Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 486.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Teorije zavjera - uzduž i poprijeko

Što god zamislite ukazat će vam se.

Evo aj sam sad zamislio Isusa Krista i ukazao mi je se na toj slici. :D

(Hoću da kažem za onu iz psihologije: Čovjek vidi ono što želi da vidi) ili kako već ide.

17 godina
Re: Teorije zavjera - uzduž i poprijeko

ukazuje na to da se u 15min oblaci nikako nisu mogli toliko promijeniti..

sad sam bio na toj stranici i njegove slike nemaju veze sa onime tamo

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

Eto a ja sam očekivao sliku Isusa.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 13:35 (Xanzzu).
15 godina
neaktivan
nixass kaže...

Pa stavio je neke datume ispod...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
17 godina
rustweaver kaže...
nixass kaže...

Pa stavio je neke datume ispod...

vidi, nisam primjetio uopće..

dakle,

Objasni nam, što da gledamo? {#}

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 14:04 (nixass).
13 godina
protjeran

Vjerojatno  je čovjek prvi put vidio lijepe satelitske prikaze kretanja oblaka nad kontinentom.

Evo ima još i lijepih animiranih grafikona kretanja kiše po danima, satima, kretanja vjetra, promjena temperature.

Čista magija. {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 17:21 (Budokai).
17 godina
Budokai kaže...

Evo ima još i lijepih animiranih grafikona kretanja kiše po danima, satima, kretanja vjetra, promjena temperature.

Čista magija. {#}

Kako oni mogu znati kako se tocno krecu ti oblaci i to svakih par minuta? Pa nemaju valjda tisuce ljudi koji zure u sunce oblake po cijele dane. {#}

Zavjera... 

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
Kako oni mogu znati kako se tocno krecu ti oblaci i to svakih par minuta? Pa nemaju valjda tisuce ljudi koji zure u sunce oblake po cijele dane. {#}

Zavjera... 

Hm...

Izgleda da koriste usluge Hiran Ratak Maneka koji ne jede ništa već kojih 16 godina i stalno gleda u sunce.

Kad već gleda non-stop u sunce red je i da pomogne meteorolozima.

14 godina
protjeran

Hm...

Izgleda da koriste usluge Hiran Ratak Maneka koji ne jede ništa već kojih 16 godina i stalno gleda u sunce.

Ne gleda non-stop nego kada je uv index manji od 2, 1 sat nakon izlaska i jedan sat prije zalaska Sunca.

I jede, cilj sungazinga nije prestati jesti, nego prestati jesti lošu hranu, zdravlje, imunitet, duhovni boljitak...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 20:26 (Tawals).
17 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Hm...

mah omanuli ste svi, to je Milutin prebranac (zvani oblakoder) razdvojio oblake, vidiš kako iznad srbije nema a po hrvatskoj padaju sjekire i shebaje nam posezonu... velikosrpska ujdurma je to a ne metiljavi indijac

gaahhh
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 7:21 ((s)izgoreo).
17 godina
(s)izgoreo kaže...
Budokai kaže...

Hm...

mah omanuli ste svi, to je Milutin prebranac (zvani oblakoder) razdvojio oblake, vidiš kako iznad srbije nema a po hrvatskoj padaju sjekire i shebaje nam posezonu... velikosrpska ujdurma je to a ne metiljavi indijac

Da... ili su se Hrvati vise molili od Srba pa je Bog samo nama donio kisu, a njima sipak?

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Da... ili su se Hrvati vise molili od Srba pa je Bog samo nama donio kisu, a njima sipak?

uf.. u slavoniji trebaju kišu a u dalmaciji se apartmanisti mole za još koji dan sunca ali i da malo pada na vrt ali ne previše i ne tuča i neka ne grmi... nebo boje vanilije, nadeždo pomozi {#}

gaahhh
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 8:14 ((s)izgoreo).
15 godina

Sve je to zbog HAARP-a u Srbiji.

Reality is wrong. Dreams are for real.
14 godina

ako sve religije na svijetu nisu same po sebi teorije zavjere onda mi overklokaj komp pa da mi sve izgori {#}

13 godina

Religija nije teorija zavjere nego bullshit. :D

Što je bilo Ranko, kad si to promjenio stranu? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 22:34 (royalhero).
17 godina

Molim mladje forumase da ne citaju dalje...

...

...

Neki teoreticari zavjera kazu da Djed Mraz zapravo ne postoji, i da je to izmisljotina od Coca Cole, sto vi mislite o tome?

djed mraz? djed mraz?
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
moderator
SupremeCommander kaže...

...

...

Neki teoreticari zavjera kazu da Djed Mraz zapravo ne postoji, i da je to izmisljotina od Coca Cole, sto vi mislite o tome?

Živa istina! Postoji samo Djed Božićnjak! Edit: I Zubić Vila. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 22:35 (mbaksa).
16 godina
mbaksa kaže...
SupremeCommander kaže...

...

...

-nemaš pojma, osobono sam ga upoznao, više puta, čak se i slikao s njim, ugodan debeljko (malo opora zadaha, al' što ćeš.. možda i malo perverzan kad mu sjedneš u krilo, ali barem je 'pravi').

DjedMrazTM naravno da postoji, Božićnjak je običan novokomponirani turbofolkaš.

Zubić Vila je pak uzrok svih problema i spomenutog sponzorskog ugovora s mjehugićastim pićem. .. Od kad ju je DjedMraz upoznao, otišao u minus po tekućem, digo kredit u švicarcima i sad otplaćuje takvim reklamama.. Rekao sam mu ''Mraze, nije ona za te, eto ti tamo SnowWhitice pa se s njom igraj, već je navikla na patuljke i sl.'', al on ko svaki (pripit) mačo, po svom. .. Tužna priča je to, ne kao Zekina (otom drugom zgodom).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
moderator
ihush kaže...
mbaksa kaže...

-nemaš pojma, osobono sam ga upoznao, više puta, čak se i slikao s njim, ugodan debeljko (malo opora zadaha, al' što ćeš.. možda i malo perverzan kad mu sjedneš u krilo, ali barem je 'pravi').

Jesi se upoznao s Djedom Mrazom ili konceptom Djeda Mraza? {#} Tj. materijalizacijom koncepta Djeda MrazaTM (Coca Cola(R)). {#}

ihush kaže...
DjedMrazTM naravno da postoji, Božićnjak je običan novokomponirani turbofolkaš.

Zubić Vila je pak uzrok svih problema i spomenutog sponzorskog ugovora s mjehugićastim pićem. .. Od kad ju je DjedMraz upoznao, otišao u minus po tekućem, digo kredit u švicarcima i sad otplaćuje takvim reklamama.. Rekao sam mu ''Mraze, nije ona za te, eto ti tamo SnowWhitice pa se s njom igraj, već je navikla na patuljke i sl.'', al on ko svaki (pripit) mačo, po svom. .. Tužna priča je to, ne kao Zekina (otom drugom zgodom).

Sad si nekako počinjem misliti da se nisi upoznao s Djedom Mrazom, nego s Djedom Absintom. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 22:51 (mbaksa).
16 godina
mbaksa kaže...
..

Sad si nekako počinjem misliti da se nisi upoznao s Djedom Mrazom, nego s Djedom Absintom. {#}

- to je bilo davno, iza sedam gora.. (bla-bla) u zemlji gdje je tekao med i mlijeko (ili neko drugo alkoholno piće). Prije provođenja EU direktiva koje zabranjuju 'pecanje'. (misli se na kotao, destilati..). On je the Genuine Djed, ostali su samo bljede kopije. Neki misle da mu je novo piće (s reklame) nagrizlo jetru. Varaju se. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 22:56 (ihush).
16 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Vezano: http://imgur.com/a/x4kBv

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
17 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
royalhero kaže...

Vezano: http://imgur.com/a/x4kBv

Ja da dobijem ovako nešto na poslu, slijedeći put bio dobio pljeskavicu punjenu koricama Biblije umjesto špeka i sira... Ne znam bili pisanje broja 5. na koricama simbolizirajući smrtni grijeh neumjernosti bilo pretjerivanje.

Inače dok sam prilično tudumski guglao pod kojim rednim brojem je božija zapovijed o neumjernosti Google mi je izbacio zanimljiv seđeščn.

If you want to make enemies, try to change something.
14 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...

...

...

Ovo je bilo već linkano, ali pogledaj negdje od 55 minute za podrijetlo Djeda Mraza, tj. kako je on nastao i odakle je, ali ipak preporučujem da pogledaš sve.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 17:05 (Tawals).
14 godina
protjeran

Sabali....

GW2 - nick "Try To Kill Me"
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 18:48 (Bugzapper).
14 godina
protjeran
16 godina

-yupi! ... napokon ću imati slobodan dan? U čemu je zavjera? ili, u čemu je ''korist'' od rada npr upravnih/birokratskih.. službi koje po običaju već u petak od 12:05 ne rade.. ostale dane rade od 10:30-11:48 ... njima se može uvesti i 12-dnevni radni tjedan.

-proizvodnja? wtf, pa nije problem (npr seljaka) proizvesti, nego prodati-naplatiti. Prodati za dovoljnu cijenu u odnosu na troškove (zaradit) i sl. Može se jednakom upravno-pravnim odlukom propisati da mjesec traje 92 dana, tad bi smo plaćali mjesećnu pristojbu RTVa 4x godišnje i uštedjeli (i sve komunalne naknade, tid.) To je jedan od matematičkih načina ''uštede'', samo ga se vrli ekonomisti moraju sjetiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 11:37 (ihush).
15 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Ovo je bilo već linkano, ali pogledaj negdje od 55 minute za podrijetlo Djeda Mraza, tj. kako je on nastao i odakle je, ali ipak preporučujem da pogledaš sve.

Taj lik, čini se, vodi nekakav kult:

http://www.derekleman.com/musings/2012/05/25/the-messianic-wall-of-weird-2/

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
13 godina
protjeran
Tawals kaže...
Ne gleda non-stop nego kada je uv index manji od 2, 1 sat nakon izlaska i jedan sat prije zalaska Sunca.

I jede, cilj sungazinga nije prestati jesti, nego prestati jesti lošu hranu, zdravlje, imunitet, duhovni boljitak...

Hiran uzima (navodno) samo vodu a ne jede NIŠTA.

Malo guglaj pa ćeš  usavršiti crackpotologiju (nauka o ničemu).

17 godina
moderator
Budokai kaže...
Tawals kaže...

Hiran uzima (navodno) samo vodu a ne jede NIŠTA.

Malo guglaj pa ćeš  usavršiti crackpotologiju (nauka o ničemu).

Ima o tim stvarima čak i čitav članak na Wikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/Inedia

Ljudi koji vjeruju u te stvari su fakat naivni kreteni i opasnost za sebe ili druge ako se, odnosno ako ih uspiju uvjeriti da se može živjeti bez hrane. Ako ne uspiju ili ni ne pokušavaju, onda su samo naivni kreteni. {#}

17 godina

Ray Charles je jedan od poznatijih sungazera...

Rvat katolik!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice