Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 489.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: 11.9. zastrašujuće činjenice :O
tnakir kaže...
rambox kaže...

Ima puno ulra iskusnih pilota koji se cudom cude, neki sa preko 20 000 sati u Avionima uključujuči 757 beštiju taj link sam več prije postal naprjed u temi pa kog zanima nek se pogleda opet.{#}{#}

http://patriotsquestion911.com/pilots.html

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/teorije-zavjera-uzduz-poprijeko/8534.aspx?page=15&jumpto=1581741&sort=asc&view=flat

Sta sad hoces reci da avion uopce nije ni postojao :) 

Bar tako kenjaju ovi na patriotsquestion. 

Krivo si skužil tam je nekaj udarilo da no 757 sigurno ne, pa valjda si čital kaj se pisal na prvim stranama to je vrlo očito vjerojatno se radi o puno manjem Avionu a službeno trube o 757 normalno.{#}

DrNasty kaže...
rambox kaže...

Ti se baviš s fotografijom malo žešče jel, pa ne treba tolko sitničarit kad nema potrebe i rastavljat svaku sliku u detalje i još onu koja je bezvezna po svakom pitanju čemu kad je sve očito kaj se tu mulja oko krive Kamere se Sikire lome.{#}

Pa treba opet pogledat onu kameru na krovu zgrade, koja služi za nadzor Pentagona nije to Kamera tamo za zabavu i ukras zakaj ne žele snimku s nje objavit jel a onaj Mučak su pokazali normalo?{#} Ta kamera ima savršenu Panoramu prostora, ko šljivi onu snimku s one idijotske čorave kamere koju su objavili pa to je za Dječiji vrtič uvjerljivost je -10.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/teorije-zavjera-uzduz-poprijeko/8534.aspx?page=19&jumpto=2248512&sort=asc&view=flat

Ne treba sitničariti? Toliko ljudi poginulo, ti nešto tvrdiš oko toga a ne treba sitničariti?

Evo ti tvoj primer, da analiziramo:

-Dao si fotku izvučenu iz video kamere, odnosno jedan frame videa? Uzmimo da normalna kamera snima 25fps (nisi specificirao), znači svaki frame je eksponiran 1/25s (vidi se i po bluru malobrojnih automobila).

-Kolika je maximalna širina prostora ispred mjesta udara u zgradu kojeg kadar na tvom primjeru pokriva? Evo moja procjena: Cesta ukupno 40 metara+prostor do zgrade 50-60 metara + plus malo prostora lijevo od ceste, nekih 20 metara. Koliko je to? 120 metara otprilike.

-Ko je izračunao brzinu aviona na 166m/s? Uzećemo da štima.

Znači, avion u jednoj sekundi pređe više nego što čitav taj kadar pokriva.

Vodeći se tim, uradio sam i ja primjer, kad već svi dajete primjere i fotke:

-Postavio sam zatvarač kamere na 1/25s, što znači da sam snimao video, imao bi 25fps. Ali nas interesuje šta jedan frejm vidi.

-Pokušavao sam najbolje što mogu da kadar iz svog primjera prođem rukom za oko sekunde, isto vrijeme koliko je trebalo avionu da pređe 120 metara (eto, nek je i 160 metara širina tvog kadra).

Primjer, kao što svi vide je aproksimacija stvarnih uvjeta, u nedostatku više informacija.

Sad nagradno pitanje: ŠTA IMAM U RUCI? Avion? Raketu? Šta?

Olakotna okolnost je oštrina mog primjera, kao i bolji kontrast (bijelo ispred crvenog, a ne sivo ispred sivog (avion i sivo nebo)).

Kompliciraš previše pogledaj opet Panoramu, na krovu one kamere jamačno se tam ništa bolje ne bi vidjelo nego s one koju su dali. Stvari ju vrlo jednostavne ak hoče razjasnit sve, nek pokažu video s te kamere na krovu ili neke druge pa da vidimo kaj če bit zamučeno ili ne opet je isto pitanje.{#}

Zakaj ne žele pokazat snimku iz te Panorame, sa Krova di je sve pokriveno fotografske fore tu ne koriste u ovoj Logici ni malo. Vjerojatno kad su snimku pregledali s te kamere s krova,ko i sa nekih drugih kamera bilo im je odma jasno da je ne mogu prikazat jer se vidi kaj se ne treba vidit cista logika zato su i pokupili sve snimke da bi napravili selekciju kaj je pogodno a kaj nijeza pokazat vrlo jednostavno i onda su servirali onu bezveznu snimku na kojoj se ne vidi ništa bitno fotografski rečeno.{#}{#}

Snimka sa neke kamere bi trebala razjasnit sve, bez obzira na događaj bilo gdje a ne obrnuto ne razjasnit ništa več pokazat neku bezveznu snimku di imaš samo 20% informacija a kaj s onim ostalim.Čemu onda snimka s kamere ak ne razjašnjava ništa, a hrpa drugih snimaka tam postoji itekako nije to SF iz neusporedivo boljih kuteva no njih nisu dali selekcija eh ta nezgodna riječ no vrlo razumljiva ak očeš pokazat samo ono kaj ti ide u prilog a ostalo stop moraš napravit selekciju snimaka a to su oni i napravili itekak.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
rambox kaže...

Krivo si skužil tam je nekaj udarilo da no 757 sigurno ne, pa valjda si čital kaj se pisal na prvim stranama to je vrlo očito vjerojatno se radi o puno manjem Avionu a službeno trube o 757 normalno.{#}

737, 747, 757 A380 ili slicno, nebitno je. Na svim snimkama se vidi jet airliner. U cemu je problem?

I am creationist. I believe man created god.
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
rambox kaže...

737, 747, 757 A380 ili slicno, nebitno je. Na svim snimkama se vidi jet airliner. U cemu je problem?

Sorry, ali na kojim to ''svim snimkama''??! Postoji jedna jedina snimka koja je dostupna javnosti i baš se na njoj ne razumije apsolutno ništa - vidi se obris nekakve letjelice, dimni trag i eksplozija nakon udara u Pentagon...

Da ne znaš da se ovdje radi o Boeingu 757 ( navodno ), da li bi i po čemu mogao reći da se radi upravo o njemu?

A ono što kolega Rambox uoprno ponavlja i ističe je to da su mogli prikazati bilo koju snimku na kojoj se jasno vidi da je to Boeing 757 i time otkloniti svaku mogućnost govora o zavjeri...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
17 godina

Zašto u Deus Ex na mapi New Yorka nema Twinsa iako su sve ostale zgrade vidljive?

Čudi me da netko to nije već primijetio

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 21:13 (segregator).
17 godina
M_dipl. kaže...
segregator kaže...

Zašto u Deus Ex na mapi New Yorka nema Twinsa iako su sve ostale zgrade vidljive?

Čudi me da netko to nije već primijetio

Mora da su Deus Ex masoni financirali da tiho najave što će se dogoditi! {#} Quelle horreur!

Našao sam službeno objašnjenje u međuvremenu...ipak ništa od zavjere

"During sections of the game where the New York skyline is visible in the background,
the two towers of the World Trade Center are noticeably missing; the real towers were
 destroyed a year after the game was released. Harvey Smith has explained that due to
texture memory limitations, the portion of the skyline with the twin towers exists in
the game's data files but had to be left out of the final game, with the other half
 mirrored in place of it. According to Smith, during the game's development, the developers
 justified the lack of the towers by stating that terrorists had destroyed the
World Trade Center at 09/11/2001 according to game storyline"

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
Teorije zavjera - uzduž i poprijeko

Nadam se da ste svi pogledali prvi epizodu Lone Gunmena

I neznam da li je tko spomenuo, da od aviona koji je udario u pentagon, nije ništa ostalo,

službeno se rastopio od vrućine, zajedno sa svim ljudima na tom letu,

iako se nije mogla postići takva toplina, da rastopi cijeli avion

(tako su bar rekli u dokumentarcu)

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina
neaktivan

sto menjas ime teme  ? -,-

Say Hello To My Little Friend
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Griješiš iz nepoznavanja materije.

Prije svega, da bi imao fotku moraš izložiti fotoosjetljivi medij (film, senzor) svjetlu. U tvom slučaju kamera je spora, 1fps, što znači da izlaže svoj film/senzor svjetlu jedan put u jednoj sekundi, ili nešto malo brže (ako ostaviš malo vremena da spremi fajl na medij).

Pri toj brzini zatvarača, bitno sporiji objekti će biti prikazani kao blur. Avion te brzine koji je blizu kamere, odnosno koji brzo prelazi vidno polje kamere će u najboljem slučaju biti mutna crta preko širine kadra.

Ovo navedeno lako provjeriš tako što uzmeš aparat i nariktaš ekspoziciju od jedne sekunde (ma možeš i duplo brže, pola sekunde), staneš ispred i probaš se kretati. Onda pogledaš šta si ufotkao. Ako je avion toliko brz da na datoj udaljenosti prelazi 2-3 širine kadra u toku jedne sekunde, e onda se ne nadaj avionu.

Djeco Ivica se zovem, kog nacrtam bude živ..

Gle, to što kamera lupa 1 frame u sekundi NE ZNAČI da je ekspozicija 1 sekunda. Otkud ti ta ideja??!? Poznavanje materije, yeah right. To samo znači da kamera snima svaku sekundu jedan frame. Ne traži mi se točno koja je to kamera, pa da vidim teh. specifikacije, ali vjeruj mi da tako nadzorne kemere ne rade. One imaju određenu ekspoziciju ovisno o kamerama, štelaš koliko će puta u jedinici vremena slikati sliku. U suprotnom bi imao mrlju od slike kod svih pomičnih predmeta. Ne stoji ti teorija..

DrNasty kaže...
Znači, avion u jednoj sekundi pređe više nego što čitav taj kadar pokriva.

Vodeći se tim, uradio sam i ja primjer, kad već svi dajete primjere i fotke:

Sad nagradno pitanje: ŠTA IMAM U RUCI? Avion? Raketu? Šta?

O čemu ti pričaš? Pa imaš službenu verziju gdje se kao vidi rep aviona, a tijelo aviona se sakrilo za stup. Rep nije ništa više bluran nego ostatak/okolica. Možeš se njima žaliti da bi predmet trebao biti više bluran. Jer si ti pokusom zaključio da to ne štima. Ili si prešao na drugu stranu? Tvrdiš da njihovo objašnjenje ne stoji?

Welcome to the club.. :o)

17 godina
moderator
bed kaže...

Djeco Ivica se zovem, kog nacrtam bude živ..

Gle, to što kamera lupa 1 frame u sekundi NE ZNAČI da je ekspozicija 1 sekunda. Otkud ti ta ideja??!? Poznavanje materije, yeah right. To samo znači da kamera snima svaku sekundu jedan frame. Ne traži mi se točno koja je to kamera, pa da vidim teh. specifikacije, ali vjeruj mi da tako nadzorne kemere ne rade. One imaju određenu ekspoziciju ovisno o kamerama, štelaš koliko će puta u jedinici vremena slikati sliku. U suprotnom bi imao mrlju od slike kod svih pomičnih predmeta. Ne stoji ti teorija..

O čemu ti pričaš? Pa imaš službenu verziju gdje se kao vidi rep aviona, a tijelo aviona se sakrilo za stup. Rep nije ništa više bluran nego ostatak/okolica. Možeš se njima žaliti da bi predmet trebao biti više bluran. Jer si ti pokusom zaključio da to ne štima. Ili si prešao na drugu stranu? Tvrdiš da njihovo objašnjenje ne stoji?

Welcome to the club.. :o)

Pa upravo to, imaš li specifikacije kamere? Otkud znaš koliko je shutter otvoren za normalno eksponiranje? Ja i ne vidim tamo pomične predmete, samo rampu. Da je 10x brži shutter (1/10s), opet bi imao blur na pomičnim objektima, kao što sam ja dobio sa 1/25s. Ma objekt koji ide 160m/s će biti zbluran i na 1/250. Eto, ja sam pretpostavio da je kamera od 3$ koja drži otvoren shutter 1s zbog sporog objektiva, pobij to.

Gdje ti je ta fotka, de stavi je na temu. Svi pričate o nečemu, a kad se zatraži nešto, niko ništa ne stavlja.

17 godina

znaci sve je imaginarno,pa su tako isto kontrolori leta namjesteni igraci,a zna ih se sve po imenu i prezimenu.

posebno oni sto nadziru cijeli civilni promet povise u.s.a.  agonija od otimacine do pada onog cetvrtog u pensilvaniji traje tocno 102 minuta.

svemu tome je svjedocilo preko 100 ljudi iz vise centara koji nadziru civilni promet na nebu.

obicni ljudi ,na obicnim radnim mjestima.

sto i oni su ubaceni likovi koji su odglumili svoju rolu?

pitajte njih o kojem se modelu radi.  ti obicni smrtnici su nakon udara u twinse i bili prvi okidac koji je javio da postoje sumnjivci za pentagon i pensilvaniju. na osnovu njihove dojave podignuta su hitro dva f-15 i poslana da brane D.C.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 23:28 (torrente).
15 godina
neaktivan

Kako kaže Einstein u Red Alertu, sooner or later time will tell , znači za 100 godina znat čemo manje više sve.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Eto, ja sam pretpostavio da je kamera od 3$ koja drži otvoren shutter 1s zbog sporog objektiva, pobij to.

Nemam specifikacije, to je cctv kamera. Obzirom na godinu, rekao bih analogija i 30fps. Nagađam, ali mislim da nisam baš fulao. Enivej, ja se čak i slažem s ovom teorijom o bluru, samo dokaži njima. Njima objasni da bi taj predmet trebao biti zbluran, a ne imati oblik repa aviona. 'Oni' kažu da se jasno razpoznaje da je to rep. Reci im da je to nemoguće, reci im..

17 godina
moderator
bed kaže...

Nemam specifikacije, to je cctv kamera. Obzirom na godinu, rekao bih analogija i 30fps. Nagađam, ali mislim da nisam baš fulao. Enivej, ja se čak i slažem s ovom teorijom o bluru, samo dokaži njima. Njima objasni da bi taj predmet trebao biti zbluran, a ne imati oblik repa aviona. 'Oni' kažu da se jasno razpoznaje da je to rep. Reci im da je to nemoguće, reci im..

Evo gledam snimak security kamere sa wikipedije. Kamera je dovoljno brza da uhvati policijski auto bez blura, neutvrđene brzine kretanja i radi pauze između frejmova. Jedan frejm je uhvatio blur jako brzog objekta ali dok je snimljen slijedeći, već je bio plamen, što je logično.

Ono što me zanima je kako urotaši koji govore da je udarila raketa (koliko sam primjetio, urote variraju od aviona u američkoj režiji do raketa u istoj režiji) objašnjavaju fotke dijelova aviona (neko je linkao fotke neki dan na temi)? Donijeli naknadno uz sve dodatne kamere i novinare?

Možeš li postati tu fotku repa aviona sakrivenog iza stuba?

17 godina

znaci 100 ljudi iz kontrole leta je na radarima imalo raketu? 

gle ovog "glumca", iz auta gledao avion

http://video.google.nl/videoplay?docid=211152160543144757&hl=nl

gle opet i ovaj vidio avion

http://video.google.nl/videoplay?docid=-5999401120275115423&hl=nl

opet placenik

http://video.google.nl/videoplay?docid=-5203446254654262433&hl=nl

uuuu ovaj je dobar...za oskara.

http://video.google.nl/videoplay?docid=138145163275420585&hl=nl

zensko i ovako lazljivo

http://video.google.nl/videoplay?docid=8936799830625901088&hl=nl

vidi ovoga,ovaj jos tvrdi da je procitao tablice aviona :)

http://video.google.nl/videoplay?docid=-1488105500688790726&hl=nl

17 godina
MusicWoman kaže...

Sorry, ali na kojim to ''svim snimkama''??! Postoji jedna jedina snimka koja je dostupna javnosti i baš se na njoj ne razumije apsolutno ništa - vidi se obris nekakve letjelice, dimni trag i eksplozija nakon udara u Pentagon...

Da ne znaš da se ovdje radi o Boeingu 757 ( navodno ), da li bi i po čemu mogao reći da se radi upravo o njemu?

A ono što kolega Rambox uoprno ponavlja i ističe je to da su mogli prikazati bilo koju snimku na kojoj se jasno vidi da je to Boeing 757 i time otkloniti svaku mogućnost govora o zavjeri...

Ima vise snimaka, ne samo jedna. Amaterske snimke.

Kakve veze ima jel to bio Boeing 737 ili Boeing 757 (da ti ih stavim jednog kraj drugog garant nebi znala koji je koji).

Kako bi se jasno na snimci trebalo vidit koji je avion, pa ne pise mu na repu koji je model.

Sta uopce zelis reci sa tim? To mi zapravo nije jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 23:59 (tnakir).
17 godina

A ono što kolega Rambox uoprno ponavlja i ističe

on je nadmasio samog sebe.

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
MusicWoman kaže...

Ima vise snimaka, ne samo jedna. Amaterske snimke.

Kakve veze ima jel to bio Boeing 737 ili Boeing 757 (da ti ih stavim jednog kraj drugog garant nebi znala koji je koji).

Kako bi se jasno na snimci trebalo vidit koji je avion, pa ne pise mu na repu koji je model.

Sta uopce zelis reci sa tim? To mi zapravo nije jasno.

Pa daj onda jednu amatersku o udaru na Pentagon, ne u Twinse jer sam se toga nagledala i previše...

Imaš pravo, ne bih znala koji je koji, ali nisam slijepa pa da ne vidim da je taj avion koji udara u Pentagon jednostavno premalen... Osim toga, na repu ima dodatna krilca koja Boeing 757 nema...

Mislim, kako ne bi imalo veze jel to Boeing 737 ili 757 ili A380, kad se ovdje tvrdi da to ne može biti ništa drugo nego upravo Boeing 757 ??!

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
17 godina

Gdje na repu? Mislis na krilima: 

B757 B757
 Btw pri brzini od 600 km/h, avion u sekundi preleti 166m. Avion je dug 54m. Znaci on u jednoj sekundi preleti 3x svoje duzine. Ova kamera koja je snimala ima 1fps. Avion se ni ne vidi na snimci jer je preletio izmedju 2 framea. Sto tu nije jasno?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 0:15 (tnakir).
17 godina

a da je poc jos stupidnijom rutom, skenirat prodane karte za taj let i pitat obitelji poginulih, jesu li im bliznji kojim slucajem isli raketom na put.  dok glume ucviljene obitelji,neka dokazu da su im najmiliji poljubili podrum pentagona.

jos bolje neka pokazu neki video dokaz.

16 godina

Znao sam Sunce im njihovo... Ovo je maslo kapitalista, iluminata, nacista, vanzemaljaca i glupog suseda koji mi djedovinu želi otuđiti!

Doduše, ja sam bio uvjeren da je on neki vampir koji siše krv i zbog toga se nije promjenio zadnjih 50 godina, ali ni ovo nije toliko daleko od te teorije. Prilažem čvrste, neoborive dokaze!!!! -> link

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 0:14 (Bukva).
14 godina
neaktivan
Re: Teorije zavjera - uzduž i poprijeko
tnakir kaže...

Gdje na repu? Mislis na krilima:  

Ne, nego malo iznad slova ''AA'', na repu... Možda je optička varka, ali mislim da se radi o krilcima...

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Ono što me zanima je kako urotaši koji govore da je udarila raketa (koliko sam primjetio, urote variraju od aviona u američkoj režiji do raketa u istoj režiji) objašnjavaju fotke dijelova aviona (neko je linkao fotke neki dan na temi)? Donijeli naknadno uz sve dodatne kamere i novinare?

Možeš li postati tu fotku repa aviona sakrivenog iza stuba?

Zašto bi uopće trebalo objašnjavati te fotke, osim da i tu nešto ne štima. Hajde ti si bar u vezi s fotografijom, pa možeš dati svoj sud u vezi s time. Prokomentiraj malo ove sjene, kako do toga može doći? A da li su ih donijeli ili ne, ne znam, ali vidim da nije baš realan prikaz..

Bilo je u temi (tko ti kriv što ne pratiš :o)) nekakva službena rekonstrukcija gdje je pola toga animirano i djelomično je ovaj filmić ubačen u to, te se tvrdi da je to rep. Nemam sliku.

17 godina
MusicWoman kaže...

Ne, nego malo iznad slova ''AA'', na repu... Možda je optička varka, ali mislim da se radi o krilcima...

Koliko je meni poznato, niti jedan Boeingov airliner nema "krilca" na repu. Za neke Bombardiere znam da imaju. Airbus takodjer mislim da nema.

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
MusicWoman kaže...

Koliko je meni poznato, niti jedan Boeingov airliner nema "krilca" na repu. Za neke Bombardiere znam da imaju. Airbus takodjer mislim da nema.

Pa o tome ja i pričam... Na onoj slici koju si ti postao jasno se vidi da nema nikakva ''krilca'' na repu, a na snimci iz Pentagona izgleda kao da ima... Kažem ''izgleda'' jer nisam 100% sigurna i ne želim tvrdit...

Ne znam, neka netko tko je voljan i tko se razumije u to proba izračunat tadašnju udaljenost aviona od Pentagona i njegovu veličinu u odnosu na onaj stub koji ga prikriva... Meni se nekako čini da je eksplozija preblizu kameri u odnosu na samu veličinu aviona iza stuba...

17 godina
tnakir kaže...
MusicWoman kaže...

kazem ti, to je jako bitno u cijeloj prici. imaju li neka krilca na nekoj zbrljotini ili nemaju...to ce nam rasvijetlit misterij gdje su putnici.

a da to nisu onu iz one serije Lost na onom otocju?  ako jesu,onda je bila raketa.

17 godina

evo izmisljenih likova iz bajke.  ali krilca su sada bitnija.

http://911research.wtc7.net/cache/planes/evidence/cnn_AA77_victims.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 0:43 (torrente).
17 godina
moderator
bed kaže...

Zašto bi uopće trebalo objašnjavati te fotke, osim da i tu nešto ne štima. Hajde ti si bar u vezi s fotografijom, pa možeš dati svoj sud u vezi s time. Prokomentiraj malo ove sjene, kako do toga može doći? A da li su ih donijeli ili ne, ne znam, ali vidim da nije baš realan prikaz..

Bilo je u temi (tko ti kriv što ne pratiš :o)) nekakva službena rekonstrukcija gdje je pola toga animirano i djelomično je ovaj filmić ubačen u to, te se tvrdi da je to rep. Nemam sliku.

Dao si link na stranicu teme, a ne trajni link na poruku, al pretpostavljam da misliš na tvoju poruku sa fotkom pentagona. E ovako, koliko ja vidim:

Zgrada je u backlightu, znači osvijetljena sa zadnje strane, što se vidi jer baca sjenu na ljude ispred, svjetlo dolazi iz gornjeg lijevog ugla (najsvijetliji oblaci). Čovjeku desno svijetlo ide naprijed s lijeva, što vidiš po košulji, a lakat je dovoljno visoko da mu sjena pada taman iza kadra, kao i sjena tijela. To je jedna B linija koja naizgled ne štima ali je ok, ne znam ni što su stavili situaciju kod čovjeka, to je očito, pogledaj samo gdje je sunce. To linija A jasno pokazuje i potvrđuje. Znači jedina sporna je linija B u sredini, jer jedna strana objekta baca sjenu u desno dok je druga sa sjenom pravo ispod dole. Primjetićeš da samo mali dio sjene fali, a to je najvjerovatnije jer se radi o limu, odnosno tankom materijalu koji je savijen prema suncu na oštricu pa ne baca sjenu, dok ga kamera vidi kao deblji predmet.

17 godina
torrente kaže...

znaci 100 ljudi iz kontrole leta je na radarima imalo raketu? 

gle ovog "glumca", iz auta gledao avion

http://video.google.nl/videoplay?docid=211152160543144757&hl=nl

gle opet i ovaj vidio avion

http://video.google.nl/videoplay?docid=-5999401120275115423&hl=nl

opet placenik

http://video.google.nl/videoplay?docid=-5203446254654262433&hl=nl

uuuu ovaj je dobar...za oskara.

http://video.google.nl/videoplay?docid=138145163275420585&hl=nl

zensko i ovako lazljivo

http://video.google.nl/videoplay?docid=8936799830625901088&hl=nl

vidi ovoga,ovaj jos tvrdi da je procitao tablice aviona :)

http://video.google.nl/videoplay?docid=-1488105500688790726&hl=nl

Fino si ih poredal da ali hm ništa novo od toga,{#} niti neviđeno prije to nam ništ ne znači medije je lako kontrolirat ili si to zaboravil kak neko nekaj izjavljuje slaba korist od toga dajte video s dobre kamere.{#} Ti bokca pa kad svi govore da je bil putnički Avion, pa kaj onda ne pokažu drugu kameru di se sve vidi i rješe problem kog jarca onda ne pokažu jel ali ne oni guraju pod nos video na kojem se ne vidi ništa upotrebljivo.{#}

Video kao potvrda iz pravog kuta koje imaju bi sve rekel jel, ali ga neče pokazat jer im se ne uklapa u računicu drugog razloga za ne prikazivanje videa nema to sigurno. Ko drugo samo mjesto udara ne izgleda, kao da je u njega udaril tak veliki Avion iz više razloga to je več pročavrljano odavno prije u temi a nije Zgrada pojela Avion zbog svoje rešetkaste konstrukcije recimo jok to ne drži vodu.{#}

Uglavnom da je u Avionu ostalo samo pola goriva, krasno jer su se u posle srušenoj zgradi vidjeli citavi stolci i namjestaj i ostalo računala na stolu i to u prvom djelu zgrade di je bio glavni udar ti bokca pa kak to sve nije izgorelo onda zapravo kod izgaranja puno goriva več nekak izgleda nedirnuto fučkaj ga.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/teorije-zavjera-uzduz-poprijeko/8534.aspx?page=6&jumpto=1557587&sort=asc&view=flat

Ovo dole je bolja fotka odmah nakon udara prije nego se srušio, taj prednji dio zgrade točno po sredini fotke pa malo dole lijevo je centar udara znači toliki 757 je završil u zgradi. Ušel je kroz sve te rupe i prozore, od kojih neki nisu nit razbijeni uopče to se vidi iznad ok mozda su prozori pancirni ali na takvu eksploziju nisu otporni sigurno i tak to livada čista ko suza itd.{#}{#}

http://www.oilempire.us/oil-jpg/blue6.jpg

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
rambox kaže...

gdje su putnic?

cija su imena na popisu putnika?

tko glumi ucviljene obitelji?

tko glumi u kontroli leta?

objasni ova pitanja koja imaju tezinu,pa se kasnije mozemo zezat sa tim gluparijama oko krilaca i kamerica.

eto sada si "argumentirano" po dobrom starom obicaju pojasnio,da su gore linkani svjedoci dio rezije.

17 godina
torrente kaže...
rambox kaže...

gdje su putnic?

cija su imena na popisu putnika?

tko glumi ucviljene obitelji?

tko glumi u kontroli leta?

objasni ova pitanja koja imaju tezinu,pa se kasnije mozemo zezat sa tim gluparijama oko krilaca i kamerica.

eto sada si "argumentirano" po dobrom starom obicaju pojasnio,da su gore linkani svjedoci dio rezije.

A ko kaže da avion nije bio predviđen da lupi u pentagon iz nekog razloga, ali se srušio negdje drugdje ili mu se ko zna što desilo, pa je raketa morala odglumiti udar aviona,

a putnici su umrli negdje drugdje'. Eto, jednim odgovorom sva 4 pitanja :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice