalan blagdan nego povod da obitelj bude na okupu..
ALI SCREW THAT JER NIŠTA nije bolje od svježe zapakiranog Cooler Mastera,SAMSUNGA T260HD i Xboxa 360 ELITE plus Forza Motorsport 3...
ja cu se pocastit razer deathadderom :))
cant wait !
ja cu se pocastit razer deathadderom :))
cant wait !
Prava stvar. Dobar odabir. I meni je on pao napamet, ali još dobro moram razmisliti. :)
Je*o ovaj nas Bozic kad je sve u materijalnog duhu. Samo marketing i tko ce sta kupit.
Ja cu,ako dobijem neku lovu platit sve zaostale racune od ISP-a. Nek je i njima veselo jbga.
Edit: Mislim da bi bilo jako pametno i lijepo da netko otvori neki racun na koji bi svatko mogao uplatit nesto love sto cete dobit za blagdane. I onda to sve donirati nekome tko to stvarno zasluzuje. Coolermastere i Rejzere mozete kupiti kad god ocete.
Sta velite?
Ništa jer se nema novaca.Sretan sam ako će stara napravit kolače,a na TV-u puštat reprize Sam u kući.Glavno da su svi živi i zdravi.Ušteđevinu ću vjerojatno potrošiti na provod za Novu Godinu.
Ništa jer se nema novaca.Sretan sam ako će stara napravit kolače,a na TV-u puštat reprize Sam u kući.Glavno da su svi živi i zdravi.Ušteđevinu ću vjerojatno potrošiti na provod za Novu Godinu.
Daj Bože! Nadam se da će kao i prošle godine pustiti sva četiri djela. Meni jedna od najdražih stvari u Božićno vrijeme. A za kolače se ne moram brinuti :)))
Već neko vrijeme čekam da se cijena Logitech Z-4 malo snizi pa se nadam da će to biti uskoro. ~850 kn je bogme previše za zvučnike. Ako padne ispod 700 kn, kupujem!
Ja cu se pocastiti novim kompom i novim mobitelom - sony ericsson satio!
slazem se sa virtuosom i dncmrtem.
nista si necu pokloniti.
ja sam najsretniji kada moji bratici,kume i tetke dodu u goste.
to je najljepse za bozic a ne neki extra darovi.
ja cu se pocastit kinderbetom i sjedalicom za auto....u 4. mjesecu cu postat otac pa mi sve ostalo pada u jako daleki plan...
Zaboravih napisat......SIN JE!!!!!! :)
inace za bozic dobim 50 kn,kakav parfem i nekoliko vrecica bombona.
ja sam time zadovoljan.
Na tehnologiju? Mislio sam terabajtni hard uzet, al mi fali 200 kn. Nije problem namaknut, al ocu da mi ostane nesto pa sam reko: JE**S TEHNOLOGIJU, idem van na biljar :P