Ima puno ulra iskusnih pilota koji se cudom cude, neki sa preko 20 000 sati u Avionima uključujuči 757 beštiju taj link sam več prije postal naprjed u temi pa kog zanima nek se pogleda opet.
http://patriotsquestion911.com/pilots.html
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/teorije-zavjera-uzduz-poprijeko/8534.aspx?page=15&jumpto=1581741&sort=asc&view=flat
Sta sad hoces reci da avion uopce nije ni postojao :)
Bar tako kenjaju ovi na patriotsquestion.
Krivo si skužil tam je nekaj udarilo da no 757 sigurno ne, pa valjda si čital kaj se pisal na prvim stranama to je vrlo očito vjerojatno se radi o puno manjem Avionu a službeno trube o 757 normalno.
Ti se baviš s fotografijom malo žešče jel, pa ne treba tolko sitničarit kad nema potrebe i rastavljat svaku sliku u detalje i još onu koja je bezvezna po svakom pitanju čemu kad je sve očito kaj se tu mulja oko krive Kamere se Sikire lome.
Pa treba opet pogledat onu kameru na krovu zgrade, koja služi za nadzor Pentagona nije to Kamera tamo za zabavu i ukras zakaj ne žele snimku s nje objavit jel a onaj Mučak su pokazali normalo? Ta kamera ima savršenu Panoramu prostora, ko šljivi onu snimku s one idijotske čorave kamere koju su objavili pa to je za Dječiji vrtič uvjerljivost je -10.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/teorije-zavjera-uzduz-poprijeko/8534.aspx?page=19&jumpto=2248512&sort=asc&view=flat
Ne treba sitničariti? Toliko ljudi poginulo, ti nešto tvrdiš oko toga a ne treba sitničariti?
Evo ti tvoj primer, da analiziramo:
-Dao si fotku izvučenu iz video kamere, odnosno jedan frame videa? Uzmimo da normalna kamera snima 25fps (nisi specificirao), znači svaki frame je eksponiran 1/25s (vidi se i po bluru malobrojnih automobila).
-Kolika je maximalna širina prostora ispred mjesta udara u zgradu kojeg kadar na tvom primjeru pokriva? Evo moja procjena: Cesta ukupno 40 metara+prostor do zgrade 50-60 metara + plus malo prostora lijevo od ceste, nekih 20 metara. Koliko je to? 120 metara otprilike.
-Ko je izračunao brzinu aviona na 166m/s? Uzećemo da štima.
Znači, avion u jednoj sekundi pređe više nego što čitav taj kadar pokriva.
Vodeći se tim, uradio sam i ja primjer, kad već svi dajete primjere i fotke:
-Postavio sam zatvarač kamere na 1/25s, što znači da sam snimao video, imao bi 25fps. Ali nas interesuje šta jedan frejm vidi.
-Pokušavao sam najbolje što mogu da kadar iz svog primjera prođem rukom za oko sekunde, isto vrijeme koliko je trebalo avionu da pređe 120 metara (eto, nek je i 160 metara širina tvog kadra).
Primjer, kao što svi vide je aproksimacija stvarnih uvjeta, u nedostatku više informacija.
Sad nagradno pitanje: ŠTA IMAM U RUCI? Avion? Raketu? Šta?
Olakotna okolnost je oštrina mog primjera, kao i bolji kontrast (bijelo ispred crvenog, a ne sivo ispred sivog (avion i sivo nebo)).
Kompliciraš previše pogledaj opet Panoramu, na krovu one kamere jamačno se tam ništa bolje ne bi vidjelo nego s one koju su dali. Stvari ju vrlo jednostavne ak hoče razjasnit sve, nek pokažu video s te kamere na krovu ili neke druge pa da vidimo kaj če bit zamučeno ili ne opet je isto pitanje.
Zakaj ne žele pokazat snimku iz te Panorame, sa Krova di je sve pokriveno fotografske fore tu ne koriste u ovoj Logici ni malo. Vjerojatno kad su snimku pregledali s te kamere s krova,ko i sa nekih drugih kamera bilo im je odma jasno da je ne mogu prikazat jer se vidi kaj se ne treba vidit cista logika zato su i pokupili sve snimke da bi napravili selekciju kaj je pogodno a kaj nijeza pokazat vrlo jednostavno i onda su servirali onu bezveznu snimku na kojoj se ne vidi ništa bitno fotografski rečeno.
Snimka sa neke kamere bi trebala razjasnit sve, bez obzira na događaj bilo gdje a ne obrnuto ne razjasnit ništa več pokazat neku bezveznu snimku di imaš samo 20% informacija a kaj s onim ostalim.Čemu onda snimka s kamere ak ne razjašnjava ništa, a hrpa drugih snimaka tam postoji itekako nije to SF iz neusporedivo boljih kuteva no njih nisu dali selekcija eh ta nezgodna riječ no vrlo razumljiva ak očeš pokazat samo ono kaj ti ide u prilog a ostalo stop moraš napravit selekciju snimaka a to su oni i napravili itekak.