Curenje nafte

poruka: 141
|
čitano: 37.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Curenje nafte

Kada bi se upotrijebila atomska bomba postoji mogucnost da se dogodi cunami,radiacija,potresi i pitaj boga sto jos.

Sigurno ste svi culi sto se dogodilo u cernobilu, pogledajte sto se događa i dan danas zbog radiacije sigurno nebiste željeli uloviti ovakvu ribu(ovo je jamislin photoshop ali zbog radiacije sve je moguce).

Evo napravio sam slike sto bi jos mogla uzrokovati atomska.

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
17 godina
Curenje nafte

Koliko se sjećam sa zadnjih vijesti, oni uspijevaju prikupljati od 1/4 do 1/2 nafte koja iscuri dnevno. A prema procjenama, mislim da curi malo manje od 20000 barela.

Komentirao bih na njihov račun, ali bolje neću jer će to ispasti dosta teksta i biti će u njemu dosta pogrdnih riječi. Plač

17 godina
RE: Curenje nafte
SUPER :) kaže...

Kada bi se upotrijebila atomska bomba postoji mogucnost da se dogodi cunami,radiacija,potresi i pitaj boga sto jos.

Sigurno ste svi culi sto se dogodilo u cernobilu, pogledajte sto se događa i dan danas zbog radiacije sigurno nebiste željeli uloviti ovakvu ribu(ovo je jamislin photoshop ali zbog radiacije sve je moguce).

Ne, sry, to ne bi bilo tak. Bilo bi ovak:

Dakle, pod zemljom se to radi...

Bomba se postavi na mjesto za eksploziju Bomba se postavi na mjesto za eksploziju
Bomba eksplodira Bomba eksplodira
Bomba začepi cijev Bomba začepi cijev
http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
neaktivan
Curenje nafte

Jedini cilj ovoga sa naftom je podizanje cijene nafte ili stvaranje veće ovisnosti nekoga o nafti. Vjerojatno još netko osim Amera dobiva naftu iz te bušotine, tj. dobivao je...

16 godina
neaktivan
Curenje nafte

Meni je iskreno najviše žao ljudi koji su poginuli u eksploziji platforme. R.I.P. Plač

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Ne, sry, to ne bi bilo tak. Bilo bi ovak:

Dakle, pod zemljom se to radi...

Pod zemljom kazes ali kada bi ti sad isao staviti bombu uzemlju da zacepi cijev mora bi odozgo iskopati rupu i u tu rupu staviti bombu koja bi raznila i ono malo ispod sebe.Cijev bi se zacepila ali bi dobio gore.

EDIT:@lordlojkus zao ti je ljudi koji su krivi za ovu nesrecu?Prvo se dogodila manja eksplozija a ljudi na platformi su samo odmahivali rukom umjesto da su popravili kvar,a onda je sve odletilo u zrak,i sad u moru pluta naftna mrlja veca od europe... užas.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 23:04 (SUPER :)).
17 godina
1domagoj1 kaže...

Pod zemljom kazes ali kada bi ti sad isao staviti bombu uzemlju da zacepi cijev mora bi odozgo iskopati rupu i u tu rupu staviti bombu koja bi raznila i ono malo ispod sebe.Cijev bi se zacepila ali bi dobio gore.

EDIT:@lordlojkus zao ti je ljudi koji su krivi za ovu nesrecu?Prvo se dogodila manja eksplozija a ljudi na platformi su samo odmahivali rukom umjesto da su popravili kvar,a onda je sve odletilo u zrak,i sad u moru pluta naftna mrlja veca od europe... užas.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
1domagoj1 kaže...

Gledao sam video 2 puta, ali nijetoliko bitno zracenje koliko je moguce da sva nafta iscuri van jer i ova taktika sa zatvaranjem cijevi bombom se cini dobra za na kopnu ali sjeti se da se u vodi neke stvari ponasaju drukcije.I jos je u moru kameno tlo valjda da sve to pukne kamenja bi pala na dno a nafta izasla na povrsinu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 23:15 (SUPER :)).
17 godina
Curenje nafte

Pa zato sam i reko nekoliko puta, nije nikad izvedeno pod vodom, ali Rusi bi uspjeli sigurno.

16 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Pa zato sam i reko nekoliko puta, nije nikad izvedeno pod vodom, ali Rusi bi uspjeli sigurno.

Ma rusi su budale.Mozu tako i ameri doci baciti doli bombu i posli reci ko vas je*e za radiaciju i potrese i ta sranja mi smo rupu zacepili.

To bi moga napraviti svako sa pola mozga ko ima nuklarku.

16 godina
protjeran
Curenje nafte
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ma rusi su budale.Mozu tako i ameri doci baciti doli bombu i posli reci ko vas je*e za radiaciju i potrese i ta sranja mi smo rupu zacepili.

Nisam baš siguran, ti sve si to skupa sebi preslikovito predočio, vjeruj mi, mnogo je kompliciranije nego što se nama laicima čini, baš kao što se vidi i na ovome videu koji je kolega postao.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
17 godina
neaktivan

Ajme vi mislite da ne zele a-bombu baciti zbog radijacije (btw preduboko bi bila detonacija i direktne posljedice od toga ne bi bile....)?

Pa ne zele baciti bas zato jer bi ju tako začepili, Rusi su im to predlozili jer oni tako rješavaju istrošene zalihe zemnog plina i jednom kad se to baci onda ga moćeš yebat poslje, a koliko je svima jos poznato zalihe nafte na tom crpilištu nisu ni približno potrošene.

Zbog radijacije...ma sve je zbog $$$...di vi živiteNeodlučan

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan

wtf is that i dont see a s*it

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
17 godina
Curenje nafte

MS će to začepit sa novom zakrpom!

pozdrav svima
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

i za dan dva javit da nisu uspjeli

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
17 godina
P4k1 kaže...
torrente kaže...

i za dan dva javit da nisu uspjeli

Pa tu vise nema uspjeha, napravljena je ogromna i nepopravljiva steta da sad zatvore i oce vjerojatno. Kaj su postigli nista naftna apokalipsa je svoje odradila, ovo je pet puta gore nego onaj nesreti Exxon Waldes đumbus iz 1989.Nevinašce

17 godina
AA-d00d kaže...
...

Ajme vi mislite da ne zele a-bombu baciti zbog radijacije (btw preduboko bi bila detonacija i direktne posljedice od toga ne bi bile....)?

Pa ne zele baciti bas zato jer bi ju tako začepili, Rusi su im to predlozili jer oni tako rješavaju istrošene zalihe zemnog plina i jednom kad se to baci onda ga moćeš yebat poslje, a koliko je svima jos poznato zalihe nafte na tom crpilištu nisu ni približno potrošene.

Zbog radijacije...ma sve je zbog $$$...di vi živiteNeodlučan

@SUPER :) Rusi nisu budale. Rusi su carevi. 100 puta bi bio prije na njihovoj strani nego na strani Amera ili Engleza.

@AA-d00d Upravo to, to govorim cijelo vrijeme, nema nikakvog straha od radijacije, prvo, em bi se to trebalo detonirat pod zemljom, drugo em je iznad toga 1.5 km vode, a zna se da voda zadržava radijaciju (iako se u nuklearnim reaktorima koristi teška voda, al ona je oko 10% gušća od obične, a ove obične ima 1.5 km debelog sloja tak da će sigurno radijaciju zadržat).

15 godina
neaktivan

...i trazis vraga saljuci potrese i udarne valove kroz pokrov naftnog mjehura. Usporedba plina koji curi na povrsini i nafte koja siklja pod morem je besmislena. Razlika u tlakovima i opterecenjima je nebo i zemlja.

To ti je kao da ides eksplozivom urusiti vrata neke dvorane smjestena na nosecem zidu.

Voda ne zadrzava radioaktivno zracenje zato sto je voda, nego materija zadrzava. Sto je gusca materija to bolje blokira. Ali sto kad se voda zagrije i izbije na povrsinu? I onda dobijes oblak superugrijane pare izmjesane sa radioaktivnim elementima. A izbit ce jer ce izletjeti kroz odusak u obliku bivse busotine.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

1)

...i trazis vraga saljuci potrese i udarne valove kroz pokrov naftnog mjehura. Usporedba plina koji curi na povrsini i nafte koja siklja pod morem je besmislena. Razlika u tlakovima i opterecenjima je nebo i zemlja.

To ti je kao da ides eksplozivom urusiti vrata neke dvorane smjestena na nosecem zidu.

Voda ne zadrzava radioaktivno zracenje zato sto je voda, nego materija zadrzava. Sto je gusca materija to bolje blokira. Ali sto kad se voda zagrije i izbije na povrsinu? I onda dobijes oblak superugrijane pare izmjesane sa radioaktivnim elementima. A izbit ce jer ce izletjeti kroz odusak u obliku bivse busotine.

