Pokrenuti uTorrent???

poruka: 13
|
čitano: 8.690
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pokrenuti uTorrent???
pitanje

Instalirao sam uTorrent, preko mininove sam stavio link da skida ali nikako da se pomakne sa nule... za sidove piše 0(250), bez obzira koji link odabrao ispred zagrade je uvjek nula....

U rubu pise DHT : Waiting to log in

Probao sam sve verzije ali uvjek je isto....

Jeli možda problem u tome što imam wireless mrežu????

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Pokrenuti uTorrent???
krco kaže...

Instalirao sam uTorrent, preko mininove sam stavio link da skida ali nikako da se pomakne sa nule... za sidove piše 0(250), bez obzira koji link odabrao ispred zagrade je uvjek nula....

probaj skinuti s nekojeg drugog trackera ovog 
i kakva ti je kvacica na dnu utorrenta
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 0:36 (deja_vu).
16 godina
neaktivan
Pokrenuti uTorrent???
autorov komentar

neznam na sta mislis (na kakvu kvacicu)... ovo mi pise na dnu

DHT:Waiting for log in                  D:0.0kB/T1.2kB                           U:0.0kB/T:1.2kB

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
krco kaže...

neznam na sta mislis (na kakvu kvacicu)... ovo mi pise na dnu

DHT:Waiting for log in                  D:0.0kB/T1.2kB                           U:0.0kB/T:1.2kB

ovakva kvacica, i jesi otvorio port, 

. .
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 0:44 (deja_vu).
16 godina
neaktivan
Pokrenuti uTorrent???
autorov komentar

nema kvacice...

za port pise

Port used for incoming                           22613 random port

Hvala ti sto si jos budan!!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pokrenuti uTorrent???

koji router imas? i kao drugo odi na ovu stranicu OVU i skini i javi brzinu download!, np onako ja svaki dan cujem do 4 ujutro Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 1:08 (deja_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokrenuti uTorrent???
autorov komentar

pokusao sam to skinut ali pise da nema seedova

mislis na ratio??? tu mi pise 0.000

budan si do 4h.. hehe cini se da ni ti ne trazis posao kao ni mi ovdje... lol

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
krco kaže...

pokusao sam to skinut ali pise da nema seedova

mislis na ratio??? tu mi pise 0.000

budan si do 4h.. hehe cini se da ni ti ne trazis posao kao ni mi ovdje... lol

ma ne na ratio nego na router, ima sheedova, koliko dugo si ostavio treba jedno vrijeme da se preko tebe spoje, i sada na kraju koji imas router da ti nadem za otvaranje portova;

edit: ja ne trazim posao jer za starogaradim Belji se, a da trazim ja mislim da bi to bila nemoguca misija
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 1:07 (deja_vu).
16 godina
neaktivan
Pokrenuti uTorrent???
autorov komentar

oprosti mi noob sam.. objasni malo bolje... plz

di da nadjem to????

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
krco kaže...

oprosti mi noob sam.. objasni malo bolje... plz

di da nadjem to????

jel imas msn,
a routerti je ona cna kutija s koje se spajas na komp
16 godina
neaktivan
Pokrenuti uTorrent???

Možda mu propovi na ruteru ne dazvoljavaju skidanje a možda niti link ne funkcioniraMršti se .Neki ruteri  ne dozvoljavaju skidanje niti rađenje servera za igre možda je u rome stavar ali malo vjerojatno jednostaavno možda linkovi nisu dobri

Karlo
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 7:41 (karloking).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
karloking kaže...

Možda mu propovi na ruteru ne dazvoljavaju skidanje a možda niti link ne funkcioniraMršti se .Neki ruteri  ne dozvoljavaju skidanje niti rađenje servera za igre možda je u rome stavar ali malo vjerojatno jednostaavno možda linkovi nisu dobri

nisam još naletio na takav router. ako imaš router koji dobiješ potpisivanjem ugovora s tcom-om (bilo koji od njih nekoliko) ne će ti ništa braniti (provjereno!).
16 godina
protjeran
krco kaže...

Nema veze wireless. U opcijama "connection" stavi kacicu ako vec nije na "enable UPnP", "enable NATPnP" i "add to firewall". Ako ti je ikona na utorrentu dolje u sredini crvena onda ne valja, ako je zelena onda valja. Ako je zelena, onda MORA da skida, i problem je onda u samom torentu a ne u tvojim postavkama utorrenta. Ali mislim da se ti pokusavas spojiti na "privatni" tracker. Na takve trackere se moras registrirati prijavljivanjem na njihovu web stranicu i otamo skinuti i pokrenuti torrent datoteku a ne odakle si ti vec skinio.

Pogledaj u doljem dijelu utorrenta tab "trackers", tu ce ti pisati ako ti nesto nije u redu sa serverom koji uravlja sa tim torentom koji ti pokusavas pokrenuti.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 20:15 (bnaci).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice