2012 - mišljenja lokalnih proroka

poruka: 13
|
čitano: 4.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
eto na faceu vidim post jedne str. dugo se nisam nasmijao u životu kao sad čitajuči postove na toj stranici, pa evo da podjelim.. smijeh !!

bog 08. 12. 2008. 06:24

dugo vec proucavam ovu oblast pa evo da vas malo prosvetlim:
Prvo Maje nisu nikakvo pleme nego vanzemaljska civilizacija sa dobrim namerama i ovo na zemlji njima je bila 4 misija sa ciljem da ostave poruku ljudima o raznim dogadjajima i sve su naravno pogodili jer se ovo sve vec desilo,zapravo vreme ne postoji(ali duga je to prica).verovatno ste culi da su nestali bez traga,pa naravno kada su odleteli.mnogi njihovi rukopisi su jos uvek skriveni.Da krenemo redom sada.ljudi su nastali u danasnjem obliku genetskim inzinjeringom pozitivnih i negatinih vanzemaljaca u jednom eksperimentu pre oko 6 hiljada godina.kasnije su Hazari ,danasnjji jevreji odabrani kao sluge negativnih vanzemaljaca ili reptila ,drakona i slicnih koji i danas vladaju i dostigli su svoju kulminaciju.e sad 2012 je za njih stvarno kraj jer zemlja je vec prikljucena 1993 kosmickoj federaciji svetlosti .cilj onih negativnih je da sto vise prave ratove,svadje ,kradje ,finansijke katastofe i slicno a s ciljem da se sto vise proizvodi negativna energija kojom se oni hrane a usput i profitiraju.nije im nista drugo bitno kao sto neki misle osim osecaja straha,mucenja,bede,depresije,.ne biraju sredstva za ovo a pogotovo sto svi koji se prime na ovu smanjuju sebi sansa za prolaz u 2013 godinu koja je pocetak novog tzv zlatnog doba.Glavni demoni na zemlji su na vrhu piramide:Engleska kraljica,Rotshild,Pretsednik usa federalnih rezervi Alan GrinSpen,i Hilary Clinton,tek onda idu Rokfeler i ostali.posto je 2012 godina kada ce svi koji je dozive imati sansu da idu dalje i da prezive prolaz kroz fotonski sloj centralnoga sunca galaksije u cijem ce se blizini zemlja naci oko 21.12.2012 cilj demona je da naravno naprave sto veci haos na zemlji tako cujem nedavno da je vec dogovoren 3.svetski rat za tu godinu i kazu da ce zemlja biti natopljena krvlju,bice sigurno pusten i pticiji grip a finansijski krah se podrazumeva.oni koji docekaju naveden datum treba tada da prezive oko 6 dana preobrazaja prilikom prolaska kroz duboki fotonski sloj.ko to prezivi zavrsice u 5.dimenziji sa nasim davnim rodjacima tzv pozitivnim vanzemaljcima koji ce nas dalje voditi i obucavati u jednoj potpuno novoj realnosti.zapravo mi sada zivimo u jednoj vrlo negativnoj matrici koja ce biti zamenuta boljom tada.ljudi ce prakticno neograniceno ziveti,bice ukinut novac i vreme.ekologija potpuno resena ,mozak ce proraditi sa 100% a sada radi sa 5%,i td.jednom recju raj.ali na zalost vecine oni koji ce ovo docekati bice 6% zvanicno mada ja se nadam da ce biti vise.Ono sto treba da radite da bi stigli tamo je Meditacija,budjenje cakri,sto vise biti u prirodi,ne gledati tv ili sto manje(internet moze).Sretno svima u novo vreme!

Ma jedan prorok 09. 08. 2009. 18:29

Čitao sam Nostradamusa, mada ne vjerujem u tu astrologiju i proročanstva, te takove stvari… tko je čitao knjigu zna i ove činjenice:

-Nostradamus proriče događaje i nakon 3000. godine!!!
-Nostradamus najavljuje velik broj ateista na početku 21. stoljeća,
-Nostradamus najavljuje dolazak tri nove mesije koje će vratiti duhovnost i religioznost ovome svijetu, no te tri mesije će ratovati protiv antikrista, koji će u početku biti dobar i tako stjecati simpatizere… zapravo, 2012. će biti kao neka vrsta Jihada, svetog rata…. Bog vs Anti-krist…

LeeCHAN 10. 09. 2009. 22:04

Ja znam da će se desiti užas, ja i moji najdraži nećemo stradati jer se svi zajedno bavimo solarnom jogom, imam dosta prijatelja koje sam uvjerio u nadolazeća stradanja i očekivani smak svijeta te smo presretni što se bavimo solarnom jogom..svi vi koji želite živjeti vječno….dođite i pridružite nam se, besplatno je jer nama novac više ništa i ne znači, imamo ga u neograničenim količinama i s njim pomažemo jadim i siromašnim ljudima..informacije o solarnoj jogi su na; vam nije stalo do vas samih, spasite svoje najdraže, sunce je centar naše galaksije i ono je dalo i daje život svemu….

svi ostali postovi, mnogo ovakvih na planb.com.hr/2008/06/sudnji-dan-21-12-2012/

..još me boli trbuh od smijeha
17 godina

ROFL

Gledam i ne vjerujem...

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Baba Vanga je rekla svoje...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
protjeran
..koji su to mozgovi hebote, takvi se rijetko rode...
17 godina

Ovi s jogom su najjači. Ko Indijski samoprozvani bogovi. Gledam dokumentarac gdje pričaju da im novac ništa ne znači, al da eto, reda radi imaju 40 Rolls Roycea...

...something diabolic
16 godina
neaktivan
RE: 2012 - mišljenja lokalnih proroka
Lovac kaže...

Ovi s jogom su najjači. Ko Indijski samoprozvani bogovi. Gledam dokumentarac gdje pričaju da im novac ništa ne znači, al da eto, reda radi imaju 40 Rolls Roycea...

I meni novac nista ne znaci jer ga nemam Mršti se

Nemam potpis osim na licnoj
15 godina
neaktivan

ovakve price jos nisam cuo....

16 godina
neaktivan
Hitler je znao da su židovi sluge 'negativnih' vanzemaljaca pa ih je zato htio pobit. :-D Hehe
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan

oh bože, ovaj što je pisao ovo ne poznaje tipku SPACE

16 godina
neaktivan

Čovječe, iz aviona se vidi da se tip ismijava sa svim poznatim teorijama zavjere. Naravno, to što ih je većina bullsh*t znači da ne postoji niti jedna zavjera Namigiva.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
neaktivan

Evo nešto predobro, NAJREALNIJI prikaz:

http://www.pixlmonster.com/goatsy/2012/

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina

uvijek ima bolesnika koji će sve reći samo da se za njih čuje

17 godina

Ne treba puno mudrovat vec samo zavirit u proslost i kaj se je onda dogodilo, pa to preslikat u ovo danasnje "elektronsko" doba o kojem smo jako ovisni i s time iznimno ranjivi pa izvuc iz toga pouke jer ce se to ponovit kad tad.Cool  Ova godina 2012 ja samo onako od oka  a moze to bit i za 10-20 godina ali ce se sigurno dogodit jer se događalo i u nama vrlo dalekoj proslosti a zadni puta  u ovoj spomenutoj godini u clanku dole pa se ne moramo zavaravat da je nasa generacija cjepljena na to i pravit se da su to bedastoce .Nevinašce Kak to ameri kazu u ovom tekstu dole o događaju koji se tocno dogodil The Great Storm: Solar Tempest of 1859 ili ti najaca zabiljezena Solarna oluja u ljudskoj povjesti. Cijeli clanak je dole pa ko razumije engleski nema problema, a ja sam samo izdvojil neke stvari koje su onako bitne o vrlo znakovitom događaju iz nasle proslosti koji ak nas pogodi istom zestinom bit ce grdo blago receno.Cool

http://www.space.com/scienceastronomy/mystery_monday_031027.html

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice