Iako sam pustio raspravu da ide, izgleda da je malo žešća rasprava za neke mjesto za prepucavanje. Nema smisla da i dalje to čitamo ovdje, pa bih molio one koji ne žele kartone da se ohlade i prije nego nešto napišu. Raspravu neću ključati, ali ću vrlo rado podijeliti crvene kartone.
Wow, ovdje ima svega. Vidim i odvjetničke spike :)
Zašto se svađate oko ovoga? Nije li to subjektivna stvar, nek svatko instalira što hoće i uživa. Na sva 3 spomenuta OSa se može živjet.
kod Leoparda je prisutna velika stabilnost
ja čujem da je najnestabilniji verzija os-a u zadnje vrime....zovu je macVistom lol
ja još nisan srea macFana s kojim se može raspravljat. ljudi tupe svoje, ustvari ne svoje nego ono šta kaže jobs na konferenciji i ne michu se od toga....
A di si to čuja, biće kod hackintosh korisnika LOL
A di si to čuja, biće kod hackintosh korisnika LOL
kod Leoparda je prisutna velika stabilnost
ja čujem da je najnestabilniji verzija os-a u zadnje vrime....zovu je macVistom lol
ja još nisan srea macFana s kojim se može raspravljat. ljudi tupe svoje, ustvari ne svoje nego ono šta kaže jobs na konferenciji i ne michu se od toga....

inari uopce mi se neda raspravljat sa tobom jer niti sam ne znaš šta pricaš
i sad se još poslije praviš glup i vadiš se iz vlastitih govana u koje si se sam uvalio
Korisnici koji su se nastavili prepucavati i odgovarati na prepucavanja, dobili su žute kartone na sedam (7) dana.
Nakon ovog upozorenja, za istu stvar ću dijeliti crvene kartone...
Nadam se da je drugo (2.) upozorenje dovoljno da raspravu zadržite u koliko toliko kulturnim granicama bez ovoga...
A on-topic, vani je robu moguće vratiti iz bilo kojeg razloga unutar 7 do 14 dana. Ako mislite da vam monitor ima puno žute boje, ako mislite da nije dovoljno dobar ili vam jednostavno memorija nije kompatibilna s pločom npr. bez obzira što je s memorijom tehnički sve u redu.
A on-topic, vani je robu moguće vratiti iz bilo kojeg razloga unutar 7 do 14 dana. Ako mislite da vam monitor ima puno žute boje, ako mislite da nije dovoljno dobar ili vam jednostavno memorija nije kompatibilna s pločom npr. bez obzira što je s memorijom tehnički sve u redu.
Što se tiče zakona o povratu robe nakon 8 dana, nema to nikakve veze sa naručivanjem preko interneta.
Bez problema ti vrate ili zamjene proizvod ako nešto ne štima, ili ti misliš "da nešto ne štima".
Kada god kupuješ u VIP-u, kažu ti da proizvod možeš vratiti unutar 8 dana ako NISI ZADOVOLJAN.
To ti čak dolje i na računu piše.
I nije samo tako kod VIP-a, nego i kod hrpe drugih firmi.
Konkretno za VIP pričam jer mi je prodavačica rekla da ako nisam zadovoljan mogu vratiti proizvod (mobitel) unutar 8 dana i novac mi vraćaju natrag.
Uostalom, ne znam šta je tu čudno? Pa recimo Dell za SAD ima normalni povrat robe ako ti se nešto ne sviđa kod njihovog proizvoda. Ne moraš niti nositi tamo gdje si ga kupio, samo ti dođu po njega ili pošalju kurirsku službu i vrate ti novac.
Inače, prije dvije godine sam kupovao monitor i sa desne strane je bila nešto malo tamnija slika nego sa lijeve. Nazvao sam firmu gdje sam ga kupio i rekli su mi da ako nije prošlo 8 dana da mogu doći i zamjeniti monitor za neki drugi.
Evo zanimljiv članak na PC Worldu Mac vs. Windows laptops
http://www.pcworld.com/article/148032/mac_vs_windows_laptops.html
Uspoređuju se MacBookovi sa WinPC laptopima sličnih konfiguracija DELL XPS M1330, ThinkPad X300, hp 8710w
FIGHT for your right...
http://gizmodo.com/5028895/bill-gates-vs-steve-jobs-the-lightsaber-duel
Igrica sa Billom i Stevom
Mac-a bi trebale kupiti 2 vrste ljudi:
1. Oni kojima to treba: svi koji se profesionalno bave dizajnom ili obradom fotografija, video montazom i eventualno muzikom.
2. Oni koji pripadaju sekti "church of Steve Jobs" i stavljaju naljepnice s logom odgrižene jabuke na auto.
Svi ostali, koji mogu razmišljati svojom glavom, kupuju PC.
ja imam naljepnicu sa logom jabuke na kučištu a imam instalirane windowse
PC
dobio naljepnice sa iPod-om
U kakvu trakavicu se je pretvorila ova tema...
Ako imate neke argumente zašto bi netko trebao koristiti Mac OS ili Windowse, slobodno ih recite.
Ako nemate, suzdržite se od beskorisnih komentara, ionako ih je prepuna tema.