[Procjena] Ps3 slim 250gb

poruka: 17
|
čitano: 1.535
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle sama konzola +hdmi kabel, ostatak bundle(kutija sve, papiri), garancija istekla

Kupljen prije 3 godine

splitfish frag fx v2

Razer goliathus

Cod3

Cod bo

Uncharted 2

Motorstorm pacific rift

Killzone 2

Infamous

Little big planet

Prince of persia

Counterstrike go

Asasins creed 2

Just cause 2

Dualshock kontroler nemam

14 godina
neaktivan

- OFW / CFW ?

- Igre box ili na hardu?

13 godina
neaktivan

Cfw 4.x sve igre box osim little bp infamous i cs go

13 godina
neaktivan

Jel mogu barem dobit 2000 za sve to

13 godina

Nema teoretske. Ja za svog novog ne mogu dobit toliko. 1500max.

14 godina
neaktivan

Da imas kontroler mozes oko 1800kn.

Nabavi kontroler, kupi, bilo kaj to puno znaci.

Cim imas CFW na njemu cijena ide gore ohoho.

13 godina

Ma sta moze dobit 1800kn. Nema sanse. Sve igre sa sonyem nece prodat sigurno jer ne zanimaju ljude sve igre. Sony je star 3 godine i sa joystickom maksimala 1500kn sa igrama. Najbolje mu je prodavati igre solo i solo prodati Sony za kojih 1100-1200kn.

14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Ps3 slim 250gb
SimeKZ kaže...

Svaka čast, prvoklasno spuštanje cijene. 1100 - 1200 za CFW i još SLIM? Skužio bi da je FAT, al fraeru...  Konzolu može prodat za 1500 bez problema, zaboravljaš da čovjek ima CFW, što je danas poprilično teško nać, a još pogotovo slim model, uglavnom su FAT modeli s CFW-om. Igre prodaj zasebno. Ja sam siguran da možeš dobiti 1800 za sve, ipak imaš splitfish al bolje je po meni imat dobar stari joystick... a za igre ... a ono daš u komadu sa svim ili prodaj odvojeno.

Presuper je kad vidim ekipu koja spušta cijenu CFW konzolama... a tu se još radi o SLIM-u.

14 godina
A sad je strašan problem nać takvu konzolu za 1200kn još k tomu s gamepadom, daš liku 100kn da ti flasherom riješi cfw i bok...
Maurer
13 godina
mislavgray kaže...
SimeKZ kaže...

Svaka čast, prvoklasno spuštanje cijene. 1100 - 1200 za CFW i još SLIM? Skužio bi da je FAT, al fraeru...  Konzolu može prodat za 1500 bez problema, zaboravljaš da čovjek ima CFW, što je danas poprilično teško nać, a još pogotovo slim model, uglavnom su FAT modeli s CFW-om. Igre prodaj zasebno. Ja sam siguran da možeš dobiti 1800 za sve, ipak imaš splitfish al bolje je po meni imat dobar stari joystick... a za igre ... a ono daš u komadu sa svim ili prodaj odvojeno.

Presuper je kad vidim ekipu koja spušta cijenu CFW konzolama... a tu se još radi o SLIM-u.

Sta spustam cijenu za nesto sta imam ? Koji si ti kralj. Pa realno, ne moze za 3 godine dobit 1500kn nema sanse. Pitanje je kad ce riknut. Ja za svoju novu ne mogu toliko dobit.

14 godina
neaktivan

Pitanje je kad ce FAT riknut, Slimovi su rock solid stvarno.

1500kn bilo kad mozes dobit, a ove fore s fleserima su ti i po 300kn uopce i ako ce upalit tako da nemojte gluposti pricat.

15 godina
neaktivan

Starije slim konzole (ne sve) sa 120gb i 160gb ne moraju ima CF već je dovoljno uzeti jailbreak usb i većina igara radi. Ne znam da li je i danas ograničenje da fw bude 3.51 (ili koji je već bio, ne sjećam se) ili se CF može ubacit na bilo koji. Ako ide na sve, onda ti CF ne diže cijenu ništa više nego ostalima. Na njuškalu su slimovi 1300 kn sa 2x dualshock-a a idu i vjerojatno za manje tako da 1500 kn je i više nego realna cijena za tvoj. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 10:14 (ChillyBoy).
14 godina
neaktivan

Jea rajt, samo 3.55 ili nize se moze a vjeruj mi takav je 1/100, a ako tebi tih 200kn vise ne vrijedi za doslovno unlimited broj igara, onda nemoj komentirat.

Ja znam posto sam trazio svoj i jedva jedvice nasao 160Gb sa CFW. Rijetko as hell.

12 godina
neaktivan

Ja stvarno neznan o čemu vi trabunjate u ovoj temi, ako a veliko ej pitanje ako uopće uhvati 1200 kn za 3 godine star bez joysticka i sa starim igrama ps3 onda može biti najsretniji čovijek. 

Dakle procjena 1200 kn. Mozete lockat temu

12 godina
protjeran
ChillyBoy kaže...

Starije slim konzole (ne sve) sa 120gb i 160gb ne moraju ima CF već je dovoljno uzeti jailbreak usb i većina igara radi. Ne znam da li je i danas ograničenje da fw bude 3.51 (ili koji je već bio, ne sjećam se) ili se CF može ubacit na bilo koji. Ako ide na sve, onda ti CF ne diže cijenu ništa više nego ostalima. Na njuškalu su slimovi 1300 kn sa 2x dualshock-a a idu i vjerojatno za manje tako da 1500 kn je i više nego realna cijena za tvoj. 

Sta stavljas cijenu kad nemas pojma o CFW-u

13 godina

Ja svog rokno prekjucer za 1200kn max. Dakle, nema sanse iznad toga da dobijes na ruke lovu. Pa imo on gore ne znam sta.

13 godina
neaktivan

igre prodaj zasebno...više ćeš zaradit...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice