Dečki nema kruha od nogometa..ali opet ja neigram baš za*urac...
ti i nisi možda tolko loš, al ja ne vidim u čemu je onaj mali poseban
Šta je smiješno?
Šta je smiješno?
Nasmijavaju me ovi smiješni komentari
jer je Mali
jer je Mali
on ti može biti talent,al ljudima to nije niš posebno jer su barem svi jednom vidjeli nekog klinca kako ubija u nogometu
to je postalo uobičajno danas
i taj talent mu neće vrijedit ako ne nastavi vježbat i ustrajat u nogometu ako mu stvarno tako dobro ide
Ovo po meni nije nikakav talent. vidio klince od 5god koji puno bolje barataju loptom od vas dvojice na videu. nije ni sve u talentu, daba vam talent ako se ne vjezba.

E u ovoliko godina nisam se dobro nasmijao hahahahahaha, Mali što je tebi, katastrofa si
, tu nije nikakav talent pogotovo kad igras protiv malog koji je visok metar i ćevap
, btw tko te uopce pustio na ovaj forum
ma jednostavno si ruzan i bok
tko si ti?
btk ne kuzis se u nogomet i zz -.-"
ma jednostavno si ruzan i bok
tko si ti?
btk ne kuzis se u nogomet i zz -.-"
kakve to veze ima sa pitanjem "Tko si ti ?"
dokazi mi da se ti kuzis u nogomet
gdje je prva poruka nestala?
inace malac na videu nije nista posebno tj.nista nije ni pokazao na videu
04:07 (malo poslije zapravo)
ahahahahahahahahahahhahhaha
nijedan od ove dvojice nije talent, ovaj u crvenom bar nesto zna, ali ova mali samo neke fore prodaje, a kad gurne loptu ode mu 10 metara
04:07 (malo poslije zapravo)
ahahahahahahahahahahhahhaha
ma događa se i talentima :D
E u ovoliko godina nisam se dobro nasmijao hahahahahaha, Mali što je tebi, katastrofa si
, tu nije nikakav talent pogotovo kad igras protiv malog koji je visok metar i ćevap
Nađi mi post gdje sam ja rekao da sam ja talent???
samo kažem da nisam KATASTROFA.....
Ajde se prekinite prepirat više o tome tko igra bolje, jel mali talent ili nije. Napišite svoje mišljenje i gotovo. Po mom mišljenju se ne može prosuditi je li je talent ili ne na osnovu jednog videa. U toj dobi sam i ja igrao kao on, ali opet, moji vršnjaci su isto tako igrali. Ne vidim nešto specijalno po čemu bi se on isticao. Lik u crvenoj majici ne igra loše, ali ne igra nešto spektakularno također (makar vjerujem da bi on mogao igrati prilično bolje da si da truda).
Nisi ti nikakav talent, moj mali komso bi te podero ko gladan burek...
Nisi ti nikakav talent, moj mali komso bi te podero ko gladan burek...
A tko je rekao da jesam?
Nađi mi post gdje sam ja rekao da sam ja talent???
samo kažem da nisam KATASTROFA.....
BTW tema ti se zove Dali je Ovo Talent, jednostavan odgovor: NE!
TO sto si pokazao nije nista talentirano, nisi ni dobar niti si katastrofa, a sad te finte prodajes malom patuljku, To sto sam ja vidio nije talent, zar je talent sutati loptu ma daj moolim te, koliko djece ima vani tu u ZG koji igraju ko neki profici pa opet nisu ni oni talentirani, i da drugo je mali nogomet a trece je pravi nogomet, i da zaboravio sam reci nisi talentiran, sad pusti se lopte i kreni ucit
Ovo nije talent, ovo je donja granica prosječnosti.
Pa i ja koji sam isto za*urac u nogometu ko i vas dvojca mogu sve to što i vi (a.k.a. šutni loptu što dalje i trči za njom),
Al' ak' niš drugo, sviđa mi se teren :D (nisam sarkastičan)
Dali je ovaj dječak na videu od 11 godina talent....takvo je bilo pitanje...
Dali je ovaj dječak na videu od 11 godina talent....takvo je bilo pitanje...
ne nije... takav ti je odgovor
da je on talent vec bi bio u dinamu
Ok...ja znam da on nije talent..ali on misli da je talent..
Ok...ja znam da on nije talent..ali on misli da je talent..
pa reci mu da nije
nek se vrati u realnost
Jel´ "crveni" talent? = nije
Jel bolji od prosjecnog igraca? = jest
Nema se tu sto vise raspravljat
Jel´ "crveni" talent? = nije
Jel bolji od prosjecnog igraca? = jest
Nema se tu sto vise raspravljat
Crveni nije bolji od prosjecnog igraca, vidite da si klinac umislja da je neki talent pa tu mulja dal mu je frend talentiran, jel tu tesko sutnut loptu i krenut za njom, snimi vidio gdje igras protiv vrsnjaka TVOJE visine i građe pa ćemo tek onda razgovarat