Moneybookers

poruka: 15
|
čitano: 7.461
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moneybookers

Bok ekipa,

trebao bi otvoriti racun na Moneybookersu ali mi se cini dosta komplicirano... citao sam dosta uputa na netu kako bi to trebalo napraviti ali nisam ni jednom naletio na osobu koja je stvarno to napravila i koja koristi MB.

Pa me zanima, ima li mozda ovdje netko tko to zna i tko koristi MB pa da ga mogu pitati ako negdje zapnem.

Tko nema razloga za bunt, nema razloga za život

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Moneybookers

Ja koristim MB,imam vise od 5 godina staza na njemu,ako te sta zanima pitaj!!

15 godina
neaktivan
Moneybookers

To kralju!! 

Pitat cu ziher, samo sad prvo idem otvorit devizni racun.

Nadam se da nece izbrisat temu, bolje da ovak pisemo nego na PM pa i drugi mozda nadu nesto sto ih zanima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moneybookers

Ej, jesi ti kod aktivacije morao odabrat ono da ti oni posalju pismo koje ti dođe na kucnu adresu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da da,uglavnom dodje ti pismo na kucnu aderesu gdje pise kod koji moras upisati da bis napravio verifikaciju kucne adrese i automatski ti se poveca limit raspolaganja novcem nakon svae verifikacije. Jesi napravio verifikaciju kartice i deviznog racuna?

15 godina
neaktivan
Moneybookers

Ej, nisam imao vremena prije pa...  dodao sam devizni racun iz banke, a karticu nisam jer ne mislim opce slati preko nje, nego samo preko racuna. (preko racuna je besplatno, a preko kartice je provizija 1,90%)

i kad idem tamo na upload funds preko racuna dobim ovo:

http://oi48.tinypic.com/302uag0.jpg

tu pise kao da moj ID mora bit potvrđen, jel to tak uvijek ili moram jos nesto potvrditi da bi mogao poslat?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 17:43 (JohnnyCOD).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam,iskreno nikad nisam uplacivao preko banke,uvjek to radim sa karticom,jednostavnije mi je.. Ali mislim da ovdje moras sve to navesti kad budes isao u banku to slati jer nisam siguran da mozes preko internet bankarstva to posto je transakcija u inozemstvo,odnosno ne znam koju banku koristis i to..Uglavnom i taj ID mora bit vidljiv jer vjerovatno bez njega ne bi znali kome trebaju doznacit novce na racun.

15 godina
neaktivan
Moneybookers

Ahaaa, aha... kuzim sad. Zbunjivalo me to kaj se tak crveni, mislio sam da sam nesto krivo napravio. Tenks!

0 0 hvala 0
15 godina
Moneybookers

zanima me kako radi taj moneybookers... kako se mogu uplacivat novci i sve to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moneybookers

Ovako, imam neke novce na Moneybookersu kojeg sam nedavno napravio. Sad bi ja te novce htio prebaciti negdje drugdje, ali ne mogu dok im ne uplatim sa svojeg bankovnog racuna neki iznos po zelji.
Sto ako nemam bankovni racun ili mi je blokiran? Mogu otici u banku i normalno s uplatnicom to rijesiti ili? 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam i ja jedno pitanje, isplata preko moneybookersa na devizni račun tj kako da isplatim pare preko moneybookersa na mastercard prepaid

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ovako, imam neke novce na Moneybookersu kojeg sam nedavno napravio. Sad bi ja te novce htio prebaciti negdje drugdje, ali ne mogu dok im ne uplatim sa svojeg bankovnog racuna neki iznos po zelji.
Sto ako nemam bankovni racun ili mi je blokiran? Mogu otici u banku i normalno s uplatnicom to rijesiti ili? 

ako nemas racun najbezbolnije ti je rijesenje da nadjes nekoga ko ima MB njemu posaljes te novce a on tebi cash!  Ili rijesit problem s racunom i osposobit ga za transakcije!! {#}

15 godina
neaktivan
dooma kaže...

Imam i ja jedno pitanje, isplata preko moneybookersa na devizni račun tj kako da isplatim pare preko moneybookersa na mastercard prepaid

..nikako,samo napravit deviznio racun i njega verificirati na MB i uredno vrsit isplate na istog. PBZ najjednostavnije i najbezbolnije rijsenje!! {#}

12 godina
protjeran
Moneybookers

Masovan problem.

Uspijem si promijenit password.

Kad probam login, kaže "Too many failed login attempts. Please try again in 24 hours"

Čekam i više sati.

Probam login, i opet isto mi izbaci.

Obratio sam se 3 puta mailom i preko support centra, nema odgovora osim onog automatiziranog...wtf se događa tamo.

Acc je bio neaktivan godinu i sitno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moneybookers

evo ovako ja sam na skrillu napravio acc i de mi sve pojasnite o skrillu kako o prijavi racuna imam racun u banci devizni i kako sve to ide koja je razlika od paypala 

THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice