Bome da, teško je smjestit tak debele radijatore gore. Javim, ak naletim na neki prigodan case u bespuću interneta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Intel Hades Canyon NUC bechevi sa Vega grafikom
Ovo malo ludo cudo je malo slabije od 1060 GTX 
temperatura Vege je odlicna
haha, intel ima bolju vegu nego sam amd...
apsurd, debakl itd
...lp
apsurd, debakl itd
...lp
Intel ima vjerojatno više para za R&D nego AMD pa prema tome mogu jače Vege spakirati sa svojim procevima.
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
apsurd, debakl itd
...lp
mda, samo što taj sport košta 999 dolara, a dolazi bez ssd-a i rama
u prijevodu - kod nas će koštati blizu 10.000 kuna
nije to ista Vega kao u ryzen apu
ovo je Vega 20 i 24, a ryzeni imaju Vegu 8 i 10
Evo malo novosti za ryzen https://videocardz.com/75159/amd-ryzen-7-2700x-spotted-with-clocks-up-to-4200-mhz
apsurd, debakl itd
...lp
A sta ti sinko usporedjujes, to je debakl...
apsurd, debakl itd
...lp
Intel ima vjerojatno više para za R&D nego AMD pa prema tome mogu jače Vege spakirati sa svojim procevima.
Nema to veze s tim, nego ciljanim tržištem.
Tonči, poznato je da si ti belosvetski IT autoritet, 1000$ MSRP za nove gtx ice, true or false?
Tonči, poznato je da si ti belosvetski IT autoritet, 1000$ MSRP za nove gtx ice, true or false?
Čuo sam, ali nema teorije. MSRP će biti normalan. Koliko će trgovine pokušati izmusti, druga je priča.
Neće ići. Vjerovatno uvjetovano od amd-a u koje cpu-e smije ići. Za sada samo dva i7. Buduća suradnja ovisi o uspjehu ove. Ide u dellove 2in1 i HP spectre x360 ovaj mjesec.
https://www.rockpapershotgun.com/2018/01/31/amd-vega-m-intel-partnership-future/
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
EK je izbacio nove monoblockove, imas i za MSI ploce i dostupan je za narudjbu, oko 125€ mislim. Sigurno su popravili performanse znacajno.
Da, te sam i gledao, vidio sam jedan test na youtube, jedini koji sam našao, uglavnom kaže isti vrag kao i normalni EK blokovi što se tiče konstrukcije i performansi, pada prime test na 4ghz.
Ne znam dal se kuzimo, ovo su novi blokovi izasli u zadnjih 7-8 dana koji su izbaceni na trziste zbog losih performansi proslih. Promijenjen je coldplate tako da performanse moraju bit bolje..
Evo pregledao sam malo zadnje videe, unazad zadnjih tjedan dana su izdali upgrade kit koji je puno bolji, uspoređujući sa drugim blokovima na [H]ocp testovima trebao bi biti vrlo dobar, tako da će najvjerojatnije ići to :)
Ne znam gdje da pitam, a da nije prejaki OT... Jel ima netko možda neki ekupi bon koji mu ne treba, pa da bi ga bio voljan prodati u npr pola cijene? :D
Zanimljivo, cijene Intela idu malo po malo dolje, npr. u Mindfactoryu box verzija i7-8700k 307,5 eura, a tray 296,5 eura sto je 2200kn :O U HR se i7-8700K odmice od 3000kn lagano prema dolje kolko vidim. Bas me zanima kakvo ce biti cijenovno rangiranje, ako Z390 bude podrzavao 8 jezgrene i5, i7, hmm.
Zanimljivo, cijene Intela idu malo po malo dolje, npr. u Mindfactoryu box verzija i7-8700k 307,5 eura, a tray 296,5 eura sto je 2200kn :O U HR se i7-8700K odmice od 3000kn lagano prema dolje kolko vidim. Bas me zanima kakvo ce biti cijenovno rangiranje, ako Z390 bude podrzavao 8 jezgrene i5, i7, hmm.
i5 s 8 jezgara? Ne. :) Ni i7 vjerojatno. Ako ga bude, zvat će se i9 i neće imati slabiju verziju, a vjerojatno će koštati kao 7820X, da mu ne otima tržište.
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
i5 s 8 jezgara? Ne. :) Ni i7 vjerojatno. Ako ga bude, zvat će se i9 i neće imati slabiju verziju, a vjerojatno će koštati kao 7820X, da mu ne otima tržište.
Sumnjam da ce u mainstreamu koristit naziv i9..
Pa zbog marketinga, naravno. Osim toga, 8 jezgara bi mogli donijeti onih 28 PCIE stazica s HEDT-a, ali tko bi išao na 7820X onda... vjerojatno će to ostati isto - 16x, a tko hoće više...
Pa nitko, isto kako nitko ne kupuje novi i7-7700K, otkako je izasao i7-8700K.. Zivi bili pa vidjeli.
Luci, nisi pročitao nova pravila foruma by Njonjo, ako te zanimaju neki rezultati, odi lijepo i kupi si taj hw, pa si doma benchaj 
Lepo sam se iskreveljio ovih dana na ove komedijase hahaha
lav1000e a vidi šeme za bleedanje i punjenje. ha? zapravo je najidealnije da je rezervar što više. Jako jednostavno za spojit, a i skinut poslije. Spojiš ovim portom na jedan g 1/4 na radijator, a poslije kad skidaš samo pustiš vode malo na ventil ovaj što mi visi i nadoliješ kroz port ako fali još tekućine. Nema atoma kisika u loopu :)

I onda se ja ulizujem, ajme strašno.
lav1000e a vidi šeme za bleedanje i punjenje. ha? zapravo je najidealnije da je rezervar što više. Jako jednostavno za spojit, a i skinut poslije. Spojiš ovim portom na jedan g 1/4 na radijator, a poslije kad skidaš samo pustiš vode malo na ventil ovaj što mi visi i nadoliješ kroz port ako fali još tekućine. Nema atoma kisika u loopu :)
na koji rad port si spojio ovo? na neki od onih što ajmo reći gledaju gore? ne kužim kako odspojiti a ti bar nešto ne iscuri...
jesi rastavljao skalameriju, blok/pumpu i ostalo?

I onda se ja ulizujem, ajme strašno.
pa moram upozoriti čovjeka ako mu je slučajno promaklo da su ovdje nova pravila igra by Njonjo, the God of imaginary premium hardware 
Pa nitko, isto kako nitko ne kupuje novi i7-7700K, otkako je izasao i7-8700K.. Zivi bili pa vidjeli.
7820X ima 28 PCIE linija :) To mu je prednost u odnosu na dječje platforme.
DrNasty hahaha tocno sam znao d aje bio crveni od tebe, oce PMS biti zaheban 
Vidim da trolaš čim si se vratio. Neće biti upozorenja nakon ovog.
Lucidius kaže...
Tonči jesi uspio stabilizirati na 5GHz tog svog 1800 cinebench ludjaka 
e da, jel radi mema na 4.4GHz? ako imas kakvu sliku stabilnosti iz stress testa... 
5.2/5.0 na 1.4V, imaš ranije negdje. 5.3/5.0 traži 1.483+V što je previše za ove čipove pa se time više neću igrati. Pa puta i to je to. Neće preko 1770ish.
Ne, nemam takvu memoriju. 4.26 je maksimum na mom kitu.