1) Valjda je svima jasno da se tu ne radi o klasicnom "baci bombu i to je to", postupak je sigurno slozeniji i unaprijeđen da ne dođe do katastrofe (gore od ove). Na kraju krajeva jedno i drugo je zapaljivo a a-bomba radi jedan veliki kabooom bez obzira na tlakove nafte i plinaCool

2) Gle ideja nije glupa ni priblizno, ne baca neki klinac tu bombu nego profesionalci i sigurno neci detonirati bombu jakosti Little Boy-a; tu se radi samo o jednoj cijevi koju treba začepit a ne uništiti na atomskoj razini.

16 godina
protjeran
rustweaver kaže...

Da slazem se s tobom zracenje ce ostati u vodi ali kad voda ispari zracenje ce izaci zajedno sa parom.

15 godina
neaktivan
Curenje nafte

Ma samo da roknu jedan nuke :DD

Jonja
17 godina
Curenje nafte

Evo jedan fora

17 godina
neaktivan
Seky kaže...

Jedini cilj ovoga sa naftom je podizanje cijene nafte ili stvaranje veće ovisnosti nekoga o nafti. Vjerojatno još netko osim Amera dobiva naftu iz te bušotine, tj. dobivao je...

Misliš da BP namjerno pušta da nafta curi, da američka vlada pušta da nafta curi? Pa znaš koje oni pare gube...

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Misliš da BP namjerno pušta da nafta curi, da američka vlada pušta da nafta curi? Pa znaš koje oni pare gube...

Mozda cijela drzava gubi (odnosno najvise obican puk) ali ja si mogu zamisliti kako ce ljudi koji upravljaju energentima u ovom svijetu profitirati.

Slicno ti je i ovo sa bankama, drzavama prijeti bankrot (najnovije cujem da ce uslijedit raspad euro zone) dok ti najsnazije banke imaju veci profit nego prije recesije.

17 godina
neaktivan
Curenje nafte

Evo baš sam naletio na jedan vrlo smješan video interviju vezano uz temu Smijeh

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Ige kaže...

Mozda cijela drzava gubi (odnosno najvise obican puk) ali ja si mogu zamisliti kako ce ljudi koji upravljaju energentima u ovom svijetu profitirati.

Slicno ti je i ovo sa bankama, drzavama prijeti bankrot (najnovije cujem da ce uslijedit raspad euro zone) dok ti najsnazije banke imaju veci profit nego prije recesije.

Slazem se da je drugim kompanijama drago jer što ima manje nafte cijena je veća.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
Ige kaže...
Seky kaže...

Kad su ameri u pitanju sve je moguce ak pogledamo u povjest, tu normalno nije u pitanju da nece zatvorit vec ne mogu normalno barem tak izgleda.Nevinašce

17 godina
Curenje nafte

Bas sam danas malo pricao s prijateljem o curenju nafte. Prvo su rekli da dnevno iscuri 5000 barela nafte sto je samo po sebi skoro pa zanemariva kolicina i odmah sam posumnjao da lazu. Ovih dana se taj broj popeo na 40000 barela dnevno sto zvuci realno iako ja i dalje mislim da se radi o jos malo vecoj brojci.

Znaci ako dnevno iscuri 40000 barela dolazimo do reda velicine da u prosjeku svakih 15 dana se potopi tanker aframax velicine iliti duzine preko 200 metara i nosivosti preko 500.000 barela. Znaci svakih 15 dana im se dogodi novi axon valdez cak i gore od toga.

16 godina
protjeran
Sint1 kaže...

Bas sam danas malo pricao s prijateljem o curenju nafte. Prvo su rekli da dnevno iscuri 5000 barela nafte sto je samo po sebi skoro pa zanemariva kolicina i odmah sam posumnjao da lazu. Ovih dana se taj broj popeo na 40000 barela dnevno sto zvuci realno iako ja i dalje mislim da se radi o jos malo vecoj brojci.

Znaci ako dnevno iscuri 40000 barela dolazimo do reda velicine da u prosjeku svakih 15 dana se potopi tanker aframax velicine iliti duzine preko 200 metara i nosivosti preko 500.000 barela. Znaci svakih 15 dana im se dogodi novi axon valdez cak i gore od toga.

Jucer su na RTL-ovim vijestima rekli kako su lagali koliko litara iscuri,rekli su da iscuri duplo vise nego sto oni govore.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice