Racunalo se pali samo od sebe.

poruka: 36
|
čitano: 23.430
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Jedan problem rijesim drugi se pojavi znaci ugasim racunar preko starta i odma se upali, kao da ga restart, vidio sam na netu da je rjesenje wake up lan ali meni to u bios/pa power management nema vec ovo troje mi je enabled: usb wake up from s3, pme even wake up i hpet support, pa sta da stavim disabled da se ne pali odmah posle gasenja? ako nije do toga sta bi moglo biti drugo i kako to da rijesim , hvala unaprijed, to je jedno pitanje a evo i drugo u pc health status su mi disabled sledece stavke: sys warn temp, cpu warn temp, cpu fan fail warning, i system fan fail warning, e pa da li to ili nesto od toga da stavim na enabled, posto mi je cudno ovo,  ili da pokusam staviti sve na fabricke postavke? hvala unaprijed.

I da dodam da je stavljena nova mrezna kartica prekjucer,i da je od tada to pocelo, pritom kompjuter se moze ugasiti jedino kada se pritisne i drzi dugme power button. A ako se samo upre i ugasi normalno, opet se pali kao kad se ugasi preko turn on. molim pomoc :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 19:54 (Replicant).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Racunalo se pali samo od sebe.
Replicant kaže...

..

I da dodam da je stavljena nova mrezna kartica prekjucer,i da je od tada to pocelo,..

-dodatna mrežna kartica se ne podešava u BIOSu (jer tamo ne postoji..).

-ima svoj utils/firmware/BIOS.. uđeš, isključiš WoL.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
Re: Racunalo se pali samo od sebe.
ihush kaže...
Replicant kaže...

..

I da dodam da je stavljena nova mrezna kartica prekjucer,i da je od tada to pocelo,..

-dodatna mrežna kartica se ne podešava u BIOSu (jer tamo ne postoji..).

-ima svoj utils/firmware/BIOS.. uđeš, isključiš WoL.

Aha a gdje to da podesim? 

11 godina
neaktivan

Posto sigurno je nesto do mrezne ali ne znam kako ugasiti wake on lan ,mozda je do tog, posto nema u biosu. znaci nova mrezna uzrok, ali gdje da to iskljucim kao sto si mi napisao?----------------------------------------------------------------------------------------- rijesen problem!

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 12:02 (Replicant).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice