Windows 7-trial ili neka spletka

poruka: 5
|
čitano: 2.921
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

E gdje ste gameri svjetla ovog svijeta trebam jednu veeelku pomoć.E ovako instaliram ja windows 7 i activiram ga i on se uspije aktivirati ali na desktopu u desnom uglu piše Windows 7 Evaluation copy.Build 7600 i kad idem na properties u my computeru vidim da je w7 actirviran i fino piše windows 7 is activated ali što piše evaluation copy ii još nešto-ja kad ukucam tamo u Run-u winver piše da windows 7 ističe mi 2.3.2010 AKO JE TRIAL KAKO SE MOGAO AKTIVIRATI I MOŽE LI SE KAKO SREDITI DA TO NIKAD NE ISTEKNE ??????'

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristiš RC (release candidate verziju).

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skini si si watermark removal tool

ali prvo onemogući uac

http://windows7center.com/windows-7-downloads/how-to-remove-the-windows-7-watermark/

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7-trial ili neka spletka
nijo123 kaže...

ali prvo onemogući uac

Ma netreba, samo kada pokreće watermark removal tool, ode desni klik => Run as Administrator.

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7-trial ili neka spletka
SpyGi kaže...

E gdje ste gameri svjetla ovog svijeta trebam jednu veeelku pomoć.E ovako instaliram ja windows 7 i activiram ga i on se uspije aktivirati ali na desktopu u desnom uglu piše Windows 7 Evaluation copy.Build 7600 i kad idem na properties u my computeru vidim da je w7 actirviran i fino piše windows 7 is activated ali što piše evaluation copy ii još nešto-ja kad ukucam tamo u Run-u winver piše da windows 7 ističe mi 2.3.2010 AKO JE TRIAL KAKO SE MOGAO AKTIVIRATI I MOŽE LI SE KAKO SREDITI DA TO NIKAD NE ISTEKNE ??????'

Da pogađam ,aktivirano s loaderom?? Očito je loš loader ,napravljen od modificiranih komponenti iz RC-a ,otud i watermark!

Get the real stuff!!! Izlanuo se

Potraži malo bolje za pravi loader ,ili ,kupi Windowse!!! Cool

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice