Brz metabolizam zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Brz metabolizam

Pozdrav, novi sam ovdije na forumu..

Imam 15 godina, visok sam oko 170cm i imam 49kg..

Svi mi govore da mogu puno da pojedem, kada idem sa rajom vani, uvijek najviše jedem, a najmanji sam od njih svi..

A nikako to da se pokaže na meni, svi mi kažu da imam brz metabolizam..

Ako netko ima / imao sličan problem, neka kaže šta je radio, da uspori metabolizam ( ako je ikako moguće ) i kako se udebljao..

12 godina
Re: Brz metabolizam
Jozo13 kaže...

Pozdrav, novi sam ovdije na forumu..

Imam 15 godina, visok sam oko 170cm i imam 49kg..

Svi mi govore da mogu puno da pojedem, kada idem sa rajom vani, uvijek najviše jedem, a najmanji sam od njih svi..

A nikako to da se pokaže na meni, svi mi kažu da imam brz metabolizam..

Ako netko ima / imao sličan problem, neka kaže šta je radio, da uspori metabolizam ( ako je ikako moguće ) i kako se udebljao..

Moj ti je savjet da ne tražiš odgovore na pitanja o zdravlju po internetu.. to u većini slučajeva ne završi dobro..

Najpametnija stvar ti je otići do svoga liječnika da ti napravi jedan "sistemacki" i ako ti kaže da si zdrav (što vrlo vjerojatno i jesi) onda se nemoj brinuti o tome koliko kila imaš..

Jer vjeruje mi, skupit ćeš ih za koju godinu i previše.. 

A u tvojim godinam je normalno da jedeš kao slon ili da ne jedeš nikako i da imaš istu kilažu..

Smrt u penziji
11 godina
Brz metabolizam

Slazem se s kolegom iznad, zdrav si i ako nemas nekih zdrastvenih poteskoca zivi zivot i uzivaj, a kile ce doci s godinama.

Ja npr. moram jako pazit kolko jedem jer se sve lovi za mene, medutim imam problem s stitnjacom pa mi je metabolizam relativno spor.

Battlenet - TheProdigy#2234
13 godina
neaktivan
Brz metabolizam

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/rast-misica-visina/52249.aspx?page=687&jumpto=4698303&sort=asc&view=flat 

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice