Centar za procjenu

poruka: 11
|
čitano: 1.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Centar za procjenu

Koliko vidim na forumu ima mnogo mnogo tema za procjenu nekih stvari kao npr. procjena kompa,procjena moba ovo ono i mislio sam da bi bilo lakse sve to staviti u jednu temu.Nadam se da cemo se svi potruditi pomoci i stavljati dobre procjene.Procjene mozete stavljati jednu ili vise njih nije bitno.I zelim urednost u temi bez bespotrebnih svada kao u nekim temama za procijenu i tu bih zeli potporu moderatora da to ponekad malo ociste od spama i ako treba kaznjavaju kartonima.Cool.To je ukratko to sto se tice pravila.Centar za procjenu je otvoren.

Torrent majka...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 21:14 (Gman).
16 godina
neaktivan
Centar za procjenu
Kad nece niko ja cu prvi :

Sta mislite koliko vrijedi PS3 80gb,odlicno ocuvan,bez ikakvih ogrebotina,sa full opremom(kutija,kablovi itd) i dvije igre?
16 godina
neaktivan
RE: Centar za procjenu

Sto mislite koliko vrijedi moja grafa nVidia 9800gt,bez garancije nova.Za ps3 ti ne znam ne kužim se ja u te stvari.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Sto mislite koliko vrijedi moja grafa nVidia 9800gt,bez garancije nova.Za ps3 ti ne znam ne kužim se ja u te stvari.

Ja mislim da vrijedi oko 700kn.Mozda malo manje.

16 godina
neaktivan

Koja je prije otvorena?Osim te tvoje ima jos jedna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 21:48 (Gman).
16 godina
neaktivan
Centar za procjenu

moja je 1.12.2009 19:25

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

moja je 1.12.2009 19:25

Da a moja 10.9.2009.I mislim da je TU sasvim nepotreban.

17 godina
protjeran
Gman kaže...

Koliko vidim na forumu ima mnogo mnogo tema za procjenu nekih stvari kao npr. procjena kompa,procjena moba ovo ono i mislio sam da bi bilo lakse sve to staviti u jednu temu.Nadam se da cemo se svi potruditi pomoci i stavljati dobre procjene.Procjene mozete stavljati jednu ili vise njih nije bitno.I zelim urednost u temi bez bespotrebnih svada kao u nekim temama za procijenu i tu bih zeli potporu moderatora da to ponekad malo ociste od spama i ako treba kaznjavaju kartonima.Cool.To je ukratko to sto se tice pravila.Centar za procjenu je otvoren.

Sam smisliš pravilo koje kršiš.

16 godina
neaktivan
Centar za procjenu

sorry .. nisam vidio ... mislio sam da si to tek sad otvorio :P

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
16 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...
Gman kaže...

Sam smisliš pravilo koje kršiš.

Upravu si zamoliti cu IVU da to pobrise,ali nemogu se suzdrzati kad netko ovako nesto pise a nezna sta je sta.

16 godina
neaktivan
Centar za procjenu

Koliko vrijedi jedan ovakav komp,uzmite u obzir da smo mi BiH,i kolika bi bila realna doplata za PS3 80GB sa full opremom,odlicno ocuvcan.

Core2duo 2.2GHz

HDD 160GB

8600GT

2GB ram

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice