kao što piše u naslovu gdje na netu mogu nać i pogledat emisiju nedjeljom u 2 koja je bila danas na hrt 1 sa gostom Davor Pavuna..
Hvala..
kao što piše u naslovu gdje na netu mogu nać i pogledat emisiju nedjeljom u 2 koja je bila danas na hrt 1 sa gostom Davor Pavuna..
Hvala..
Na YouTube-u (ako nema još, biti će).
to možeš tražit i od hrt-a. neki dan sam gledao emisiju u kojoj su objasnili kako je moguće tražiti snimke bilo koje emisije za koje oni imaju licencu, ali ne može npr milijunaš, ples sa zvijezdama...
Ma rekli su da ima negdje na hrt stranici al tražim i ne mogu nac, pa reko mozda je vec neko gledao i zna tocno di nac..
zanimljivo...
ako bi ja želio, evo na primjer snimku nekog dnevnika ili neke utakmice, to mogu dobiti od njih?jel se to plaća?
pogledaj ta teleteksu , mislim da ide iza ponoći snimka, bar je do sada išla!
Čovjek je genijalan.
Gledal sam cijelu emisiju jučer i sve kaj je rekel je istina, pogotovo zadnji djel.
Gospodin profesor Davor Pavuna ima više razina genijalnosti, i vidjelo se da može sa svakim razgovarati i da je u svojoj opširnosti u biti jednostavan, jel' kompleksne stvari objašnjava jednostavnim načinom ako ona strana koja ga sluša želi razmišljati, a ne poput tzv. rasprava gdje svi blebeću, a nitko nikoga ne sluša.
Govorio je nešto o vjeri, a najbolji je onaj dio gdje kaže, da je nakon svih religija i mogućih razno raznih duhovnosti, netko mu rekao da sve to ima u sadržano Katoličkoj Crkvi. Znanstvenik i vjera, hm? Čini se da jedno ide sa drugim, što ga onaj Stankec nije nešto pitao o tome....
.....što se tiče tita, čini se da njegovoj nevinosti još može pomoći samo željezna djeva, sa najsuvremnijim multilockom
!
...onaj Stankec Aco, samo je podpadao sa pitanjima, a odgovori su mi bili začudujući i mogla se vidjeti njegova glupa face koja ništa ne kuži, nego samo sa vremena na vrijeme nešto pita, kao dokaz da je nazočan, a pitanja je postavljao kao pubertelija puštena sa lanca...
Eto, Davore stoput hvala, za onakve riječi, koje će kao i kod svih velikih ljudi biti kao krugovi u vodi, koji na bačen kamen u vodu se šire okolo u nepreglednim kružnicama i uzburkavaju dotada mirnu vodu.
joj,gledala sam ga...koji car
mogla bi ga slušat satima
tolko je pametan i svestran...nije da zna samo fiziku već hrpu drugih stvari
malo djeluje ludo i brzo priča...ali jednostavno,ima previše toga za reć jer previše toga zna
Meni je na ovom linku od HRT-a doslo samo do pola i stalo :((
Evo sad vidim da je netko stavio na youtube.. izgleda da nije otpocetka al ajde.. pocetak sam pogledo na sajtu od HRT-a ;))
i ja bi pogledao tu emisiju....al mi nije jasno zašto ne mogu na htv-ovoj stranici???????-zna netko?
covjek je stvarno legenda...obicno u toj emisiji voditelj ostavlja gosta bez rijeci, u ovoj je bilo obrnuto