Sta mislite o brisanju neaktivnih accounta,tj. onih koji su neaktivni npr. 3 mjeseca ili 6 mjeseci zatim neaktivnih,beskorisnih i glupih tema itd.?Dali bi to bilo izvedivo?
ili još bolje, čišćenje duplih ili glupih tema...prvo treba početi s podforumom Slaganje PC konfiguracija, tamo ima previše gluposti
Ideje su vam ko da predložite: spalite duple novčanice, imamo ih previše!
Zašto brisati? Pa ja sam bio neaktivan 4 mjeseca, pa sam se vratio..
glupo je brisat acc-ove ali neaktivne i nepotrebne teme svakako
trebali bi brisati accounte koji su neaktivni 6 mjeseci
trebali bi brisati accounte koji su neaktivni 6 mjeseci
Pa eto uglavnom one koji su predugo nekativni.
Nazalost ovaj forum mi se cini propada jer je sve vise nekih fanatika, umisljenika koji misle da znaju a nemaju pojma. I ova glupe teme npr: kaladont,onda neke glupe motore, dajte molim vas ovo je informaticki forum.
Nazalost ovaj forum mi se cini propada jer je sve vise nekih fanatika, umisljenika koji misle da znaju a nemaju pojma. I ova glupe teme npr: kaladont,onda neke glupe motore, dajte molim vas ovo je informaticki forum.
jest informatički forum ali zašto se ne bi mogli malo zabaviti
Da,npr. eno ima tema gdje se svadjaju jeli bolji APN ili skuter.PA ljudi moji imate motori.hr,foru.hr itd za to.
jest informatički forum ali zašto se ne bi mogli malo zabaviti
pitanje jeli ovo forum za zabavljanje.
Mislim da bi bilo previse monotono da nema malo tih kvizova i tema za zabavljanje,dobro je to sto ih ima dovoljno tj. u granicama normale.
pitanje jeli ovo forum za zabavljanje.
još bolje pitanje : jesu li ljudi došli na ovaj forum kako bi cijeli dan raspravljali o informatici i svađali se je li bolji ATI ili NVIDIA,je li bolji INTEL ili AMD ?????
ja mislim da su se svi regali na ovaj forum kako di mogli pričati o nečemu što nam je svima zajedničko,ali isto tako i zabaviti se
jer da se ne zabavljamo koja bi bila svrha foruma,tko bi uopće išao negdje gdje mu nije zabavno ???
ako se tebi ne sviđaju teme za zabavljanje zaobiđi ih,nitko te ne tjera da ih čitaš i postaš u njima
bolje bi bilo da si se žalio da ima previše tema "konfa do 5k kuna " jer u roku 5 dana se otvori nekoliko takvih tema i autor bi mogao dobiti odgovor samo da upiše to u pretragu a ne da mu svi moraju ponavljati isto što su napisali i u nekoliko tema prije
i da,cijena se u 5 dana neće drastično promijeniti
jeste pogledali onaj omjer broj postova vs čitano
puno ljudi čita bug forum
i ako se izbriše tema koja nekome treba,teško da će nać negdje isto to ali na hr jeziku
možda da se brišu one spamerske teme koje su zastarjele a nitko ih ne čita
EDIT - jedino da autor prijavi svoju temu da se izbriše ako vidi da nikoga ne zanima, ali uvijek se nađe netko tko "izgugla" nešto što mu treba
jer on ima nekakvo pravo na nju što ju je otvorio
MANCHESTER UTD - i sam postaš u kaladontu tak da.......
Ako ćemo već o brisanju, mogli bi početi sa ovom temom -.-
A ako stvarno netko ima namjeru brisati nešto, obrisati samo one teme koje imaju 1 post i 1 čitanje (a takvih ima, ako sam dobro vidio).
A brisanje neaktivnih accova (i potpuno brisanje acca općenito) je nemoguće - Domagoj je već pisao o tome. Nastale bi "rupe" u forumu a i dio poruka bi ostao u citatima. Klik na "Nadporuka" nebi vodio nigdje...
A ako stvarno netko ima namjeru brisati nešto, obrisati samo one teme koje imaju 1 post i 1 čitanje (a takvih ima, ako sam dobro vidio).
Sigurno to nisi mogao vidjeti. 1. čitanje je od strane autora, a 2. čitanje si izvršio ti. Dakle, ako si to vidio, tema mora imati minimalno 2 čitanja..
Sry..dosadno mi je pa moram malo filozofirati..

Da tih tema ima hrpa,ja osobno posjedujem par takvih tema,a ima ih i koje bih izbrisao(svoje).
Sigurno to nisi mogao vidjeti. 1. čitanje je od strane autora, a 2. čitanje si izvršio ti. Dakle, ako si to vidio, tema mora imati minimalno 2 čitanja..
Sry..dosadno mi je pa moram malo filozofirati..

Ne filozofiraj 
OK, nema baš tema 1-1 al ima nekih sa jednim postom i 20ak čitanja koje stoje od početka foruma. Iskreno, ne vidim neki smisao brisanja tih tema - forum je prilično brz i nije natrpan kao neki a te stare teme su zakopane mada tu i tamo izleti koja na vrh (većinom zaslugama friško registriranih autora - ali i to je bolje nego da duplaju teme).
Ali brate, koliko ima tema o GTA4 (i zaključanih)...
U tih 27 stranica treba izbrisati najmanje 100 tema.
Samo da dodam svi se zale da treba search ubrzati i da normalo slaze redoslijed. Evo nacina maknite mu idiotske teme i da vidis brzine i izrada redoslijeda.
treba obrisat sve zaključane teme...
I ovo je tema koju bi, puritanski gledano, trebalo obrisati!
Ali zašto? Forumaši izražavaju svoje mišljanje, no da bi forum ipak bio uredan tema se seli pod OSTALO, skladište za sve off...
Evo da vam i jedna zenska bubne!
Mislim da ne treba brisati teme,jer neke stare teme nekoga zanimaju i mogu im pomoci!
Mislim da na BUG-u postoje podforumi poput SPORT,TV,RAZNO...,dakle koga ne zanimaju,te
teme,neka ih zaobidu!Dakle BUG nije cisto informaticki forum!
Sa brisanjem acc mislim da je zaista nemoguce,uostalom lipo je objasnio kolega gore!
A hvala Bogu,postije i kartoni!
Ma ne mjenjajte nista,BUG je SAVRSEN,ima sve-idite na Index,posebno mislim na njihove
"hakere",pa cete vidjeti sta je Sra......(da ne psujem),od foruma!
Shvatiti cete da je Bug JEDAN JEDINI!!!
Zar to nije dobro? Meni je ovo odlicna zajednica, gdje mogu popricati sa razlicitim ljudima o razlicitim temama, i na neki nacin sprijateljiti se njima.
Da ovdje prevladavaju teme koje nisu vezane sa informatikom, to bi vec bila druga prica, ovako to nije. Ja vjerujem da je ovo jedna zbilja zrela i dobra web - zajednica koja obitava uglavnom istim takvim ljudima. Da su se ljudi ovdje od pocetka ogranicavali na informaticke teme, bila bi da ne kazem kakva zajednica.
sta ti imas protiv moje teme kaladont ? ajde mi molim te reci .. ima i drugih tema npr. nastavi pricu ... i sta sad fali mojoj ?
ajd molim te ne s*ri ...
a teme o biciklima, motorima, ljubimcima, klubovima, kladionicama, lockerzima, ecastinzima itd. imaju veze s informatikom ?
i uostalom zasto bih se brisali inaktivni accountovi ? covjek mozda jednostavno nema vremena ... i kad se jednom vrati ne mora raditi novi acc ...
Molio bih bez svadja,da IVO ne zovemo.
malo dosadi čitati o intelu,apple,atiu i ostalim ,forum se baš osvježi kad padne neka blesava tema,forum je predobar bilo bi ga šteta mijenjati
Molio bih bez svadja,da IVO ne zovemo.
i neka dodje da obrise temu ...
j*bote kad neko drugi otvara teme o svacemu onda nikome ne smeta ALI kad rebelsy otvori temu onda svima smeta ...
sta ti govori da je tema otvorena prije 2 tjedna i da ima preko 50 postova ... govori to da ima ljudi koji vole tu temu i pisu u njoj ...
Zar to nije dobro? Meni je ovo odlicna zajednica, gdje mogu popricati sa razlicitim ljudima o razlicitim temama, i na neki nacin sprijateljiti se njima.
Da ovdje prevladavaju teme koje nisu vezane sa informatikom, to bi vec bila druga prica, ovako to nije. Ja vjerujem da je ovo jedna zbilja zrela i dobra web - zajednica koja obitava uglavnom istim takvim ljudima. Da su se ljudi ovdje od pocetka ogranicavali na informaticke teme, bila bi da ne kazem kakva zajednica.
Tako je.Ovdje nisu svi "geekovi",ni konzervativni,ozbiljni profesionalni informatičari i programeri.Ovdje ima svakakvih ljudi i karaktera i dobro je da imamo materijala za razonodu,druženje,komentiranje i razmjenjivanje mišljenja,a svi imamo nešto zajedničko;simpatiju prema tehnologiji.Budimo realni,da se ovdje držimo strogo informatičkih tema,brzo bi većina korisnika izgubila volju za posjećivanjem i pisanjem po ovom forumu.Kako je Miro rekao,sve što nema veze sa informatikom ili tehnologijom,ide u kantu za offtopic,odn.podforum Ostalo,a budimo realno,to je jedan od najaktivnijih podforuma,mjesto gdje svraćamo između raspravljanja o informatici ili pomaganja drugim korisnicima.
Vidim da od ove teme nema nista jer su se neki poceli qurcit i svadjat,pa ako nastavio zovemo IVU.Ako je tebi lik rekao da ti nevalja temi rjesi to preko pm-a.