molim da mi netko objasni kako da uslikam task manager istavim na svoju poruku na forumu..
molim da mi netko objasni kako da uslikam task manager istavim na svoju poruku na forumu..
Upiši u google FastStone Capture.ink i sini taj program i slikaj koliko hočeš .png formate a mislim da i windowsi imaju i svoj capture programčić.
Zove se ja mislim snipping Tool i otvoriš accesories na all programs i tako ga potraži ili pod tools i istom prozorčiću.
ne znam sam postupak..ovo mi ne govori puno
Skini prvo taj program s neta ili s windows snopping tools ....pokreni ili jedan ili drugi program.
Prije toga si otvori task manager i neka stoji na desku.Sad s tim programima ga uslikaš (ima opcije u samom programu pa proučavaj)
i kad si uslikao spremi je tamo gdje spremaš slike.Zatim naravno u Bug poruci imaš opciju dodaj sliku i browse..tamo nađeš svoju sliku
i klik na prebaci i onda pošalji ....
probaću,hvala
ako želiš uslikati cijeli zaslon, onda pritisneš tipku "PrtScr/SysRg" i otvoriš paint i onda odeš na Edit-Paste i spremiš sliku na desktop(u jpeg format jer će slika biti tako komprimirana da manje zauzima ali naravno tako gubiš kvalitetu slike ali to nije sada bitno u tvom slučaju)
ako želiš uslikati neki određeni dio zaslona onda koristi ove programe koje su ti već predložili, a ja ću ti dodati još jedan program za takvu namjenu zove se: Super Screen Capture
EDIT: ako želiš tu sliku s desktopa staviti na bug forumu onda odi nova poruka i klikni dolje na "Dodaj sliku sa računala" i onda odi na browse i odaberi željenu sliku s desktopa ili gdje se već nalazi, kad odabereš odi na prebaci i zatim na pošalji ali pazi slika mora biti u sljedećim formatima: JPEG, PNG i GIF
Jednostavno je koristeći Jing!
Možeš uslikati dio ekrana, aplikacije, desktopa i brzo uploadati na besplatni Screencast.com servis.
http://screencast.com/t/ufRJNWN5HY
Možeš snimati i video (screencast) kako bi npr. objasnio prijateljima gdje mogu naći opciju na koju trebaju kliknuti - jednostavnije nego to isto napisati...
"Jing is a great ‘quick and dirty’ solution for producing simple video tutorials in a hurry."
Download za PC:
nazovi,da ti objasnim...
lovac..ne mogu naći program paint u accessories
Paint je u XP,u Visti je nekako drukcije,mozda zato ne nalazis program.
Pa Faststone Capture je najbolji tu nema zbora i jos je besplatan pa kud ces bolje jednostavno sjajan programcic!!!
http://www.aplusfreeware.com/categories/mmedia/FastStoneCapture.html
imam XP ali nema paint tamo gdje bi trebao biti..u accessories zar ne?ovaj lovčev način mi se čini najjednostavniji ali eto iz problema u problem..
pa skini sebi jiins program imas ga u prijasnjem postu..........link
Može mali savjet,kako snimiti screenshot iz igara?imam vistu,dali treba neki programčić ili što?
FRAPS, na visti ne radi tipka printscreen dok igras
Možeš li malo pojasniti please?
Kako se to radi jeli to neki program ili se nešto uključi tijekom igranja igre?
to je program FRAPS. skini ga i instaliraj. pokreni ga, namjesti s kojom tipkom ćeš slikat slike, s kojom tipkom ćeš snima videje (30 sek max u free verziji) i namjeti mape u koje da sprema te slike i videje. ako nešto nije jasno pitaj.
Hvala,mislim da ću skužit.thanks
ako nemas paint u accessorisu idi na start>run i tamo upisi mspaint.exe i enter
trebao bi se paint otvoriti
uspio s smspaint.exe i otvara se..hvala Krle...zašto ga nema u accessries i dal ga mogu postavit ili vratiti tamo?
u igrama može slikat pomoću frapsa ili gamecam-a. ja osobno koristim fraps. preporučam
Klikni gumb "start". Zatim klikni "Run" (nalazi se iznad gumba "Turn Off Computer"), upiši 'mspaint' - bez navodnika, i klikni "OK".
Run moraš moći pronaći i otvorit će ti se Paint, jedino ako ga nisi deinstalirao (jel je to uopće moguće?).
u igrama može slikat pomoću frapsa ili gamecam-a. ja osobno koristim fraps. preporučam
Klikni gumb "start". Zatim klikni "Run" (nalazi se iznad gumba "Turn Off Computer"), upiši 'mspaint' - bez navodnika, i klikni "OK".
Run moraš moći pronaći i otvorit će ti se Paint, jedino ako ga nisi deinstalirao (jel je to uopće moguće?).
ako nemas paint u accessorisu idi na start>run i tamo upisi mspaint.exe i enter
trebao bi se paint otvoriti