Ljudi otvorio sam temu da vidim sta mislite kako cemo preziviti ovo ljeto XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Europsko prvenstvo je pa se baš tih dana neću naizlazit, a za ostalo ćemo uz hladno pivo.
Europsko prvenstvo je pa se baš tih dana neću naizlazit, a za ostalo ćemo uz hladno pivo.
Hm,.... ja sam s mora, po danu kupanje, navečer vlaga ( ako me razumjete na što mislim)
Ljeti less kompjuter, less warez.. Bay,bay only moisture.. & durex
Dođite na more u što većem broju, ovo se naročito odnosi na djevojke od 18 do 50g.
Uh... što volim ljeto....i večernju vlagu!
Jednostavno prespavajte dan, probudite se kasnije i to je to.
Jednostavno prespavajte dan, probudite se kasnije i to je to.
Hm,.... ja sam s mora, po danu kupanje, navečer vlaga ( ako me razumjete na što mislim)
Dođite na more u što većem broju, ovo se naročito odnosi na djevojke od 18 do 50g.
Uh... što volim ljeto....i večernju vlagu!

Blago ovima na moru, nije suh zrak, a ni vrućina nije tak velika.
Kod mene je već sad 24 C!!!
Malo je čudno ali najviše temperature prošle, a i ove godine bile su u Zagorju i Slavoniji.
Bit će žeđi 
pogotovo ako su djevojke a u tim godinama. Mogao bi ti i paucinu skidati 
Ja sam se kupo u rijeci ali ne na izvoru i svejedno mi je bilo hladno XD
hehe, evo vam svima jedan ljepi pozdrav iz Kastela do Splita...
poslin posla se idem bacit u more, zaigrat malo na picigin, popit ledenu pivu u debeloj ladovini...
uglavnom, ljeto je pocelo a plan je svaki dan vise manje isti, osim subotom i nediljom, tada se duze spava, al opet ne mos puno spavat jer onda dodze sunce na prozor i ugrije.
Također ja sam iz Rijeke i idem se sada sa ovim iz razreda bacit u more, mozda nes pojest i dakako na pivkanu.