Točnije, pozdrav moderatorici! :)
Napokon smo proširili krug moderatora iz redova samih forumaša i od danas dio Bug Online Foruma moderirat će i - manic!
Budite susretljivi i pristojni prema dami, a ako ne budete - sama će vas dovesti u red! :)
Točnije, pozdrav moderatorici! :)
Napokon smo proširili krug moderatora iz redova samih forumaša i od danas dio Bug Online Foruma moderirat će i - manic!
Budite susretljivi i pristojni prema dami, a ako ne budete - sama će vas dovesti u red! :)
Welcome manic!
I wanna be a "cool moderator" when I grow up!
uuu.ona je na svemu šta ja pratim.. nice to know..=) čestitke...
Jeeej hepi me, pozdrav moderatorici i neka bude stroga prema lošima i dobra prema meni
.
Dobro nam došla!!
Sada cemo malo moc odahnut.
Pomoc je uvijek dobrodošla.
Pogotovo od ženske ruke
Čestitam, jadni mi kad se žena uhvati čišćenja foruma
Cestitke Marija!!!
Oooo, čestitke Mare !!!!
Dobro Došla.
Welcome!
Samo nam nemoj bančine davat XD
Cestitke na osvojenoj tituli xD
Cestitam, napokon i dama moderator, ugodno modiranje..
Pozdrav!
Nekako je to malo sporo došlo, naime mislim na ženski rod...radi se o tome, da živimo više manje u strogo muškom svijetu, gdje se ženu izrabljuje ili joj se nedaju pozicije koje ona po svojoj sposobnosti zaslužuje, ta trebalo je tri mjeseca da dođe do mjesta moderatora, Bug je strogo pokriven muškarcima, ta gdje su žene...što ne bi trebalo da ide na svakih pet muškaraca jedna žena?
Moderatorici,
pozdrav!
Pozdrav!
Nekako je to malo sporo došlo, naime mislim na ženski rod...radi se o tome, da živimo više manje u strogo muškom svijetu, gdje se ženu izrabljuje ili joj se nedaju pozicije koje ona po svojoj sposobnosti zaslužuje, ta trebalo je tri mjeseca da dođe do mjesta moderatora, Bug je strogo pokriven muškarcima, ta gdje su žene...što ne bi trebalo da ide na svakih pet muškaraca jedna žena?
Čestitke i puno sreće, dobre volje i živaca za što 'bezbolnije' moderiranje ovog bubastičnog foruma 
Pridružujem se masi. Pozdrav.
Pozdrav i najljepse zelje gospodici manic :) od jedne gospodice :)
Pozdrav, budi dobra...
čestitam....puno sreće u modeliranju foruma
Konacno zena moderator...cool...
Pridruzujem se cestitkama. Opalila je samar ostalima na temi o gorivim celijama. :)
Dragi forumasi,
zahvaljujem svima na cestitkama i pozdravima.
Nadam se da mi necete praviti previse posla 
pozz
Čestitke manic. Napokon jedna dama
kao moderator!
Čestitke moderatorici!
P.S. ako želiš biti dobar MOD nesmeš mi davat kartone
pozdrav novoj moderatorici i sve najbolje u modanju.