Dar za 18 Rodjendan

poruka: 27
|
čitano: 11.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dar za 18 Rodjendan?

Evo ovako ja jednostavno nemam ideje pa bi volio da vidim sta bi vi kupili mladjem bratu koji navrsava 18 godina. Evo ovako

on je cod 2 gamer preko 1000 sati igranja , mis ima mx 518 podloga razorova , slusalice neke dobre logitech, komp ima dobar za cod 2 e sada mislim da ima ovaj proc e6400 2 gb rama 160gb hdd hd3850 sta je dovoljno za cod 2 i cod 4 ali...

E sada savjet nekakav cijena do 1000 kuna bilo kakav poklon nesto pametnog ako imate za predlozit tnx.

Ako mozda ima neki bolji mis za gaming od ovoga molim prijedlog e da ono sta nema je tipkovnica al mislim to ne utjece na gaming bas previse a i postena tipkovnica je preko 1000 kuna za gaming tako da neznam,

17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

moj savjet ti je da izađete van za 18. rođendan i zabavite se...i eventualno se napijete... : )) , to je najbolji poklon...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2008 17:36 (entertainment).
17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

nemoj nista materijalno, odvedi ga van na cugu i upoznaj ga sa nekim zenama i zapamtit ce ti to zauvijek ;)

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
protjeran
Dar za 18 Rodjendan

Odvedi ga u striptiz bar...

I nek mu striptizeta da G15 umjesto tebe ;)

Mama hocu 4870!
17 godina
Dar za 18 Rodjendan

Problem kak cu ga odvest na cugu ,a radi se velika festa kuzis ono veliki party to je problem

17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

onda ovako; kupi mu nest onak bezveze na rodjendan a sutradan il kad vec ga odvedes na nes bolje

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
protjeran
RE: Dar za 18 Rodjendan
toxic kaže...

Problem kak cu ga odvest na cugu ,a radi se velika festa kuzis ono veliki party to je problem

pa lijepo......reci da ces mu nabavit kurve na partyu xD
Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...
toxic kaže...

pa lijepo......reci da ces mu nabavit kurve na partyu xD

moze i tako^^
17 godina
natan13 kaže...

Odvedi ga u striptiz bar...

I nek mu striptizeta da G15 umjesto tebe ;)

Tako je!
Kublach
17 godina
neaktivan

I objasni mu da ne treba koristiti kontrole W A S D za "kretanje", desnu tipku za ciljanje i lijevu za pucanje.. Sve je to urođeno, u glavi..  hehe

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina

Hm ,sve bi ja to napravio al ima curu tu je mali peh i neznam kak bi reagirala na takvo nesto

17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

Ljepo mu ostavis prazan stan na cijelu noc pa ako je pametan pozvat ce curu ako nije napravit ce tulumcinu u unistit ti stanNamigiva

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..
17 godina
Lion King kaže...

Ljepo mu ostavis prazan stan na cijelu noc pa ako je pametan pozvat ce curu ako nije napravit ce tulumcinu u unistit ti stanNamigiva

Kaj ne vidiš da je izjavil da se radi velika fešta ionako, što je i normalno...

Moj prijedlog br.1 : otvori mu račun i na njega stavi 1000kn! +neki manji znak pažnje u obliku nečeg materijalnog.

Prijedlog br. 2 : dopelaj mu živu muziku, curke budu same došleNamigiva
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
protjeran
Dar za 18 Rodjendan

Ma gle ...

Nek dovede curu u stan..

I kupi im par kondoma,vibratore,ulja(maslinova xD) pa nek se zabavljaju..

Mladi su nek koriste mastu ;)

Mama hocu 4870!
17 godina
Dar za 18 Rodjendan

Prazan stan stvar je u tome sta ce biti kuca od nekih 200m kvadratnih prazna cijelu noc i cijeli dan sa muzikom itd bla bla bla

a živa muzika za 1000 kuna nemislim da se moze sam tak nabavit i to tak jeftino

a ovo sa racunom je dobra zamisao

17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

Kupi mu dva zlatnika od po 500 kn koja imaju plativnu mogućnost. Vjerojatno ce ih cuvati, nece ih potrošiti ili ce ih potrošiti samo u krajnjoj nuždi =)

17 godina
Sonny kaže...

Kupi mu dva zlatnika od po 500 kn koja imaju plativnu mogućnost. Vjerojatno ce ih cuvati, nece ih potrošiti ili ce ih potrošiti samo u krajnjoj nuždi =)

Dobar prijedlog tnx
17 godina
protjeran
Dar za 18 Rodjendan

Ja sam ipak za striptiz :D

Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

ja nisam za racun. ubiti moze ako ces jos nesto osobno smisliti. pa ljudi dok sam ja slavio 18 ja nisam htio pare...HTEL SAM NEŠ POŠTENOOO :D

17 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

ja nisam za racun. ubiti moze ako ces jos nesto osobno smisliti. pa ljudi dok sam ja slavio 18 ja nisam htio pare...HTEL SAM NEŠ POŠTENOOO :D

Ti si htio striptiz
Sad znam sta ja zelim za 15 rodjendan :P
Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

ma ne striptiz. htio sam nesto sto cu zauvijek pamtiti...nazalost uvijek dobim kuvertu i vele mi 'nismo znali sta da kupimo pa je najbolje da si sam izaberes nesto', to je dobro al htio sam nesto drugacije

17 godina
protjeran
Dar za 18 Rodjendan

Ma,@toxic,najbolje da odeš na vidilab.com forumtamo sigurno bude pomoćiovdje su svi više manje djeca ili si samo nabijaju post count...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...
17 godina
darkswordwarrior kaže...

Ma,@toxic,najbolje da odeš na vidilab.com forumtamo sigurno bude pomoćiovdje su svi više manje djeca ili si samo nabijaju post count...

A ima par zgodnih savjeta ,a sta ces tak je to. Ma pitao sam ovdje jer najvise koristim bug forum pa eto sta je bilo bilo je iamm vremena jos do cetvrtka
17 godina
protjeran
Dar za 18 Rodjendan

Kupi mu mali znak pažnje kad bude bila fešta, a dan poslije ga odvedi po gradu, na pizzu ili u neki dobar (informatički :)) dućan.

Moj brat studira u Rijeci i rijetko dolazi ovamo, pa me na svaki rođendan odvede negdje, možda u Vemil, HGspot ili u obližnju igraonicu na napucavanje. Ništa pretjerano, ali su mi tih nekoliko rođendana najbolji dani u mom životu.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

ja ti savjetujem da ga odfuras na paintball

ak si u zagrebu ne bu ti problem da si negdje nadjes teren

prosjecno ti je cijena 200 kn po osobi

vas dva i jos tri frenda(ili ostatak ekipe zvan braca ili sestre ak imas)

meni je to bilo prehebeno (samo kaj smo isli drugom frendu na rodjendan

odlicno

bolje nek napucavanje u igraonici

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
Sonny kaže...

Dobar prijedlog tnx
  Otvori mu hypo limač štednju...=)
djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
17 godina
neaktivan
Dar za 18 Rodjendan

Ma odvedi ga u Bosnu na ćevape. To se ne zaboravlja...

Usput skočito do Arizone pa ga obuci :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice