Čitam na forumu o skidanju filmova itd. da je ilegalno,ali neće te nitko kažnjavati ako skidaš samo za sebe pa se pojedinci javljaju da su im poslali e-mail poruku i opominju ih da su otkriveni i da to više ne rade i nije mi jasno tko je taj koji stavlja na internet te stranice preko kojih se može skidati nekakav film ili glazba,a sve je ilegalno i tko tu koga je...e u glavu,a svakog dana se povećavaju brzine interneta za pretraživanje i skidanje stvari sa interneta i gdje god kreneš nešto skinuti ispada da je ilegalno.Možda sam u ovom tekstu nešto krivo rekao ili nešto krivo shvatio pa bih molio nekoga ako više zna od mene da objasni jel malo fali da odustanem od toga jel ne bih volio da mi šalju e-mail ili još gore policiju.HVALA
Čitam na forumu o skidanju filmova itd. da je ilegalno,ali neće te nitko kažnjavati ako skidaš samo za sebe pa se pojedinci javljaju da su im poslali e-mail poruku i opominju ih da su otkriveni i da to više ne rade i nije mi jasno tko je taj koji stavlja na internet te stranice preko kojih se može skidati nekakav film ili glazba,a sve je ilegalno i tko tu koga je...e u glavu,a svakog dana se povećavaju brzine interneta za pretraživanje i skidanje stvari sa interneta i gdje god kreneš nešto skinuti ispada da je ilegalno.Možda sam u ovom tekstu nešto krivo rekao ili nešto krivo shvatio pa bih molio nekoga ako više zna od mene da objasni jel malo fali da odustanem od toga jel ne bih volio da mi šalju e-mail ili još gore policiju.HVALA
Disclaimer: None of the files shown here are actually hosted on this server. The links are provided solely by this site's users. The administrator of this site (www. ------ .com) cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
Izabereš otočje po izboru južno o Japana. Znači Indonezija i sl(Samo prvo pogledaš dali imaju kakve ugovore s USA i velikim izdavačkim kućama). Kod njih možeš hostat šta želiš. Znam iz povjerljivih izvora.
Izabereš otočje po izboru južno o Japana. Znači Indonezija i sl(Samo prvo pogledaš dali imaju kakve ugovore s USA i velikim izdavačkim kućama). Kod njih možeš hostat šta želiš. Znam iz povjerljivih izvora.

točno tako, naši zakoni protiv piratizma nisu baš nešto..tako da se može bez problema takva stranica hostati.
MA mozes skidati koliko hoces, narocito ako si na t-com.
Ja sam imao par mjeseci oko 400 GB prometa i nikom nista.
Ne brini se. Daleko smo mi od neke net policije...
Ako te neko prijavi Policiji možeš dobiti zapljenu svih pirati dvd i cd-a a naravno ako ih nađu.
Mome frendu su zaplenili sve od kompjutera pa do cd još je dobio novčanu kaznu.

Joj pa gdje ti zivis, mislis da murja opce zna kaj su torrenti, boli njih k*rac za to, pa vidi kolko imas ilegalnih sadrzaja u plavom oglasniku, od modanja psp-ova, do kupnje igara, softwara, prosvercanog hardware-a, itd...

Mislim da tu glavnu riječ ne vodi MUP, nego USKOK, a USKOK je po mom mišljenju nesposoban i korumpiran više od policije.
Uglavnom, ako se hvata nekog, obično su to oni koji prodaju ilegalu (ono za po 10 kn CD), ja znam za jedan slučaj nekog anonimnog pirata od kojeg sam naručivao igre dok sam bio mlađi, a odjednom ga se više nije moglo dobiti. Dal je on prestao s biznisom ili su ga uhvatili, ne znam.
A korisnik ilegale (ne-prodavač) ima astronomsko beskonačno male šanse da ga uhvate. Još uvijek je prodavanje ilegale sigurnije od prodavanje droge :)
A torrenti sami po sebi nisu ilegalni jer torrent kao fajl nema nikakav copyright. Samim time P2P sajtovi nemaju copyright materijala i time ne krše nikakav zakon, bilo švedski, bilo američki jer nitko ne može zabraniti držanje i raspačavanje non-copyright materijala na serveru.
Ma kakva policija?!
Imam frenda koji mjesečno skida oko 250GB igra filmova itd.
a tata mu je POLICAJAC
BTW-on mu još kaže što da skida koje filmove
hehe
Državne firme, uprava imaju nelegalne verzije svih mogučih programa uključujući windowse.
Kladionice, kafići i slična mjesta, imaju mp3, divx, cs satelitske. U plavom oglasniku nije problem ništa nabaviti od piraterije. O čemu mi pričamo?
Kad bi se toliko na to gledalo, onda ne bi radili dvorane za rukomen već bi te novce uložili u zatvore po cijeloj Hrvatskoj.
Ma nema tog čovjeka koji nije nešto ilegalno downloado
Kad baš zatrebaš antivirus ili neki drugi program
Vjerojatno pola autora na ovom forumu upravo nešto skida
ja (assasin's creed)
Ma nema tog čovjeka koji nije nešto ilegalno downloado
Kad baš zatrebaš antivirus ili neki drugi program
Vjerojatno pola autora na ovom forumu upravo nešto skida
ja (assasin's creed)

I ja prašim nekoliko sezona nečega
Evo ja imam samo još ovaj mjesec flet za 50 lipa, potudio sam se i već sam skinuo 50gb svega i svaćega, najviše s torrenta,a nešto malo s megauploada. Nadam se da neče drugi mjesec biti murje na vratima.
Ja imam mjesečni promet preko 100GB. Nikad nisam ništa skinuto prodavao za novac ili razmjenjivao za nešto drugo. Sve što skinem podjelim prijateljima ili nekom ali nikad za nikakvu naknadu. Sve dok neko skida, a ne zamjenjuje to za novac, neće mu se ništa dogoditi