Kako spržit snow leopard..

poruka: 4
|
čitano: 5.686
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam snow leopard na kompu, skinuo za frenda koji ima mac.. 
E pitanje je sad kako ili s kojim programom spržit taj snow leopard na windowsima..? tnx :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kako spržit snow leopard..
tuga000 kaže...

Imam snow leopard na kompu, skinuo za frenda koji ima mac.. 
E pitanje je sad kako ili s kojim programom spržit taj snow leopard na windowsima..? tnx :) 

UltraISO

www.noviportal.net
16 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu mogu ovdje priupitat. Kod sebe imam neki MacBook, ne znam koja je verzija al je imao instaliran ovaj sistem, Snow Leopart. Medjutim sada ne moze da podigne OS i vjerovatno je potrebno izvrsit reinstalaciju. Imate li ikakvih savjeta uputstava kako to da uradim, jer nikad radio nisam.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako spržit snow leopard..
mornar kaže...

Da ne otvaram novu temu mogu ovdje priupitat. Kod sebe imam neki MacBook, ne znam koja je verzija al je imao instaliran ovaj sistem, Snow Leopart. Medjutim sada ne moze da podigne OS i vjerovatno je potrebno izvrsit reinstalaciju. Imate li ikakvih savjeta uputstava kako to da uradim, jer nikad radio nisam.

Hvala

Imaš instalacijski dvd?

Ako imaš ,jednostavno: boot sa dvd-a i reinstalacija su jednostavni - upališ laptop ,klikni i drži C tipku dok ti se ne pojavi izbor - hdd ili dvd.
Idi na dvd i započni instalaciju ,u izborniku na gornjoj traci idi na Disk Utility i obriši (Erase) sistemsku particiju u HFS+. Kad to napraviš ,zatvori Disk Utility i vrati se u instalacijski iznornik ,izaberi tu particiju za sistem i kreni s instalacijom.

Ako nemaš dvd ,morat ćeš se potruditi i naći image dvd-a na netu. Zbog pravila foruma ,sorry ,nema linkova.

Za prženje ,na Windowsima (ako je sadašnji sistem neupotrebljiv) tu je UltraISO ,MagicISO ,TransMac ..... and so on.

Nakon što spržiš dvd ,postupak je isti.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 14:20 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice